Arama sonuçlarınız

1. f0cus

Klipsli masterlink sorunu

Direkt alamazsınız diye tahmin ediyorum çünkü teknik moto parakende satış yapmıyor. Ustalar zincir takmaya 1000-1500 lira alıyordu geçen sene. 250-300e belki iyi niyetli birisi perçinleyebilir Tabi burada güvenli olmama muhabbeti yüksek torklu makineler ve motoru gereğinden fazla aksiyonlu...
  2. f0cus

Klipsli masterlink sorunu

size bunun jt versiyonu birde km 500 benzeri aparat lazım Teknik moto ile iletişimde olur iseniz şehrinizdeki bu aparatı temin edebileceğiniz yere yönlendirebilir
  3. f0cus

RKS Cruiser 250 için uyumlu arka fren diski

Kullanıcıları drift l veya superlight in diski oluyor diyorsa oluyordur. Yüksek fren değerleri gereken bir motosiklet olmaması sebebi ile fren performansını çok etkilemez diye tahmin ediyorum
  4. f0cus

R25vs450SR

Milkshake seviyorsan 450sr iş görür :p
  5. f0cus

Pinlock Vida

Bulamazsan haber et basarız şeffaf olmaz yalnızca :)
  6. f0cus

Ankara Özel Servis / Usta Tavsiyesi

312 Garaj yada Superbike Özkan usta derim
  7. f0cus

Crf 250 ye Rakip Gelmiş

250nk sr clx bloğuna dağa taşa uygun grenaj ve şase giydirmişler. Bence iş yapmaz Ayrıyeten 250lik normal blokları doch bu blok soch karakterli çıkabilecek sorunları kullanıcılarına çözdürmek için 160bin lira biçmişler. Aynı bedellere dağa taşa vurmak için yuki victor alın daha mantıklı
  8. f0cus

Yeni alacağım motorda şasi ve plaka uyuşmazlığı

Sigortada modeli yanlış yazdıklarını gördüm de marka dahil nasıl yanlış olabiliyor? Ben olsam güvenmezdim en azından diğer 250sr şasi noları ile karşılaştırırdım genellikle başlangıçları aynı oluyor
  9. f0cus

Bu sitedeki DİD zincir alınır mı?

İhtiyacınız olduğunda alım yapıp güvenle kullanın hocam siz 🤷‍♂️
  10. f0cus

Satılması yada ilanı olması sahte olduğu gerçeğini değiştirmiyor. D.I.D. markası HV3 ismi ile üretim yapmamış Yapay Zeka Yanıtı D.I.D resmi sitesinde bu konudaki bahsi geçen ürüne en çok benziyen ürünün kutu görselini linkte görebilirsin 125-800cc der. DID Resmi Site Görseli Şimdi inceledikçe...
  11. f0cus

Kutu üzerinde aslında kendini belli etmiş 400cc dayanan zincir 1000cc ye dayanması pek mümkün değil. Ayrıyeten DID markasının HVx3 diye bir modeli de olmamış hiç bir zaman. Ufak bir yapay zeka araştırması söyledi. Yakalandıklarında daha fazla ceza yememek için bunu yapıyorlar. Aynı kalpazanların...
  12. f0cus

Sahte hocam bunlar. Teknik moto resmi Türkiye DID distribütörüne ulaşıp şehrinizde parakende satıcılardan almanızı öneririm. Ankara'da iseniz 400-1000cc arası kullanımı önerirken zaten sahte olduğu ortaya bile çıkıyor
  13. f0cus

Enjektör benzin temizleyici önerisi

Köylük bir yerde benzin almıştım rolanti dalgalanması oluyordu Boğaz kelebeğini vs söktük temizledik azaldı ama düzelmedi Motulun katkısını aldım. Bir depoya 50ml koyup bitince 1 depo düz benzin devamında tekrar 50ml olacak şekilde 3 sefer tekrarladım şu an rolantim düzgün Herhangi bir arıza...
  14. f0cus

En ucuz yollu düşük cc motor

Bu konu babında bende bir kaç ay önce araştırıyordum 50cc istemiyorum. Sigortasız bir kaza büyük sorumluluk Bütçe kısıtı ile 2.elde en mantıklı sıralama Spontini > Fury > CEO 110 > Jupiter & Dash> Dio
  15. f0cus

Yeni Nesil Otomobiller Subap Ayarı Yok Motosikletlerde Var Neden?

yeni araçlarda da supap ayarı var sadece süreler motosiklete göre uzun 30 binde supap ayarı yapmazlar dinler ve yorumlar genelde ustalar, gerekli ise yapılır
  16. f0cus

Hornet 750 çamurluk arayanlar toplansın

https://www.gpkompozit.com/urun/gp-kompozit-honda-cb750-hornet-2023-2025-uyumlu-zincir-korumali-arka-camurluk-siyah-4946 Kesme biçme olmadan takılabilir halini yapmışlar, karşıma çıktı bugün
  17. f0cus

Honda CB 750 Hornet Üst Fren Merkezi ve Balata Değişimi

reklamını yapamadılar bir çok kişi sport modelindeki özellikleri bilmiyor maalesef
  18. f0cus

Honda CB 750 Hornet Üst Fren Merkezi ve Balata Değişimi

kazalı bir clx700 sporttan brembo kaliperleri taşıyabilirsiniz uygun fiyata yanılmıyorsam ön arka seti çelik fren hortumları ile beraber 20bine veriyorlardı grupta. uyumluluk var mı bilmiyorum tabi brembo stylema kaliperler+üst alt merkez var 700clx de
  19. f0cus

Arora GS525 vs Voge 525DSX vs CFMoto 450MT – Hangisini almalıyım? (Şehir içi + uzun yol + hafif arazi)

cevap burada kendini belli ediyor gibi. HİÇBİRİ
  20. f0cus

Avrupa’da Taht Değişmedi: Lider 2025’te de Koltuğunu Bırakmadı

Bu konunun motosiklet haline nasıl ulaşabiliriz 😅 Yapay zeka der ki alt orta segmentte Honda lider, üst segmentte ise BMW gs