Arama sonuçlarınız

1. Ghost20

Mont Bilmecesi

hocam bu kadar mont nasıl getirmiş arkadaş buraya almanyadan? çok sık mı gidip geliyordu arkadaş
  2. Ghost20

kaskta buğu sorunu

benim kaskında pin locku yok, buğulanınca 1cm açıyorum vizörü geçiyor daha sonrasında tekrar kapatıyorum. Buff takarsan vizörün alt kısmından gelen hava da seni etkilemez. Konudan alakasız bir şey sormak istiyorum, yeni konu açmak istemedim. Motor ile köprüden geçtiğimizde bu e devlete mi...
  3. Ghost20

Mont Bilmecesi

teşekkürler hocam
  4. Ghost20

Mont Bilmecesi

ben dmden nasıl yazıldığını bilmiyorum :D dmden numarayı yazarsan arkadaşla konuşayım hocam. Teşekkürler.
  5. Ghost20

Mont Bilmecesi

hocam bana da yardımcı olabilir misiniz?
  6. Ghost20

Mont Bilmecesi

Merhaba, bende uzun bir süredir ekipman bakıp araştırıyorum. Kaliteli ekipman alıp uzun süre kullanmayı düşünüyordum fakat yurt dışı işi iptal olduğu için bende f/p ekipmanlara yöneldim. F/P olarak çok bir seçenek görmüyorum açıkçası bana çok koruyacakmış gibi gelmiyor fakat bu benim şahsi...
  7. Ghost20

Motosiklet Yıkamak - Öneriler

ben yeni bir kullanıcıyım motorum ise PCX . Motosiklette yağlanan kısımlar nelerdir? cevaplardan sadece zinciri gördüm o da benim motorda yok :D ayrıca mikrofiber bez yerine ne ile silinmeli? Sabun olarak oto sabun ve silikonlu camsil kullanıyor sanırım çoğu kişi. Böyle basit konularıda sormaya...
  8. Ghost20

Kışlık deri mont ve eldiven tavsiyesi

clover ms-05 shima d tour kışlık olarak bu modellere bakabilirsiniz. Ben kullanmadım fakat bende motor aldığım için ekipman bakıyorum bu fiyatlarda bu eldivenler mantıklı gibi görünüyor . Kullanan kişiler yorum atarsa daha da faydalı olucaktır.
  9. Ghost20

Balata değişiminden sonra ön tekerin dönmemesi

benimde scooterın tekerlekleri zor dönüyordu gaz vermeden ayağımla itmeye çalışıyorum çok zor gidiyor. Balatalarını değiştirdim bu yüzden 2-3 gün okeydi daha sonrasında tekrar başladı. Zamanım olmadığı için götüremedim tekrar. Diskten mi acaba yoksa farklı bir sorun mu çözemedim.
  10. Ghost20

teşekkürler, yakın zamanda alıp deneyeceğim. Ayrıca bez ve sabun öneriniz var mı?
  11. Ghost20

Kilit

Sorunsuz çalışıyor ve işini yapıyorsa neden takip cihazı almak istediniz? Air tag alıp motorum çalındıktan sonra pişman olmak istemiyorum. Gerçi işini yapıyor gibi bu fiyata daha iyisi beklenemez heralde.
  12. Ghost20

Kilit

Abi bu airtag benimde aklıma yattı. Bazıları ses vermesin diye o hoparlör gibi bir parçasını söküyormuş, sen yaptın mı? ayrıca ne zamandan beri kullanıyorsun? Keşke takip cihazı alıp geçseydim dediğin oldu mu?
  13. Ghost20

abi boya tam tutmadığı ve motor sürekli yağmur gördüğü için az çok çıktı. Bazı yerleri kaldı onuda artık dediğin gibi tinerle silebilirim tabi ki orjinal boyasına zarar vermeyi göze alarak.
  14. Ghost20

Merhaba, elbette bir çok video ve konu başlığı var bu konu hakkında fakat yine de bu konuyu açmak istedim. Asıl bu konuyu açmamın sebebi, dayımın üst kattaki dairesini boyayıp motoruma da yeni bir renk katması :D Benim ikinci motor balkonun altında duruyor sadece disk kilidi var motorda. Dayım...
  15. Ghost20

Kilit

hocam disk kilidide önerir misin? ikisini aynı anda neden kullanıyorsunuz? tam anlamadım yorumu biraz daha açıklayabilir misiniz :D
  16. Ghost20

Yurtdışından 2 kaskı aynı anda getirmek?

benim de aklıma yattı abi, mağazaya baktım fiyatlar neredeyse aynı. Biraz daha araştırıp duruma göre bende selaniğe gidebilirim yakın bir zamanda. Daha önce arabayla vs geçmedim ve ekipman almadım. Nelere dikkat etmek lazım, kutularında getirsek sorun oluyor mu? aracı arıyorlar mı? bu soruların...
  17. Ghost20

Yurtdışından 2 kaskı aynı anda getirmek?

Abi selanikte ucuza geliyor mu ya? daha araştırmadım müsait olunca bakıcam dediğin yere. Bende Ispanyadan ekipman dizmeyi planlıyorum daha önce iki kere gitmiştim keşke o zaman alsaydım. Gerçi o zaman motosiklete ihtiyacim yoktu evden çalışıyordum :D
  18. Ghost20

Kilit alırken neye dikkat edeceğiz?

abi bu motor işi hiç de ucuz değilmiş. Ekipmanindan tut kilidine bir ton ekstra masraf çıkıyor. Yurt dışındaki ürünler yarı fiyatına hatta daha ucuz. Burada ekipman almaya kıyamıyorum sonuçta bir tane ekipman almayacağım. Montundan botuna disk kilidinden zincir kilidine bir sürü şey alacağım...
  19. Ghost20

videolarda rüzgar sorunu

hocam ben daha önce oyun videoları çekiyordum ve kulaklıktan cızırtı sesi geliyordu uygulama ile kaldırmıştım fakat uygulamayı hatırlamıyorum. Çok uygulama kullandım zamanında eğer biraz araştırırsan veya buradaki arkadaşlar bilgi verirse sorunu çözersin. Tabi ki en temizi mikrofon almak ama...
  20. Ghost20

Motor Sürmeye Alışmak - Eğitim Almak

açıkçası trafikte konumlanmanın ve nelerin riskli olup olmadığını düşünüp ona göre sürmeyi becerdiğimi düşünüyorum zaten yeni olduğum için apaçilik yapmıyorum, tın tın gidiyorum, sağdan veya soldan gitmiyorum ortadan gidiyorum baktım arkamdan araba geliyor yüksek süratla hemen sağa geçip...

Yeni mesajlar