Arama sonuçlarınız

1. Ghost20

Bazen yapabileceğin bir şey olmaz

Merhaba arkadaşlar, dün saat 12 sularında işten çıktım ve eve gidiyordum. Otobandayım sol şeritten orta şeride geçicem sonra da sağa geçicem. Sol şeritte hızım 80-85 falandı, orta şeritte servis aracı vardı ve onun arkasında da bir araba vardı. Bende hafif yavaşladım servisle aramız açıldı daha...
  2. Ghost20

Panik atak ve anksiyete artı soru.

abi ben bu tarz şeyleri çok anlayamıyorum. Hata yapsan ne olacak? millet sana gülse ne olucak? ne önemi var? 2 hafta sonra denk gelmeyeceğin insanlar. Denk gelsen bile senle dalga mı geçicekler aa şu hatayı yaptı falan diye. Kendinizle barışık olun, hata yapmaktan korkmayın. Ben kurstayken...
  3. Ghost20

knox orsa or4

valla hocam 90tl ye aldığım decathlon eldiveni beni 5 derecede baya götürdü, yazlık eldiven 4-5 derece 30 dk sürüş yapmama olanak sağlayacaksa harika olur :D elcik koruma aldım, daha takmadım motoruma ama yazlık eldiven ve elcik koruma benim işimi görür diye düşünüyorum. Teşekkür ederim cevabın...
  4. Ghost20

Ehliyet Sınavı İçin Tavsiye

youtube'da testleri çözen bir sürü kanal var hocam bul birini izle boş oldukça, ben video izleyip sonra kendi başıma test yapıp kaç puan alıyorum diye bakıyordum. +90 alana kadar sen video izleyip test çöz sonra zaten geçersin, verebileceğim tek öneri daha çok çalışmak :D test zaten ve ne...
  5. Ghost20

Boyum çok kısa hangi motoru alabilirim?

geçen honda doğu batıda şu tarz bir motor geldi (ışıklandırmasından bahsetmiyorum) işim olmasa abiye söyleyecektim bi tur artçı olarak bineyim mi diye :D böylede kendimi bmw sağ koltukta oturan platin saçlı hatunlar gibi hissettim.
  6. Ghost20

Pcx e 14 mm disk kilidi uyuyor mu ve güzel markalardan öneri verir misiniz?

o arkadaşı sen misin yoksa :D sanırsam 6mm üstü uymuyor, internette ön disk absli ise 6mm abs yoksa 8mm ve üzeri yazıyor. Bende pcx var 24 model 6mm kullanıyorum 6mm üzeri bir disk kilidi zor.
  7. Ghost20

Ehliyet Sınavı İçin Tavsiye

hocam direksiyon mu yazılı mı? keşke belirtseydiniz.
  8. Ghost20

knox orsa or4

neyi farklı hocam? ne anlamda farklı
  9. Ghost20

knox orsa or4

Hocam valla ben 0 derecede elcik koruma + bu eldiven kullanmayı düşünüyorum :D ama gideceğim km 15 falan o da 30 dakika ediyor benim rotada. Bir kaç kişi kışın, yazlık eldiven ve elcik koruma ile kullandığını söylemişti.
  10. Ghost20

Esnaf Kurye Olmak

hocam ne kadar maaş alıyorsun ayıptır sorması? kuryelik 8 saatte ortalama ne kadar kazandırıyor?
  11. Ghost20

knox orsa or4

selam beyler, bende almayı düşünüyorum da yeni modelini almaya değer mi? ben iki eldivenide denedim, eski modelinde daha rahat ettim, büyük ihtimal eski modelini alacağım ama yine de sormak istedim kullanan arkadaşlara.
  12. Ghost20

Boyum çok kısa hangi motoru alabilirim?

ahahhaha beklediğim yorum işte bu :D neyse abi genç hissedersiniz en azından :)
  13. Ghost20

Motorcu montu gereklimi ?

hocam bende yeni motor aldım başka bir konuda yazmıştım seninde böyle düşündüğünü görünce burayada yazmak istedim. Bende motorumu aldım, ekipmanıdır yazlık-kışlık, kilitidir, takip cihazıdır cart curt bir sürü para harcıyor insan. Motora o kadar para verdim daha bir ton alacağım şey var gibi...
  14. Ghost20

4000 bütçe ile bot önerisi

abi bunları giymek kolay dimi? uğraştırmıyor? hocam yazlık ve kışlık genelde ayrı oluyor, 4 mevsimlik bir bot bulamazsın tahminimce ama yazlık bir bot alıp termal çorap ya da diz örtüsü vs ile destekleyebilirsin. Motosiklet ekipmanı yaz - kış ayrı olmalı, (espresso abi sağolsun öğrendik :D)...
  15. Ghost20

Soru

teşekkürler cevap için çok güzel açıklamışsınız
  16. Ghost20

Köprü üstünde fırtınada motorcuya siper olan polis

konuyu hortlattım ama bende bugün köprüden gelirken bir tane araba sürücüsü siper oldu bana fena mutlu oldum. Karla karışık yağmur ve deli gibi rüzgar vardı, rüzgara alıştım ama yerlerde ıslak olunca büyük sıkıntı. Reis sağolsun ben köprüyü geçene kadar yanımda eşlik etti, selam olsun burdan.
  17. Ghost20

Soru

yani bu durumun olması normal mi hocam? ani gaz vermek yerine yokuş aşağı, aynı şekilde yavaş vermeye devam mı etmek gerekir?
  18. Ghost20

Soru

hazır konu açılmışken acemi birisi olarak bende soru sormak istiyorum. Bende pcx var yokuş aşağı gidince oluyor genelde ornek veriyorum 20 km ile iniyorum ama gaz vermeden. Yavaşca gaz vermeye başlayınca motor almıyor o gazı 1-2 saniye sonra alıyor. Bunun sebebi motor belli bir hızda ve az gaz...
  19. Ghost20

Büyük motorlar ile dar alanda manevra nasıl yapılır

hiç motor tecrübesi olmayan ve yeni a2 ehliyeti alan biri olarak yazmak istedim. Banada rtr apachi 200 verdiler, gaz tepkimesi ve ağırlığı değişik gelmişti. 50km bile yapmadığım bir scooterım vardı az çok onu sürüyordum ama virajlarda falan yavaslayip ayagimi yere koyup donuyordum yoksa...
  20. Ghost20

3 Mevsim Mont mu Yazlık Mont mu

şahsen ben revit eclipse 2 aldım, içime içlik - revit montu - üstünede kışlık şişme montumu giyiyorum. Kışlık montum aşırı sıcak tutuyor bu yüzden hiç soğuğu hissetmiyorum. Zaten 20-30 dakika sürüş yapıyorum benim için yeterli oluyor.

Yeni mesajlar