Arama sonuçlarınız

1. Prometheus

III.V (üç buçuk :P) Ankara "Apar Topar" Toplantısı

Az önce Mozaik, Grave ve ben 16.37'de MotoArt'a gitme kararı aldık. Gelmek isteyenler 16.01'de AsmaAltı Cafe'de olabilir ya da doğrudan Bülbülderesi Caddesi No: 71'deki MotoArt'a gelebilirler.
  2. Prometheus

IV. Ankara "Güneş Duası" Buluşması (resim eklendi)

18 Şubat Cumartesi Saat 16:13 Konur 2 Sokak No: 59 ASMAALTI CAFE BULUŞMA RESİMLERİ EKLENDİ http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=151282#post151282
  3. Prometheus

Montun Sırtındaki Bölüm

Arkadaşlar birkaç hafta önce aldığım REVIT TORSION model montun sırt kısmında fermuarlı bir alan var ancak ne işe yaradığını anlamadım. Montta sırt koruması yok acaba sırt koruması konulabilinmesi için bir yer mi diye düşünüyorum ancak fermuardan sonra içeri bir şey konulabilecek bir alan yok...
  4. Prometheus

100-110 Euro Civarı Sıfır Kask

Nolan N61 - Airoh AR300 vs. gibi bu fiyat aralığında tavsiye edilebilinecek hangi kasklar var acaba?
  5. Prometheus

Filmin Sonu

Skullhunter motosiklet.net sitesinden sonra, toplu taşım araçları sitesine yöneldi. belediyeotobusu.net, halkotobusu.net, metro.net, tunel.net, ido.net şeklinde siteleri var. Reklamlardan kırdı parayı. Danger Konfora düşkünlüğünden dolayı Fazeri sattı VFR aldı, VFR'yi sattı Goldwing aldı...
  6. Prometheus

Neden motosiklet? (versiyon bilmem kaç)

Motosikleti seviyorum :cat:
  7. Prometheus

FASON ÜRETİM Hakkında Çok Güzel Bir Örnek

Evet arkadaşlar sürekli ÇİN MOTORU deyip duruyoruz aslında bu hata. Burda önemli olan motorun yapıldığı yer değil "FASON" olup olmamasıdır. Çok çarpıcı bir örnek vermek istedim sizlere. SALCANO motosiklet çıktı biliyorsunuz. Peki ya nerden çıktı bu Salcano, elbette ki fason bir fabrikadan...
  8. Prometheus

III. Ankara "4.44" Buluşması

DEĞİŞTİ!!! 10 Şubat Cuma Saat 16:17 Konur 2 Sokak No: 59 ASMAALTI CAFE Eveeeet, artık bayi gezme zamanı geldi diyerekten bu cuma Emek 4. Cadde 44 numaradaki 4.44 Aprilia ve Keeway bayisini gezmeye gidiyoruz. Dileyen doğrudan bayiye gidebilir (benim gibi), çift araç gelecek olanlar ya da yerini...
  9. Prometheus

Başka İl Plakalı Bir Motorun 2. El Devir İşlemleri

Başlık her şeyi anlatıyor aslında :) Ankara plaka olmayan bir motor aldığımda, bunu Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne kayıt ettireceğimde neler yapmama gerekiyor. Böyle bir işlem yapmış olan varsa yardımcı olabilir mi? Bilenlerin noterdeki alım satım işleminden itibaren anlatması çok çok daha iyi...
  10. Prometheus

Şikayet Var

Bilgisayar firmasına müşteri giriyor ve görevli ile dialog şöyle gelişiyor: Görevli : Buyurun efendim, nasıl yardımcı olabilirim? Müşteri : Dün aldığım modem arızalı çıktı. Paramı istiyorum. Görevli : Peki arızası nedir? Telafi edelim. Müşteri : Bu modem küfrediyor. Görevli : ??? Müşteri...
  11. Prometheus

İlginç Motosiklet Resimleri (Konseptler vs.)

Bir arkadaşım sayesinde Honda NAS denilen motoru buldum. Çok ilginçti paylaşayım dedim. http://sportrider.com/bikes/honda-NAS_G-1.jpg
  12. Prometheus

II. Ankara "Evdeki Hesap" Buluşması

4 Şubat Cumartesi Saat 17:00 Konur 2 Sokak No: 59 ASMAALTI CAFE Bir sonraki buluşmamızda motosiklet bayilerini gezme düşünmemiz sebebiyle, öncesinde plan ve programlama yapmak üzere ve katılımın daha da artması için bir "Evdeki Hesap" buluşması düzenliyoruz. Mekan yine aynı, mesaj sonunda uydu...
  13. Prometheus

REFERANS GAZETESİ (biz de çıkmışız :P )

Motosiklet geri döndü 28.01.2006 / Özgür Gürbüz / Haber Sıkışan yollar, uygun krediler ve düşük yakıt gideri motosikleti gözde ulaşım araçları arasına soktu. Başta büyük kentler olmak üzere, iki tekeri tercih edenlerin sayısında artış var. Tekerlek üreticileri için bir iyi bir...
  14. Prometheus

1. Ankara "Oh Be" Buluşması 29 Ocak

29 Ocak Pazar Saat 17:00'da Konur 2 Sokak No: 59'da ASMAALTI CAFE'de buluşuyoruz. Cafe'nin çalışanlarına Motosiklet.NET Toplantısı derseniz onlar size bizi gösterirler. Yerimiz rezerve edilmiştir. Tüm Ankaralı motorcular davetlidir.
  15. Prometheus

Honda Honda Deauville

Bana kalırsa Honda'nın donanım olarak BMW'lerle kapışabileceği bir Touring. Elcik ısıtması, ayarlanabilir öncam, ABS, müzik tertibatı (sadece hazırlanmış kablolar)... Tanıtım videosu: http://www.honda.at/media/Deauville_lng_300k.wmv Motor 680cc ve 65.6 Newton gücünde. V-Twin çift silindirli bu...
  16. Prometheus

Ilüzyon

Öncelikle şu linke tıklayın: http://trunks.secondfoundation.org/files/psychic.swf Şimdi listeden 2 basamaklı bir sayı seçin. Tuttuğunuz sayının basamaklarını toplayın. Daha sonra bu toplamı sayının kendi değerinden çıkarın. Örneğin 67 tuttunuz. 6+7=13 --- 67-13=54 Daha sonra 54'ün...
  17. Prometheus

Hyosung Rx125v - 2000 Model

2000 model 36.000 KM Yenilenen Parçalar Ön arka lastik (yeni Duro marka Vatan lastik den alindi %60 asfalt , %40 arazi) Ön fren balata (orjinali ile degisti) Akü (yenisi ile degisti) Buji (orjinali ile degisti) Konjektör (orjinali ile degisti) Zincir (yeni) Arka sinyaller (yeni) Aynalar...
  18. Prometheus

Mümtaz Sevinç Öldürülmüş

Tiyatrocu Mümtaz Sevinç evinde bıçakla öldürülmüş olarak bulunmış. Uğur Mumcu'nun da ölüm yıldönümü olan bugün, tiyatro camiası için ikinci yas oldu. Başımız sağolsun...
  19. Prometheus

Aprilia Tuono 125

Bir tesadüf eseri Motomax sitesinde Aprilia Tuono'yu gördüm. Sanırım 2006'da aramızda olacak. Fiyatı 7950 YTL Teknik özellikleri => http://www.motorbikes.be/en/Aprilia/2004/Tuono%20125 2 zamanlı olması kötü :( Sitede "Touring" diye geçiyor alet.
  20. Prometheus

Hyosung - Suzuki Kardeşliği

Hyosung'un bir dönemler Suzuki'yle ortaklaşa iş yaptığına inanmayanlar için çok güzel 2 fotoğraf buldum :) Alttaki Hyosung GT 650 Bu da Suzuki SV 650 İkizlerimiz burda :)