Arama sonuçlarınız

1. dovahhkin

3 metre yuksekten düştüm 12 dikiş var yardım :P

Arkadaslar merhaba akşam üzeri 2.katın son basamağı 260cm ayakta oldugumu varsayarsak 3metre yüksekten merdiven kırılması sebebi ile bel üstü çakıldım Ha sorarsanız mt ile nedir alakası diye motosiklet forumu sonuç olarak dikiş yemiş arkadaşlar vardır mutlaka Şans eseri belim ezilmesi...
  2. dovahhkin

Nedir bu takas fiyatı saçmalığı ?

Arkadaşlar sahibindende motosikletlere bakıyorum neredeyse yarısında Takas fiyatı diye bişey var be bu meblah motorun yüzde 25 40 una denk biçimde 5 binlik motosiklette değil 20binlik motora takas fiyatım 26 diyen var Ben bi mantık getiremiyorum bu duruma
  3. dovahhkin

Brezilyada 100km+ giden motosikleti çalma girişimi

Hırsızlığında bir adabı var diye düşünüyorum Kimse görmeden hızlıca çalar bu yaratıklar Ama 100km üstü giden bir motosikleti silah çekerek çalmaya calışmak Bilemiyorum. Kötünün kötüsü herzaman var facebook olduğu için doğrudan videoyu koyamıyorum Video...
  4. dovahhkin

Ucuza mı gidiyor ?

Öncelikle belirteyim satış reklamı yapmıyorum arkadaşlar kafamı kurcalıyor o yüzden açtım bu konuyu 12 model 13 çıkışlı xmax250abs sahibiyim Motosikletim orjinal 9700km Egzoz koruma plastiğinde ufak bir çizik var ve bunun dışında asla bir çiziği vuruğu yok kazasız bir motosiklet Üzerinde de...
  5. dovahhkin

Takviye yapılmasına rağmen şarz olmayan akü

Merhabalar arkadaşlar xmax 250 motorum yaklaşık 2 aydır çalışmıyordu ve bunun öncesinde hergün marş alan bekleyen bir motosiklet değildi. Bu arada "akü" ye bağlı çakar lamba taktım son bir ay kullanıldı sonra motor iki ay yattı. Herneyse denedim marş almadı trrrr diye ses yaptı 3 4 kez...
  6. dovahhkin

Bilgin abi hakkında.

MT DE BU KADAR VAKİT GEÇİRMİŞ BİRSÜRÜ YORUM YAPMIŞ FORUM TARAFINDAN BİLİNEN bilgin abiyi (Allah rahmet eğlesin) onlar hep bizimle birlikteler bölümüne taşımamaktaki sebep nedir acaba Ben şahsi olarak bunun gerekli olduğunu düşünüyorum Forumda kimseye saygısızlık yapmayam Yardımcı olan fikrini...
  7. dovahhkin

Yeni Suzuki GSX R 250HK. Gerçekmi?

Arkadaşlar herkezin zevki görüşü farklı ama ben gördüm ve tutuldum. İnternet malum İşi gücü olmayıp trolleyen çok insan var Resim gerçekmidir? Bu konu hakkısında bilgisi olan varmıdır? böyle bir motosiklet piyasaya çıkacakmı gerçekten?
  8. dovahhkin

Kukla Gösterisi-Elmacı

------Dipnot------ Ağır işsizlik içerir ------Dipnot------ Buyrunuz efenim Musluk10 farkıyla
  9. dovahhkin

2. motor 600lükmü olsun diyenlere ithafen 7.motosikletim Xmax250 Abs

Merhabalar arkadaşlar birkaç hafta önce kutsal japon 4lüsünü tamamlayıp yamaha xmax250 abs almış bulunmaktayım. Lingken çinli 125lik suzuki an 125 honda cbf 150 honda cbr 125 sym gts250i evo kawasaki ninja ardından yamaha xmax250 abs ye kavuştum. ABS güzelmiş ama bir deneyin derim kafa rahat...
  10. dovahhkin

İstanbulda hava durumu

Musluk10 farkıyla. İstanbulda hava durumu --------Dipnot------- ağır işsizlik içerir --------Dipnot-------
  11. dovahhkin

ABS de bir sıkıntı var gibi..Xmax250ABS

Merhabalar arkadaşlar Öncelikle kendimi tanıtayım ki sorunun ne olduğunu daha iyi anlatabileyim. Uzunca bir motosiklet maceram oldu. Yeri geldi Düştüm yeri geldi Rosside kim be dedim. Kışın pek motosiklet kullanmadım. Malum dolar euro bahanesi tutturmuş millet araba fiyatları iyice uçtu. araba...
  12. dovahhkin

Merdivenleri Çıkmaya Başlıyoruz Kawasaki Ninja

Merhabalar arkadaşlar birkaç gün önce yeni motosikletime kavuştum. 2010 model kawasaki ninja 250R Buyrun Resimler :) Benim sahip olduğum 6.motosiklet oldu bakalım yavaş yavaş büyütüyoruz :) Tekeriniz Düz bassın :cat:
  13. dovahhkin

İkinci el egzoz alırken nelere dikkat etmeliyim

Merhabalar Kawasaki ninja 250r için Bütçem geniş olmadığından ötürü ikinci el egzoz bakıyorum Tüp olarak akrepovic buldum arkadaş 500 lira istiyor. Lakin ben bu egzozu alırken nelere dikkat etmeliyim,orjinal olduğunu,krum bağlamadığını nasıl anlayabilirim. Ve daha dikkat etmem gereken nelerdir...
  14. dovahhkin

Amacım trolluk değil. Gerçekten tavsiyelerinize ihtiyacım var mt 07

Merhabalar motosiklet seven abilerim kardeşlerim. Yaşım 21 öncelikle belirtmek istedim. 2008 den beri motosiklet kullanıcısıyım Farklı zamanlar aralığında toplamda 13 bin km cbf 150 ve cbr 125r kullandım Bunun harici aşağı yukarı 45 bin km kadarda 125cc skuter kullandım Kurye olarak değil gezi...
  15. dovahhkin

elleri bırakınca oluşan gidon sallaması

Merhabalar. Stm gts 250 evo maxi scooter kullanıcısıyım Daha önceki motosikletlerimde zaman zaman düz yolda gidonu bırakırım ve genelde uzun yol kullanıyorum Test ettiğim hızlar 60 90 arası süratler ve yol tamamiyle düz. Motosikletimde çanta yok Gidonu bıraktığım zaman birkaç saniye sonra seri...
  16. dovahhkin

Motosiklet montları koruyucu mu ?

Merhabalar arkadaşlar Yaklaşık 2 yıldır büse marka üst sınıf bir tekstil montum var Şimdiye kadar hiç korumalarını çıkarmadım Ama dün evet biraz komik biraz sakarlık motosiklete binmek için geri geri geri yürüdüm ve otoparkların çizgi belirleyici demirlerine çarpıp düştüm tüm ekipmanlar...
  17. dovahhkin

Kask içi müzik sistemi ve çağrılar için bilgi istiyorum.

Merhabalar arkadaşlar. Öncelikle agv nin k5 fullface kaskını kullanıyorum. Ben müzik dinlemeyi çok seven biriyim ve motosiklet benim için büyük bi zevk haliyle ikisini birleştirmeyi çok istiyorum. Ebay aliexpress gibi sitelerle hiç işim olmadı ve bu yüzden nasıl kullanılacağını hiç bilmiyorum...
  18. dovahhkin

Yeni Motorum GTS 250i Evo :)

Yine yeni yeniden :) skuter ile 50bin km 125cc den sonra vitesli tecrübesi yaşadık gördük neymiş Benim bünye rahata salaşa alışıkmış :P benim gibi biraz göbekli çokta uzun boylu olmayan herkeze öneririm vitesle uğraşmak neymiş yahu :mrgreen: birkaç resim ekliyorum herkeze kazasız sürüşler...
  19. dovahhkin

Agv k5 hakkında

Merhabalar Bu linkteki kaskı almak istiyorum http://www.brnmotor.com.tr/AGV-K-5-Hurricane-Full-Face-Kask,PR-23338.html Benim için ses yalıtımı çok önemli bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim Yani bu parayı edecek bir kaskmıdır Tekeriniz düz bassın
  20. dovahhkin

5250 tl ye yeni kasa cbr 125 2011 model.

arkadaşlar acil nakite sıkıştığım için bu haftalık 2011 model cbr 125 imi satışa cıkardım yeni kasa 17bin km mesajla ulaşabilirsiz 12 Ekim 2014 27 ekim 2015 yazık o paralara cbr vermişiz kıymeti bilemediniz :P