Arama sonuçlarınız

1. E-M-R-E

emin_arikoglu ' na yazmak istediğiniz herşey. .!

emin yokluğunu hissetiğim şu sıralarda senin için bi başlık açmak istedim ilk fırsatta sana yazılanları okursun unutulmadığını anlarsın kardeşim :wiinkk:
  2. E-M-R-E

ozan150zc---doğum günün kutlu olsun . .

kardeşim nice senelere .. :rendeer::rendeer::rendeer: ahanda bu da pastan .. . :mrgreen::mrgreen:
  3. E-M-R-E

Ben giderim SıNaVa . ...

bugun hasretle beklediğim A2 sınavına gidiyorum, şimdi fark olduğu için 20 soru çıkacakmış, bir iki baktım zaten bildiğimiz şeyler Hayır dualarınız benimle olsun arkadaşlar. .:wiinkk:
  4. E-M-R-E

Bitsin artık bu ölümler. . !

geçen cumartesi evden motoruma binip çıktım ki . . telefonum çaldı. durdum kenara çektim kaskımı çıkardım dayım aradı. . hoş beş dedi olum çok dikkatli ol. . hayırdır dayı dedim , bi arkadaş iskenderunda mobiletle kaza geçirmiş dikkatli ol dedi. . merak etme dayı dedim bizim sitede çok...
  5. E-M-R-E

hiç bilmediğiniz trafik cezası olmasın sakın. . !

malum istanbulda gerek trafik polisleri gerek trafik kameraları eds, mobese , olur olmadık cezalar yazmakta birebir iyisimi plakamızı arasıra sorgulayıp arada bi kontrol etmek ben öyle yapıyorum sizede tavsiye ederim . .:cat: http://www.gib.gov.tr/index.php?id=40
  6. E-M-R-E

"araba gitmiyo görmüyomusun..!!!"

bugun bayram alışverişi diye bi abimizin tarifi üzerine güneşliye gittim . . güneşliden içeri bir caddeye girdim trafik vardı efendime söylim önümde bir kırmızı şahin arada tahminen yarım metre var stop etti . . sakin bir şekil de bekliyorum adam acemi hehalde dedim, araba geri geri geliyo...
  7. E-M-R-E

e.t.i. CiN sevenler . . .

tüm eti cin severler buraya :mrgreen::mrgreen::mrgreen: ( amaç kesinlikle reklam değildir. amacımız çocukluğumuzun lezzetini tadan arkadaşların paylaşımlarını almak:cat: )
  8. E-M-R-E

Artık- E-M-R-E

"showdowKing" nicikim artık "E-M-R-E" olarak değişti bilginize . ..:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer: