Arama sonuçlarınız

1. E

Motosiklet pert süreci

Aynen öyle, Allah kimseye bu ülkede kaza göstermesin, her türlü kaza dahil buna çamurluk bile çizilmesin hakkınızı aramaya gelince uğraştırdıkça uğraştırıyorlar 5 kuruş paranın köpeği olmuş hepsi
  2. E

2025 R25 ile kaza ve hasar kaydı

İnsanlar anlamaz ama hasar kaydı kötü bir şey değil aksine iyi bir şeydir. Sen cebinden yaptırmaya karar vermişsin ama bunun sebebinin hasar kaydı olmamasından kaynaklı bir şey demeyeceğim beklemek istememişsin, zamanında senin yaptığını yapmadım ve motoru 4 ay bekledim, benimkinde de sadece...
  3. E

Motosiklet pert süreci

Parayı alman 1 ayı bulabilir, sigorta rayiç bedel üzerinden ödeme yapılıyor. Yanlış bilmiyorsam eksper raporuyla birlikte model km ilanlarına bakıp ortalama bir fiyat çıkartıyorlar. Taktırdığın şeyleri fatura varsa talep edebilirsin ama ayna lastik taktırmışsın fabrika çıkışı olanlar sende...
  4. E

Polisten Kaçan Ehliyetsiz Motorcunun Darpedilmesi..

Biz de kaçanı savunmuyoruz zaten. Senin görevin ne olursa olsun onu yakalamak, gerekirse de etkisiz hale getirmek. Sen de biliyorsun ki etkisiz hale getirmek yerdeki çocuğu tekmelemek değil. Olay burada kimin mağdur kimin suçlu olduğu değil. Olay burada her yapılana "şunu yapmıştır, bunu...
  5. E

Bu bakış açısı çok yanlış, sadece ehliyet için kaçmış olabilir ve bu da ö**üresiye dayak yemesine yeterli bir sebep de değil, üstelik sen bir polis memuruysan asla ve asla yapamazsın. Zaten dediğin gibi doğru bir olay olsa polisler görevden ihraç edilmez, bugün bir ehliyet için, çevirmeden...
  6. E

aynı denyo yolda yakaladığı bıçaklı saldırgana kıyamaz kelepçeleyip nazikçe götürür. Geçen bir video gördüm adamda hiçbir şey yok ambulansla getirmişler üstüne adam gazeteciye saldırıyor hiçbir şey yapmıyorlar. Olay burada dayak da değil, olay burada o ego kasan i*bnenin gücünün küçük çocuğa...
  7. E

Motosikletle Viraj Dönememek

Motor değil jokey yatar o motorun üstünde heykel gibi durursan motoru istediğin kadar yatır istediğin kadar kaliteli lastiğin olsun dönemezsin
  8. E

Arabadaki ekrana 21.000₺ ceza!

Hocam emin misiniz bu riskin sıfır olduğundan, bana pek öyle gibi gelmedi 😅 1773002710 Bu olay ciddi mi ben hiç görmedim, yani motora carplay taktırıp ne gibi bir işlev göreceksin ki
  9. E

Arabadaki ekrana 21.000₺ ceza!

Ben artık gözlerime inanamıyorum, araçtaki ekrana alkollü araç kullanmakla denk ceza kesmek ... zaten caydırıcı olmayan bir tek trafik cezaları vardı, bu şekilde artık ülkemiz daha güvenli bir yer 🤩
  10. E

Motosiklet app plaka

APP plaka götürdüğünde plakan kayıp muamelesi yapılıyor ve motosiklette plakan kaybolduysa sıradan plaka alıp ruhsat yenilemen gerekiyor.
  11. E

Yeni cezalar Hk.

Amacın kural değil para çalmak olduğunun kanıtıdır güncellenmeyen cezalar. Kırmızı ışık ihlali 5.000₺, alkollü araç kullanımı 25.000₺, telefonla konuşmak 5.000₺, karşıdakinin gözüne hizalanmış xenon far görünce ceza kesmez, sen motoruna bırak göz almayı, zar zor görünen bi led tak 21.000₺ ceza...
  12. E

Kaza anı ve tahminler

Ben de de tam tersi 2023te 42bine aldığımız motora 2025te 40bin masraf çıktı perte cikarmamak için ellerinden ne geldiyse yaptılar. İnsanlar sigorta şirketlerini ne sanıyor bilmiyorum ama kendilerine nasıl iyiyse her zaman öyle yapıyorlar gerekirse yasa dışı usulsüzlük de yapıyorlar. Benim...
  13. E

motosiklet fazla yakıyor

Bu değil de pdfteki bundan bir önceki miydi tam hatirlamiyorum çözdüm ve bana çok normal gelen şeyleri çok farklı bakış açılarıyla yazmışlar gerçekten de test ben nasıl sabırsız bir sürücüyüm diye düşündürttü
  14. E

motosiklet fazla yakıyor

Seninle aynı şeyi düşünüyorum, apaçiliği asla kendime yakıştırmam çok ayrı bir sınıf benim gözümde. Apaçilik kural tanımamazlıktan ziyade kimseye saygı duymamaktır, ben her boku yerim ama kimseyi rahatsız etmemek için de bir o kadar çaba sarf ederim. Duran trafikte araçların arasındayken korna...
  15. E

motosiklet fazla yakıyor

abi dediğin gibi zaten yaşamadan vazgeçilmiyor, şehiriçinde makas atarken madde etkisi altındaki sürücünün bir anda frene abanıp refüje çıkmalı yasak dönüş denemesiyle arkadan hafifçe çarptım. Normalde kazada hiçbir şey yok ama arabadaki türk değildi ve madde etkisi altındaydı üstüne karakolluk...
  16. E

motosiklet fazla yakıyor

Haklısınız bu forumda afedersiniz çok bilmislik taslayan birkaç kişi bulunduğu için arkadaşı yanlış anlayıp parlamışım olur böyle şeyler, kibarca belirttiğin için de teşekkür ederim. Sonuçta hepimiz insanız değil mi :) 1772567852 Kendimi bir şey sandığım yok dediğiniz olayda da genelde sifonu...
  17. E

motosiklet fazla yakıyor

Merhaba düşünmeniz yeterli, olur da bir gün dışlanırsam muhtemelen o zaman çaba harcamaya başlarım. Dediğim gibi burayı kafanıza çok takmayın bu hayatta yapılabilecek en iyi şey hiçbir şeyi kafaya takmamak o şekilde yaşamaktır benim için de çok önemli değil o yüzden. Ben hata yaparsam hatamı...
  18. E

Motosikletler Çukurlara ne kadar dayanıklıdır?

Bugun oldu en sonunda pes etti
  19. E

motosiklet fazla yakıyor

Yok abi estağfurullah denk geliyor herhalde, motor üstünde sakin değilim ama genelde amacım eğlenmek oluyor birkac kez ölüm eşiğinden kıl payı döndüm yaşım genç diye artık olduğum şeritte bağırarak slalom yaparak yanlayarak atıyorum enerjimi fazlasını dediğin gibi motor affetmiyor ..
  20. E

motosiklet fazla yakıyor

Agresif kullansam fazla yakmasına zaten şaşırmam , her şeyi açık ve net sormama rağmen sürekli ara gaz mı veriyorsun? sorusu garip geldi. "BU KADAR dramatik anlam çıkarmak" dediğiniz şeyde de sadece türkçenizin zayıf olduğunu söylemiştim, zira siz benim pek de dramatik çıkarımlar yapacağım...