Arama sonuçlarınız

1. Prometheus

BMW R1150 GS Elcik Koruma

1150GS elcik koruması bulabilecek birileri varsa benimle iletişime geçerlerse sevinirim.
  2. Prometheus

Kuralkan'dan iki dev hamle

Hyosung ve Husqvarna motosikletleri bundan böyle Kuralkan güvencesi ile Türkiye'de. Türkiye'nin sektöründe lider motosiklet üreticisi Kuralkan, iki dünya markasinin distribütörlügünü üstlendi. Aralik ayi içerisinde gerçeklesen görüsmeler neticesinde ilk olarak Italyan Husqvarna Firmasi ile...
  3. Prometheus

[Başkent] 11 Aralık 2BİN7 18.30 Buluşması Asmaaltı Cafe

11 Aralık Salı Saat 18:30 Konur 2 Sokak No: 59 ASMAALTI CAFE Bir adet şehir dışından konuğumuz olacak. Maksat muhabbet, motorla gelmek şart değildir :P
  4. Prometheus

Her Yer Endurocu - Her Motor Enduro

Yine entersan bir başlıkla sizlerleyim arkadaşlar :P Son dönemde dikkatimi çeken bir konuyu sizlerle paylaşmak istedim. Uzun zamandır girdiğim gezi yazılarının tamamına yakını mutlaka güzel bir şehrimizin, güzel bir mevkiisine yapılan; bazen patikadan, bazen sulardan geçilerek, maceralar...
  5. Prometheus

Gonzales besleyen var mı?

Gonzales besleyen ya da daha önce beslemiş olanlar var mı acaba? Bu ufak ve sevimli hayvanlara kafayı takmış durumdayım da, bilenlerden yardım almak istiyordum.
  6. Prometheus

25-26 Kasım Akçakoca Gezisi

Baktım ki bizim Ankara MT'li arkadaşların "bu soğukta" gelmeye niyetleri yok, ben de Ankaralı bir başka grup olan Motur ile birlikte Akçakoca'ya doğru yola çıktım. İki gün, bir gece olarak organize edilmiş olan bu gezi giderken muhteşem bir hava ile başladı ancak dönüşte Nallıhan'dan sonra...
  7. Prometheus

[Ankara] Henüz Netleşmeyen İstanbul Tırıvırısı

Hitit Geyikleri son toplantısında almaya çalıştığı kararla 16 Kasım saat 23.00'da trenle ya da 17 Kasım saat 07.00'da motosikletle İstanbul'a gitmeyi düşünmektedir. Gelmeyi düşünen arkadaşların anketimizde kendilerine uygun olan seçeneği işaretlemeleri rica olunur.
  8. Prometheus

Yamaha 2008 Modeller :: Türkiye'deki Modeller

Şu link'teler: (belirtmek lazım yoksa link'e bakan yok) :cherry: http://www.beldeyama.com.tr/www/2008.html#
  9. Prometheus

KTM 640 Adventure alasım var

Caponord ile şehirler arası ve köy yollarında gezmeye başladım başlayalı (yaklaşık 3500 km oldu), patika yollara girme isteğimde ciddi miktarda artış oldu. :) KTM 640 düşünüyorum şu ara ama daha düşüncenin çok başındayım. Kullanan ya da etrafında bir tanıdığı kullanan var mı aranızda? Uzun...
  10. Prometheus

Süper Bir Gezi Yazısı (advrider'dan)

İlgili link: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=265584 Çok sürükleyici dikkatli olun :P
  11. Prometheus

Motosiklet ve Sürüş Güvenliği

9AdUNHkQRVA Saçma sapan videoların yanında eğitsel videolar da eklemekte yarar var.
  12. Prometheus

[MT] Ankara-İstanbul-Bolu ve Çevre İller Buluşması / 20-21 Ekim 2007

[MT] Ankara-İstanbul-Bolu ve Çevre İller Buluşması / 20-21 Ekim 2007 20-21 Ekim MT Ankara-İstanbul-Bolu ve Çevre İller Buluşması Yer: Bolu-Gölcük Konaklama: Çadırlı Kamp - Çevre ilçelerde bulunabilinecek pansiyon vs. Buluşmanın Ekim ayı içinde olması, ağaçların türlü renklerini bir...
  13. Prometheus

[Ankara] Düd"ül"en Göl Gezisi

Bir enteresan gezide daha sizlerleyiz :cherry: Prometheus, scorp, Arnova, erginbay ve süpriz bir isim asker kaçağı bahadinli :mrgreen: Haritadan rastgele bakarak bulduğumuz Samsam Gölü'ne doğru bir gezi yapacaktık. OPET'te buluşup depolarımızı doldurduk, Gölbaşı'nda da Çağdaş Market'ten...
  14. Prometheus

[MT Prometheus] Can Sıkıntısından Turladım Gezisi (Kırıkkale-Keskin)

Bugün izinli olmam sebebiyle evde canım sıkılıyordu. Saat 12 gibi kafama esti, biraz yol yapayım dedim. Tabi daha sonra biraz dediğim yolun 250 km civarı olacağından haberim yoktu :cherry: Annemin dün akşamdan hazırladığı kuru köfteleri ve ufak termosuma doldurduğum suyumla birlikte yola...
  15. Prometheus

[Ankara] "Ilgaz Anadolu'nun Sen Yüce Bir Dağısın" Gezisi :P

Bir gezi raporunda daha birlikteyiz. Fotoğraflar her ne kadar dağılmış olsa da kendi elimdeki fotoğraflarla sizlere bu gezimizi kabaca anlatacağım. XCOP'un dün gece hastalanıp gelememesi, scorp'la da bir yanlış anlama sonucu buluşulamaması nedeniyle 4 motorcu olarak çıktık yola. Öncelikle...
  16. Prometheus

Rock Müzik Hakkında

Aslında klasik müzikte Schubert'ten, metalde Iron Maiden'a; halk müziğinden, sanat müziğine kadar uzanan geniş bir yelpazede müzik dinlerim. Ancak rock müzik konusunda bir başlık açmak istedim. Şüphesiz ki evrensel ve tarihteki yeri büyük olan bir müzik türüdür. Birkaç alıntıyla başlayalım...
  17. Prometheus

[Ankara MT] Kim Vurduya Gidiyoruz

Ankara MT'den yeni bir organizasyon daha. Ancak bu organizasyon yapmış olduğumuz diğer gezilerden çok farklı, hatta sitedeki diğer organizasyonlardan da farklı :mrgreen: Tarih: 09 Eylül 2007 Saat: 09.00 Buluşma Yeri: Kafes (Eskişehir Yolu ODTÜ Kavşağı OPET içi) Gidilecek Yer: Belli değil. :P...
  18. Prometheus

Satılık Orjinal CBR 125 Egzoz

Eski motorumdan kalan orjinal egzozumu satıyorum. Üzerinde ufak tefek bir iki çizik var o kadar. Fiyat olarak 100 YTL istiyorum. İlgilenenler özel mesajla ulaşsınlar, anlaşırız :cat:
  19. Prometheus

Safranbolulu Faruk Usta Gezisi

Başlıktan hemen Faruk Usta'nın ünlü bir aşçı olduğunu düşündünüz değil mi? :P Keşke öyle olsaydı :) Safranbolu'ya kadar sağ salim gelip de tam park edecekken ayağımın boşluğa gelmesi sonucu motoru devirdim. :salut: Motorda pek problem yok ancak debriyaj kolu yere sert geldiği için hidrolik iç...
  20. Prometheus

[Ankara] Safranbolu Turlaması

25 Ağustos Cumartesi saat 11.00'de Eskişehir Yolu "Kafes"te buluşulacak ve şöyle bir Safranbolu turlanıp gelinecek. Gelmek isteyenler tekerlek dönme vakti olan 11.10'dan önce belirtilen mekanda olurlarsa iyi olur. Kafes, Eskişehir yolu üzerinde giderken ODTÜ kavşağından önce yer alan OPET...