Arama sonuçlarınız

1. Prometheus

MT Enduro T-Shirtleri Sipariş (2 ALANA 1 BEDAVA)

İllerden yoğun olarak bir liste gelmediği için ve T-Shirt'lerin yaygın olarak kullanılması için geçici bir süreliğine 2 alana 1 bedava veriyoruz. Hem böylelikle kargo maliyetlerinizi de minimuma indirmiş olacağız. Havale yaparken lütfen 1 t-shirt alacaklar 15 YTL, 3 t-shirt alacaklar 30 YTL...
  2. Prometheus

Adamın biri...

Bu başlıkta isim vermeden, kendinizin ya da arkadaşlarınızın yaptığı saçmalıkları yazabilirsiniz. Hemen örnek vereyim: - Adamın biri forumda arama yapıyor. Arama yaptığı kelime doğal olarak kırmızı çıkıyor vurgu olarak. Sonra bana gelip diyor ki, "benim mesajlarımı mı editliyorsun", "neden...
  3. Prometheus

XtireT Kuruldu

Eveet, XT660 almamla birlikte, XT600 sahibi murti06 ile birlikte grubumuzu kurduk. Bundan sonra tüm XT fotoğraflarını bu başlıkta toplayacağız. Hepimize hayırlı olsun :P Sloganımız da hazır: "Canınız çok sıkılıyorsa, Xtiret'in" :mrgreen: Heyt beee, çöl kaplanı mübarek :cherry:
  4. Prometheus

[MT Ankara] 30 Nisan 2008 Çarşamba "Haftalık Buluşma"

Yurt: Türkiye Yöre: Ankara Semt: Bahçelievler Mekan: X House Cafe (Belpa'nın yanında, cadde üzeri) Araç ve motorlar için park yeri: Belpa ya da XHouse Kaldırımı Yıl: 2008 Ay: Nisan Gün: 30 Saat: 18 Dakika: 43 Saniye: 17
  5. Prometheus

[MT Ankara] 10-11 Mayıs Uşak-Büyükoturak Kampı

Diğer başlığı kilitleyip onun yerine iki ayrı ilin ayrı ayrı organize olmaları bakımından bu hale getirdim. Bu sayede aşağıdaki kutucuğa sizinle gelebilecek kişi sayısını da ekleyip, sürekli güncel bir liste tutmamızı sağlayacağız. Evet katılımı görelim :wiinkk: Saygılar sunarım efendim :P...
  6. Prometheus

[MT İzmirliler] 10-11 Mayıs Uşak-Büyükoturak Kampı

Diğer başlığı kilitleyip onun yerine iki ayrı ilin ayrı ayrı organize olmaları bakımından bu hale getirdim. Bu sayede aşağıdaki kutucuğa sizinle gelebilecek kişi sayısını da ekleyip, sürekli güncel bir liste tutmamızı sağlayacağız. İzmir'den katılımcı arkadaşlardan birisi kalkış yeri ve saati...
  7. Prometheus

[MT Ankara] 26 Nisan KEYF Fasıl Evi'nde Balık Izgara Partisi

26 Nisan 2008 Saat 18.00 İstanbul Yolu Üzeri Keyf Fasıl Evi Adres ve mekan bilgileri için: http://www.fasilankara.com Arkadaşlar balık ızgara yapacağımız, sahibi de hem motorcu olan hem de sitemiz üyesi olan Ali Abi'nin fasıl evinde bu cumartesi çok güzel bir eğlence yapıyoruz. Eşleriniz, kız...
  8. Prometheus

Gitti Caponord, geldi XT

Bugün itibariyle, 2003 model 22.000 km'deki Caponord'umla vedalaşıp, daha arazimsi bir motor olan 2005 model 2200 kim'deki XT660'ım ile merhabalaştım :) İşte XT'm: Şey pardon, yanlış fotoğraf; benim motorun fotoğrafı aşağıda: :cherry: :queen:
  9. Prometheus

Alınık 2. el S beden bayan montu

Her şey başlıkta açıkça belli edilmiş :P Çok kaliteli olmasına gerek yok, koruması iyi olsun, temiz olsun vs.
  10. Prometheus

Sitede problem var

Birinci musluk boş bir havuzun 6 günde tamamını, ikinci musluk 1 günde 5/12 sini dolduruyor. Üçüncü bir musluk da dolu olan bu havuzu 3 günde boşaltıyor. Bu üç musluk aynı anda açılırsa boş olan bu havuz kaç günde dolar? A)1 B)2 C)3 D)4...
  11. Prometheus

Derbi Derbi Terra 125

Bugün Ankara Ferco Motor bayisi, Rider'a gittim ve Ferco katalogunda bu canavarı gördüm. Maşallah valla ağzım açık kaldı: 117 kg, 125cc, 15 HP Diğer detaylar: http://www.derbi.com/int/index.php?option=com_content&task=view&id=129&Itemid=265 Tek silindirli, 4 zamanlı, EURO 3 motor...
  12. Prometheus

Ankara 4.44 Motor'un yeni dönem açılışı

Ankara'da bir elin parmaklarını zor geçen motosiklet bayileri arasında, Emek 4. caddede yer alan 4.44 Motor; yeni sezona Ferco Motor, Motomax ve Kuralkan bayilikleri ile giriyor. Yeni sezon açılışını 6 Nisan Pazar günü gerçekleştirecektir. 4.44 Motor'un sahipleri Tolga Yurtören ve Bora...
  13. Prometheus

Kartlı Geçiş Sistemi Hakkında

KGS hakkında birkaç sorum olacak; Şimdi KGS'de 1. sınıf (bireysel otomobiller) ve 6. sınıf (motosikletler) var. Bende ise 1 adet motosiklet (yakında değişecek, yani KGS'de plaka değişikliği yapmam gerekebilecek), 1 adet babama ait oto, bir adet de şirketime ait oto var. Bu üçü için ayrı ayrı...
  14. Prometheus

Fuar Mankenleri

Eveeet, diğer başlıkta sürekli tartışılan bayan manken fotoğrafları için yeni bir başlık açtık. Bu sayede dileyen bakmaz ve laf etme ihtimali de kalkar ortadan. Saçma sapan (anladınız siz onu) fotoğraflar yüklememeniz forumdaki kalıcılığınız açısından iyi olur :) Estetik olarak göze güzel gelen...
  15. Prometheus

Satılık 2003 Aprilia Caponord

Siz sormadan ben söyleyim, ihtiyaçtan satılık :P :cherry: İlanı şudur: http://www.sahibinden.com/orjinal_kilometresinde_caponordWQQaXQQ4708123WQQpXQQdisplayitem Fotoğrafı şudur: Detaylı fotoğraflar gezilerimizde :P Hazır bakmışken iki satır da yorum yapın gezilere :P
  16. Prometheus

Fuar ile ilgili açılacak başlıklar hakkında önemli duyuru

Arkadaşlar, biz forum yöneticilerinin en sevmediği haftalara girmiş durumdayız. Fuardan önceki ilk 2-3 hafta ve fuardan sonraki 1 ay boyunca, fuar işkencesi çekiyoruz. Eğlenceli ve keyifli olması gereken fuar bizim için can sıkıcı olmaya başlıyor. Nedenlerine gelirsek: - "Haydi fuara beraber...
  17. Prometheus

Motosiklet.Net Boy-Seçmeleri

UYARI! BU BAŞLIK AŞIRI MİKTARDA GEYİK CÜMLELER İÇERMEKTEDİR. LÜTFEN BÜYÜKLERİNİZİ EKRAN BAŞINDAN UZAKLAŞTIRIN. :queen: Tubiş'e inat açtım başlığı, yarın akşam silerim; yarın akşama kadar geyik serbest :P Evet boyunuzu görelim :queen:
  18. Prometheus

[MT Ancyra] 12 Mart Muhtıra Toplantısı :P

Tarih: 12 Mart Çarşamba Saat: 18.30 Yer: CEPA Alışveriş Merkezi - Eskişehir Yolu Fuar organizasyonu öncesi tarih, saat, ulaşım şekli vs. konuşulacak. Bu toplantıya katılmayanlar daha sonra "vay efendim neden şu gün gitmiyoruz, yok saat bana çok geç, yok şöyle, yok böyle" vs. demesinler :farao...
  19. Prometheus

[MT Ancyra] 15 Mart Şöyle Bir Turlama Gezisi - Hava Muhalefeti Nedeniyle Ertelendi

Buluşma Yeri: Eskişehir Yolu - OPET "Kafe's Cafe" Buluşma Saati: 08.00 Hareket Saati: 08.30 Rota: Ankara, Beypazarı, Nallıhan, Seben, Bolu, Mengen, Eskipazar, Çerkeş, Çubuk, Ankara Toplam Yol: 546 KM Yemek için talebe göre mangal ya da lokanta tarzı bir yerde yenilebilir. Gelmek...
  20. Prometheus

[MT Ankara] 5 Mart Çarşambayı Sel Aldı

Aslında bu hafta toplanmayacaktık ama neyzen_06 için; 05 Mart 2008 Çarşamba 18.43 Beşevler Seyir Cafe'de toplanıyoruz :wiinkk:

Yeni mesajlar