Arama sonuçlarınız

1. Prometheus

Tuvalet Kültürü

Asagidaki tanimlari bilip, uyarilara uydugunuz takdirde iş yerinde tuvalet kullanimi dert olmaktan cikacaktir. 1. Polat (ya da Fırat) Polat ya da Firat, genellikle ayakta iserken cisi zorlayayim derken kacan kucuk capli osuruklardir. Cok sik karsimiza cikan bu durumda cikan "Polat" ya da "...
  2. Prometheus

Hilale saygı isteyen haça saygı göstermeli

Hz. Muhammed karikatürleri haklı bir tepki yarattı. Hepimiz bu konuda reaksiyon gösterdik. Bugün de madalyonun öbür yüzüne bakalım: Acaba biz, diğer dinlerin kutsal simgelerine yeterince saygılı mıyız? Peygamberi aşağılayan Hz. Muhammed karikatürleri İslam dünyasında olduğu gibi Türkiye'de de...
  3. Prometheus

[ankara] VII. Ankara "Eymir" Buluşması

11 Mart Cumartesi Saat 11:02 Konur 2 Sokak No: 59 ASMAALTI CAFE Cafe'de buluştuktan sonra Eymir'e gideceğiz, ardından saat 16.30 gibi tekrar cafe'ye dönüp geziye gelemeyenlerle sohbet edeceğiz.
  4. Prometheus

VII. Ankara Buluşması Hakkında Referandum

Artık bu buluşmada gezi + cafe muhabbeti yapalım diyoruz. Benim planım gezi yapacak grup ve artçı olabilecek arkadaşlar saat 10-11 gibi gezi öncesi buluşur, ardından gezilecek yere gidilir daha sonra da akşama doğru yine Asmaaltı'nda geziye gelemeyenlerle birlikte bir buluşma yapılır. 1)...
  5. Prometheus

VI. Ankara "Planlama" Buluşması Sonrası ve Fotoğraflar

Havaların da güzelleşmesiyle muhtemelen cafe toplantılarının sonuncusunu gerçekleştirmiş olduk. Bundan sonra iki aşamalı olarak düzenleyeceğiz toplantıları. Önce gezilecek ardından cafe'de buluşulacak. Bu sayede dileyen dilediğine katılabilecek. Sözü uzatmadan fotoğraflara geçiyorum: İlk...
  6. Prometheus

Cevap Niteliğinde CBR 125 Videoları

1. Cevap: O lastikler çok ince bu motor yatmaz diyenlere: http://www.cbr125r.online.fr/videos/pec1.mpg http://www.cbr125r.online.fr/videos/pec2.mpg http://www.cbr125r.online.fr/videos/03122005019.mpg 2. Vites: Maksimum 140 bile yapamaz diyenlere...
  7. Prometheus

"Tatlı Kaçıklar"dan Gece Sefası (Ankara)

just_life saat 20.00 civarı motorunu kış boyunca yattığı servisten çıkarmış, eve gelmiş ve olacaklardan habersiz MSN'yi açmıştır. Onur gören Prometheus aç bir kurt gibi üzerine atlar ve ilk soruyu sorar: - Çıkardın mı motoru? - Çıkardım, özlemişim bee... - Aferin aferin... :pl: Hadi dışarı...
  8. Prometheus

Honda Honda CBR-600RR Kullanıcıları/Bilgi Paylaşım Başlığı

Yoğun istek üzerine açmış olduğum "CBR600RR'ın yeni renk seçeneği" başlığımı düzenleyip, genel CBR 600RR başlığı yapıyorum. Kullanım Kılavuzlar
  9. Prometheus

VI. Ankara "Planlama" Buluşması

5 Mart Pazar Saat 13:37 Konur 2 Sokak No: 59 ASMAALTI CAFE Havalar yavaş yavaş ısınıyor (gerçi dün gece karla karışık yağmur yağdı ama :P ), artık gelecek dönemler için bir gezi planlasak iyi olacak. Bu buluşmada onu yapalım diyorum. Motoru olmayanların da gezilerimize artçı olarak gelebilmesi...
  10. Prometheus

Motorlu Motorcu Prometheus

Yaklaşık 1,5 yıl önceydi. Motosikletin ne olduğunu bile bilmeyen ben, bir otomobil sitesinde rsastladığım resimlerle girdim bu renkli dünyaya. Ve açtığım ilk başlık aşağıdaki olmuştu: http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=690 Motorum olmadığı için yazdıklarımı pek kaale almayanlar...
  11. Prometheus

Kawasaki ER6F - Hyosung GT650R

Daha Fazla Resim Fiyatları birbirine çok yakın olan bu iki motordan hangisini tercih ederdiniz?
  12. Prometheus

V. Ankara "Bahar Düğünü" Buluşması

26 Şubat Pazar Saat 16:32 Konur 2 Sokak No: 59 ASMAALTI CAFE
  13. Prometheus

Kredi Alınabilinecek Bankalar ya da Kurumlar

Baktım ki çok dağınık yazıyor bir yerde toplayayım istedim. İlk sırada KOÇBANK var. Sıfır km olmak şartıyla her markaya kredi veriyor. Ayrıca aksesuarlara da kredi alabiliyorsunuz. Şimdiki oran %1.15. Ayrıca 2. el için de 1.25'ten kredi alabiliyorsunuz. İlgili Link...
  14. Prometheus

Tüm Motorcular Gözümüz Ayıyor

Hava sıcaklıkları Pazar gününden itibaren 8-10 derece artacak, ancak yetkililer karların erimesi nedeniyle su baskını, taşkın ve çığ tehlikesine karşın vatandaşları uyarıyor. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, sıcaklık artışları hafta sonunda iç ve...
  15. Prometheus

TT’nin internet çıkışında sorun

İtalya’da karasal kablodaki kopma, Türkiye’nin yurt dışı internet bağlantılarında Perşembe günü öğle saatlerinden sonra aksaklık meydana getirdi. Açıklama yapan Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Candan Toros, arızanın giderilmesi için İtalya’daki yetkililerle birlikte çalışıldığını...