Arama sonuçlarınız

1. -Black-

Adana’da motosikletli tırın altında kaldı: Kask hayat kurtardı

kadın "yaşıyo de mi?" diye sorduktan sonra, "yaşıyom mu lan acaba?" diye bir sorgulardım vaziyeti. İnsana bir yukarıdan! bakma hali gelir herhalde??? (kendinin sadece yarısını görünce, bir içeri doğru s*çma da olur sanıyorum.)
  2. -Black-

Tiger 800 XcX - Hâlâ mantıklı mı?

Ne istediğine, ne kadar süre ile istediğine bağlı. Ama haklısın insanın kafasını bir karıştırır.
  3. -Black-

video altına şöyle bir yorum geldi. "800 tigerdan yeni 900 geçersen çook pişman olursun" (Çünkü titreyerek eve dönmeye başlarsın ) Değerlendirmeniz nedir, dikkat etmiş miydiniz?
  4. -Black-

Moto Guzzi Stelvio sürüş izlenimi

Hiç anlam veremiyorum. Alet zehir aslında. Tek sıkıntı yatırmayacaksın. Onun haricinde canavar. 650k tl. stelvio var 3'lü çanta seti ile :love::love::love: Üfff nebcim gaza geldim yine ya. İkinci bölüm güme gitmeşti benim başlıkta. Onu da şu araya sıkıştırayım. :ROFLMAO: İlan İzmir'de miydi...
  5. -Black-

O çeyrekler ne mal bıraktı piyasada, ne de para 🤣🤣🤣 Karlılıklara tavan yaptırıcaz diye malı bellediler. Şimdi de piyasalar bilançolardan bağımsız hareket ediyor (jeopolitik vs) o da (h)iç oldu. Artık Nasrettin hoca misali buna değmiş, buna değmemiş misali yiycez hıyarın kabuklarını. 🤣
  6. -Black-

Sürdüğün motosiklete hasta olmak

uff yapay zeka buraya da el atmış :ROFLMAO: Admin, yapma böyle şeyler.
  7. -Black-

İzin varsa video altına da alabilir miyim bu mesajı?
  8. -Black-

İzninizle yazınızı nick ile beraber veya nick olmadan mandello videosunun altına kopyalasam? *youtu.be/HQzJ5ezQ2-I*
  9. -Black-

Motoru satıp kıymetli madene çevirmek mantıklı mı?

Soru kıymetli madenler üzerinden geldiği için o şekilde cevapladım. Süre kısıtı olduğu için ben de risk almaz PPF'de değerlendirirdim. Risk alınacaksa bile kıymetli maden/ppf sepeti yapılabilir. Motorun aynı oranda değer artışı yaşayacağını sanmıyorum.
  10. -Black-

Kafanın alçak olmasından ziyade, rüzgar ile ilgili Givi'nin daha iyi iş çıkartmış olabileceğini düşündüm. Standart olan yanlardan ve sanki! alttan estiriyor. Alt bölümde yanlara doğru açılan bölüm olsa da yeterli gelmiyor. (böbreklik diye tabir edilen) Yani en azından bendeki hissiyatı bu...
  11. -Black-

Kilo aldırıyorsun çevrene ondan :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  12. -Black-

Dönüş yolunda kısa bir süre motorları değiştik. Tek sıkıntı ön cam bana biraz yetersiz gibi geldi. Akşam saati güneş de gidince, rüzgâr cephe kaplama yaptı. :ROFLMAO: (Bu arada gerçekten güzel kaçıyor alet, stabil de; bozmuyor kendisini) Sizin de rahatsız olduğunuz bir konu mu bu, yoksa alışkın...
  13. -Black-

Eyvallah, desteğin için teşekkürler. (y) ✌️ 10 yaşında olmasına rağmen cruise control, elcik ısıtma vs olması güzel. Yani o yaştaki Japonlardan falan dolu. Tuareg düzgünü 450'lerde, 2016 tiger 330'a var. (detaylı aramadım, şöyle bir göz gezdirdim sadece XR-XC serilerinde.) Daha arazi odaklı...
  14. -Black-

İlk paragrafı video altına da alırım. ;) (y) İkinci kısmına gelince; Triumph aslında gayet de güzel anlaşılmış bir marka da, insanlar Korlas'ı anlamakta güçlük çekiyor. 1- "bahane" gibi bir durum söz konusu değil. somut olaylar üzerinden eleştiriliyor ve bence de haklılık payı var. (her kim...
  15. -Black-

Can'dır o ;) (y) ✌️(2014 V-Strom) Heh tamam işte çözümü bulduk o zaman. Yazılar açıklamaya bundan sonra. Sen okurken video da arkada aksın. :)(y)✌️ Ohh be dünya varmış, dert olmuştu valla. (Siteye yazmak ayrıca zaman ayırmak gereken, çok daha teferruatlı bir iş malum)
  16. -Black-

Bütün bir güne yayılan çekime rağmen; biraz da forumdaki arkadaşların uyarıları ile birlikte, bu sefer kısa 10-11 dk.lık bir kullanıcı yorum videosu oldu. Pazar gününü evde geçirmek zorunda kalan tüm motorcu tayfaya nefes aldırması umuduyla ;) iyi seyirler. (y)✌️ (Beğeni ve izlenmeler patlamazsa...
  17. -Black-

Kaskını kız arkadaşına veren fenomen Kadir Akbulut motosiklet kazasında hayatını kaybetti

Umarım zarar verdiği kişiler en kısa zamanda sağlıklarına kavuşur. Kendisi için bir şey diyemiyorum. Yine yakın zamanda vefat eden bir başka "fenomen" kişinin arkadaşıymış. "İyi olmuş" gibisinden söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama bu da motosiklet işte. Canımın istediği gibi sürerim, istediğim...
  18. -Black-

Motoru satıp kıymetli madene çevirmek mantıklı mı?

Piyasa durgun ama imkânın varsa satıp çevirmen ekonomik açıdan daha mantıklı olur. Az buçuk yatırım araçları ile ilgilenen arkadaşların tamamının da aynı doğrultuda görüş belirteceğini düşünüyorum. Altın, gümüş zaten gündemde ama son dönemde bakır da çok konuşulmaya başlandı. Forum arada uçmazsa...
  19. -Black-

Tiger sport 660 lar gelmeye başlamış

Madem konu hortlamış ben de şuna bir emoji bırakayım bari 🤣 1768685853 Acelen yoksa kullanıcı yorum çekeceğimiz motorlardan biri. (Çok önceden görüştük aslında ama havalar fena bu ara)
  20. -Black-

Motosiklet ve Video Trendleri

Çok şey yazılır bu konuda da, ben şimdilik takibe almakla yetineyim. Kısaca; video yapan için keyif aldığı şeye devam etmesini, izleyen için keyif aldığı şeye muhakkak surette destek vermesi gerektiğini söyleyeyim. Bu iki şart yerine gelmediği sürece, süreklilik sağlanması mümkün değil gibi...

Yeni mesajlar