Arama sonuçlarınız

1. U

honda cbr 250r soft yan çanta hakkında

merhabalar, ıxs lenz modeli ve 4riders jumbo yan çanta hakkında internette yeterli bilgi bulamadım bu yan çantaları kullanmış arkadaşların bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum. bu çantalara kask sığarmı? renklerinde ağarma olurmu? zamanla sarkma olurmu? bu çantaların cbr250 ile uyumu...
  2. U

KIŞ GELDİ ANTİFRİZ HONDA CBR 250R ÖNEMLİ!!!

MERHABALAR motosikletimle ilk kışım.garaj kışın 0 derecenin altına düşbiliyor acaba radyatör de su mu var antifriz mi?yollar kar olduğu için ustaya götüremiyorum.eğer radyatörde su varsa bu suyu nerden boşaltıp antifrizi nerden ekleyebilirim radyatör kapağının üstünde 104 kPa gibi bir değer var...
  3. U

Honda CBR 250R ABS hakkında

Öncelikle merhabalar. İlk motor tecrübemi yaşıyorum. Şimdiye kadar başıma kötü bir olay gelmedi fakat ön tekerin sık sık asfaltta kayması(soğuk asfalt) beni korkuttu. Motosiklette ön tekerin kitlenmesi bisiklet gibi olmuyormuş eğer motor yere dik değilse ön teker kitlendiğinde sağa sola yatmalar...
  4. U

Merhaba tüm motosiklet kullanan arkadaşlar

Merhabalar, küçüklüğümden (5 yaşından) beri istediğim araca üç hafta önce kavuştum motorum yeni kasa Honda 250r beyaz versiyon. Bu siteye üye olmamda ki en büyük amaç tecrübeli sürücülerin tecrübelerinden yararlanmak ve ilerleyen zamanlarda kendi tecrübelerimizi yazmak.Kazasız sürüşler dileğiyle.