Arama sonuçlarınız

1. I

50cc'lik motoru 250'lik yapabilir miyim ?

Selam özgür insanlar, Geçenlerde Kuba Trendy Xc 50 aldım ama kuryelik yapmayı düşünüyorum ve cc değerinin yeterli olacağını sanmıyorum, o yüzden sanayiye götürüp piston silindir yaptırcam, sizce artıları eksileri ne olur özgür insanlar
  2. I

1 papua yeni gine kinası 4 TL

Totosunda yaprak olan, mızrakla avlanan adamların parası bizimkinden değerli. Diyecek söz yok..
  3. I

Pist için motosiklet önerisi

*Kawasaki Ninja *Szuki Hayabusa *S1000RR Bir arkadaşım size sormamı istedi, biliyor bu forumda olduğumu ama üyelik aktivasyonu uzun surduğu icin üye olmaya uşeniyormuş, velhasıl hangi motoru pistte kullanmalı ? Salihciler ve hırbonenciler konuyu baltalamasın lütfen.
  4. I

Zabıta ceza yazar mı??

Zabıtanın yanından yavaşlayarak geçiyorum, s1000rr olunca napıcam, şu an honda cbe125 var 2012 model, 20 ile geciyom yanlarından, sollayamıyorum
  5. I

Kaybolan bir şeyi, eşyayı bulmak için okunacak dua!

Çalınan ve Gasbedilen Malın Geri Gelmesi İçin Dualar Kayıp yada çalınan parayı bulmak için okunacak dua; Hazreti Ömerin oğlu Abdullah şöyle buyurmuştur: Bir eşyasını kaybeden veya çaldıran kişi, iki rekât namaz kılındıktan sonra şöyle dua eder: •Allâhümme radde'd-dâlleti ve hâdiye'd-dâlleti...
  6. I

LPG'li motorsiklet olur mu sorunsalı

Bakımsız Cg motorsiklet var elimde kömürlükte, bakım yapıp LPG taktırsam fark edilir mi tasarruf ve performansı ? Internette bi kaç örnek gördüm ama emin olamadım
  7. I

Aranıza yeni katıldım :)

Selam sevgili dostlar, ismim Dursuncan Yılmaz, asıl mesleğim pilotluk ama tatil günümde tatlıcı dükkanımızda çalışıyorum, tatlı yapabiliyorum :) her ne kadar da pilot olsam da motorsiklet tutkunuyum, hayalimdeki motorsiklet s1000rr ama motor ehliyetim yok, pilot olduğum halde ehliyet almam...

Yeni mesajlar