Arama sonuçlarınız

1. H

Ekipmanları tam olarak sıralayabilir misiniz ?

Arkadaşlar merhaba, tahminlerime göre yakın zamanda Kuba Razore 100 alıcam fakat şuan konumuz motor değil ekipman. Ekipman alacağım fakat ne alacaģımı tam olarak şöyle söyleyeyim.Mesela pantolon almayacaģım ama dizlik alacağım, bot almayacağım ama basketbol ayakkabısı gibi bir ayakkabım var...
  2. H

Beni Motosikletten Vazgeçirdiler !!!

Arkadaşlar merhaba, beni bazılarınız tanıyor buralara az yazmadım başlangıç motosikleti için.Okuyacaklar için biraz uzun bir yazı yazacağım okursanız sevinirim. Yaklaşık 2 yıl önce bir arkadaşımın motosiklet sürmesiyle nedir neyin nesidir diyerek bakmıştım.Altın Elbiseli Adam'ı izlemiştim ki o...
  3. H

Elektrikli bisikletlerde ehliyet zorunluluğu var mı ?

Arkadaşlar merhaba, Benim ehliyetim yok ama kesinlikle ehliyetsiz sürücü değilim.Ehliyetim olmadığından bisiklet sürüyordum fakat yinede içimdeki motosiklet hevesini bi nebze azaltmak için elektrikli bisiklet almaya karar verdim.Araştırmalarımı yaptım fakat hala net olarak anlayamadım.Bazı...
  4. H

Yardımınıza ihtiyacım var. Aile

Arkadaşlar merhaba, şu başlangıç motosikleti için hergün konu açıyorum ve gerçekten artık kendimi çok mahçup hissediyorum.Bunun için öncelikle sizlerden özür dilerim çok gereksiz şeylerle rahatsız ettim sayılabilir.Şuan içimi size dökmek istedim.Konuya gelecek olursak: Yaklaşık 2 yıldır...
  5. H

Başlangıç için Honda CBR 125 mi Honda CB 125 E mi ?

Arkadaşlar selamlar öncelikle, Başlıktanda anlaşılacağı üzere başlangıç için Honda CBR 125 mi daha uygun yoksa CB 125 E mi ? Not:Motosiklette gösterişi severim.:pl: Yardımlarınızı bekliyorum.Nedeniyle birlikte yazarsanız benim için daha açıklayıcı olur malum yeni başlıyacağım
  6. H

Kuba Razore 100 mü,Yuki 150-G mi,Mondial 125 MX Grumble mi,Mondial 150 MR Vulture mi?

Arkadaşlar merhaba, Tekrar ve yine başlangıç motosikleti için buralardayım.Bu sefer kesin alacağım fakat gerçekten siz motosikletçilerin yardımına ihtiyacım var. :silent: Kuba Razore 100: 2844 TL Hacmi 99cc Motor Tipi 4 Zamanlı Silindir Tek Silindir Maksimum Güç...
  7. H

Düşük bütçede Honda ve Yamaha hariç 125 cc ve altı motosiklet tavsiyeleri

Merhaba arkadaşlar, beni bazılarınız biliyor uzun süredir bir başlangıç motosikleti arıyorum ama hala bulamadım.Aklımda Kuba Razore 100 vardı fakat benzin göstergesi olmaması beni epey üzdü.Mondial düşündüm fakat bayisi malesef bizim buralarda yok.Tavsiyede bulunur musunuz?
  8. H

125 cc ve altı CUB ve Scooter Tavsiyesi (♤YARDIM♤)

Arkadaşlar merhaba, geçenlerde bir Honda CBR 125 alacaktım fakat belirli nedenlerden dolayı alamadım.Şuan cub ve scooter arıyorum çünkü trafiği ögrenmem gerekeceğini düşünüyorum.Lütfen yardımcı olur musunuz? Başlangıç için ideal Scooter tavsiyesi? Başlangıç için ideal Cub tavsiyesi? Bütçe:3500
  9. H

Motosiklet hevesi varken motosiklete binince yok olması

Öncelikle merhabalar.Artık en sonunda yıllardır hevesim olan bir motosiklet alacagim.Gecen gün başlangıc motosikleti seçerken uzaktan bir tanıdık bana başlangıc icin bi RKS 150 önerdi,gördüm çok güzeldi ta ki üstüne oturuncaya kadar.Oturunca motosiklet çok korkutucu bir hal alıyor.Agırlığı...
  10. H

A1 Ehliyet için en iyi 125cc altı motosikletler

Tekrar merhabalar bu başlangıç motosikleti meselesi gerçekten çok zormuş. :silent: Sürekli karar değiştiriyorum.Birde sizin fikrinizi alayım dedim.Benim çıkardığım sonuçlar şu şekilde: Kuba Razore 100 (XCG 100)(Turuncu rengi çok güzel) Salcano Wolf 125 Yamaha YBR 125 (Hayalimdeki başlangıç...
  11. H

4.000 bütçeli başlangıç motosikleti tavsiyesi

Başlıktada açıkladığım gibi bana 100-150 cc arası güzel motosikletler önerebilir misiniz bütçem 4000 TL.Kaskımı felan aldım.Daha önceden baktığım motosikletlerde Mondial MH Drift 125,Yuki 150-9 gördüm ve çok hoşuma gitti.Zaten küçük bir ilçede yaşıyorum ve bu ilçede bayisi ve servisi olan tek...
  12. H

Mondial 100 UAG mi Mondial 100 MG Prince mi ?

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım ve burayı çok sevdim.Lafı fazla uzatmadan konuya geçmek istiyorum. 01.01.2016 itibariyle yürürlülüğe girecek yeni ehliyet yasasından bende yararlanacağım.Fakat alabileceğim motor 125 cc ve altı olmak zorundaymış (A1) . Ve başlangıc motorsikleti...