Arama sonuçlarınız

1. Ros1n2

Motosiklete traktör sigortası !

Biliyorum bıktınız sigorta başlıkları görmeye ama bu seferki başka. Ankarada ismini vermeyeceğim bir sigortacı 8 liralık motosikletime en az 1100tl sigorta fiyatı çıkması üzerine istersen traktör sigortası yapabilirim tahminen yarı fiyatını çıkar dedi! İlk defa böyle bisey duyduğum için sessizce...
  2. Ros1n2

Enjeksiyonlu motosiklete karbüratör ayarı yapılırmı :/

Merhabalar. Motosikletim inanılmaz fazla benzin tüketiyor. Konu açmıyim eski konulardan problemimi çözim dedim ama aklım katıştı. Genelde karbüratör ayarı yapın düzelir yazılmış. Ben enjeksiyonlu motosikletime karbüratör ayarı yapabilirmiyim ? :sunny:
  3. Ros1n2

Kawasaki hasar kaydı hakkında

Merhabalar Ninja 250r kaza sonucu komple grenaj + Gidon + Radyatör değişecek toplamda çıkan hasar kaydı 7 bin tl bu normalmidir ?
  4. Ros1n2

Diyarbakıra motosiklet almaya gidiyorum. Tavsiye alabilirim

Herkese merhaba pazartesi akşamı anlaştığım motosikleti almayA Diyarbakır'a gideceğim. Salı sabahı orada olurum. Terminalde buluşup satışı aldıktan sonra direk geri döneceğim. Nelere dikkat etmeliyim? Tavsiyelerinizi esirgemeyin lütfen..
  5. Ros1n2

Gopro Takaslı tablet pc

Merhabalar. 3 ay önce aldığım hometech marka tablet pc ile gopro aksiyon camerasını takas etmek istiyorum. ÖZELLİKLERİ: - 8 inc 1280*800 ekran - Windows 8.1 işletim sistemi (lisanslı ve windows 10 güncel) - İntel atom 3735g işlemci( Dört çekirdek 1.8ghz) - 512mb İntel HD Graphics ekran kartı -...
  6. Ros1n2

YBR'den sonra PULSAR mantıklımı ?

Merhabalar. Ybr kullanıcısıyım ve acemiliğimi attığımı düşünüyorum. Daha yüksek cc en azından torku, beygiri, şekli daha kuvvetli daha güzel bişeyler alayım diyorum ama motosiklet fiyatları malum. Bütçemi zorlayarak pulsar 200ns alabilirim belki ama buna değermi diye düşünüyorum sonuçta bir...
  7. Ros1n2

Motorsiklet, parça ve aksesuar çizimleri

Kısacık hayatımızın kocaman sevdası olan motosiklete dair görsel olarak beklentilerimizi, hatta hayal gücümüzüde katarak ne gibi tasarımlar olsun isterdik. Her şey serbest. Bir kağıt bir kalemde kafi. Ben Paintle 2 adet gösterge çizimi yaptım. Tamamen amatörce:) Hadi MT üyesi beklentini yada...
  8. Ros1n2

1000rr vs 125cc scooter :))

Tekrar merhabalar. Youtube'da rastladığım birkaç dakikalık bu eylenceli videoyu sizlerle paylaşmak istedim keyifli seyirler :)
  9. Ros1n2

Motor yağları hakkında

Merhabalar. Ybr kullanıcısıyım motosikletimde öncesinde repsol 4t 10w40 yağ kullanmıştım bide castorlü denemek istedim. Bp'ye gittiğimde oradaki adam elime castrol 4t 10w40 scooter isimli yağı tutuşturdu elime ve bişekilde beni ikna etti. İçim hiç rahat etmemiş olsada dün motosiletime yağı...
  10. Ros1n2

Ybr'den sonra Cbf250

Herkese meraba. Şuan 2012 model ybr kullanıcısıyım. Yaklaşık 5 bin km oldu alalı hiç sorun çıkartmadı sağolsun ama biraz daha güçlü bir makinaya geçmek istiyorum. Bütçem fazla olmadığı için 2006-2008 cbf250 veya ybr250 bakıyorum 5.500 - 6000 arası fiyatları var. Sizce alsam pişman olurmuyum hem...
  11. Ros1n2

Ankara - Alanya uzun yol öncesi tavsiyeleriniz

Tekrar herkese merhaba. Uzun süredir aklımın bir köşesinde yer edinen uzun yol yapma istegim ve merağım alanyada yapılacak olan wellness seminerine katılacak olmamla birlikte aklımı ciddi olarak meşgul etmeye başladı. Bu geziyi yapmama engel maddi manevi herhangi bir durum yok gibi ve...
  12. Ros1n2

Maranta Thunder 250CC hakkında

Herkse merhaba. Yamaha ybr125 esd kullanıcısıyım. 250cc motorsiklet almayı düşünüorum ancak 250cc de bir öğrenci için can yakıcı fiyatlar var. Gezinirken maranta thunder 250cc modeli gözüme çartı. Çinlidir, ülkemize yeni giren bir firmadır, yedek parça teknik servis sıkıntısı vardır vs...
  13. Ros1n2

Honda Cbr 600 duvar saati :) Eşi yok..

Merhabalar. Ybr ile Üniversiteden eve giderken yanlış yola sapmam sonucu kendimi maltepede buldum. E gelmişkende bi Maltepe pazarına göz gezdirim derken ne görim :) Satıcı yok buna led takıcam süsleyip 250tl ye satıcam filan gibisinden havadan laflar etsede 30tl'ye aldım :)) Gerçekten büyük ve...
  14. Ros1n2

Trafik sigortası yardım

Merhaba herkese. 2 ay önce yamaha ybr125esd aldım. Muayene ve sigortasını yaptıramadım hala. Bugün bir sigortacı ile irtibata geçtim ve benden 340tl istedi. Gerekçe olarak 30 yaşının altında olmamı söyledi. Siz ne dersiniz istediği fiyat hakkımı yoksa bu sigortacı enayimi arıyo yardımcı...
  15. Ros1n2

Gençlik başımda duman, ilk aşk bu; ilk heyacan :)

Merhaba arkadaşlar bu foruma öncesinden kayıt olmuştum ve bugün ilk motorsikletimi alarak artık gerçek bir motorsiklet.net üyesi olduğumu düşünüyorum :) Daha önce bisiklet, e-bisiklet tecrübem vardı Yamaha ybr 125 ile gerçek anlamda motor keyfini yaşamak için yola çıkmış bulunuyorum. Öğrenciyim...
  16. Ros1n2

Hyosung gt250 naked almalımıym ?

Merhabalar. Henüz 23 yaşındayım ancak 18 yıl kadar bisiklet ve e-bisiklet(4 sene) tecrübem vede 1 yıl kadarda 100cc motorsiklet tecrübem var yani çocukluğumdan beridir 2 teker üstündeyim. Son birkaç aydır yoğun araştırmalarım sonucu Honda cbr250 almak istiyordum ancak her türlü yolu denememe...
  17. Ros1n2

Alınık Honda CBR250 !!

Merhabalar. Ankarada oturmaktayım öğrenciyim. Kendi birikimimle bir motorsiklet almak istiyorum. Sadece nakitte üst limit 6.500tl'dir. Ancak sıfır ipad air 4g(1500tl değerinde) ile takas + para şeklinde satmak isteyen olursa 6500+1500=8000'e kadar yolu var. E öğrenciyken para biriktirmek çok zor...

Yeni mesajlar