Arama sonuçlarınız

1. A

dubleks olunca basınç değişir mi ?

(küba süperlight 200) Slm,, dün lastiklerimi değiştirdim nihayet,, (anlas) işçilik dahil 450 tl, 12 taksit,,, ama lastik basıncı konusu kafamı karıştırdı, ustaya orjinal hava basıncını söyledim, "dubleks olunca farklı olur" deyip 38 ps bastı,, bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim
  2. A

Güzel olmuş,,

https://youtu.be/UKzV5rJaL_M eskiyse kusura bakmayın, ben yeni gördüm,
  3. A

"acemi" yazısı ,,

gerçekten acemi olmam bi tarafa , bugün trafiğe çıkmadan önce evde yazıcıdan fosforlu büyük harflerle "acemi" yazısını çıktı aldım ,,, 1 tane selenin arkasına ,1 tane de kaskın arkasına yapıştırdım :) ,,kasktaki düşmüş rüzgardan ,ama seledeki yetti,ne korna çalan , ne sıkıştıran ne de rahatsız...
  4. A

ilk milli oluşum :))

2 haftalık mahalle arası tecrübemden sonra bugün ilk kez trafiğe çıktım ,,o yoğun trafikte hiç bişey olmadı ,evin çevresinde bomboş yolda 20-30 km hızda rampa aşağı giderken yan yolun kenarında bekleyen kadın ben yaklaştıkça önüme doğru yürümeye başladı ,,ne olduğunu anlamaya çalışana kadar...
  5. A

"dönüşlerin kutsal kitabı"

muhtemelen benim gibi acemi olmayan arkadaşlar biliyordur :) bugün motosiklet ehliyeti için yaptığım çalışmada çok zorlandığım ( slalom ve 8 çizmede ) için , eve gelince "dönüş konusunda nasıl daha iyi olabilirim " diye araştırırken rastladım ,,belki daha önce paylaşılmıştır,öyleyse özür,,,ama...
  6. A

slm genç arkadaşlarım.

ilk yaptığım iş yaş anketine oy vermek ve sonuçlarına bakmak oldu :) tahmin ettiğim gibiymiş .. çoook uzun yıllardır var olan motor hevesim nasıl olduysa 50 yaş sınırında depreşti (benzin fiyatlarının da etkisi var azcık ) internet ortamında araştırdıktan sonra sıfır model küba superlight 200...