Arama sonuçlarınız

1. Kriptex

600rr yakıt tüketimi

130 km yolu 278₺ ile kat ettik 10.94 litre Arkçılı 150-170 km/h ortalama km de 2.1₺ falan yaktık herşey olağanmı rektefe benimi çağarıyor😃 2007 600rr km60binde
  2. Kriptex

Racing motor çanta önerisi?

Cbr 250r ve 600rr öncelikli olmakla beraber racing motosiklet için çanta önerisi alabilir miyim. Şık durması ve makul olması öncelikli elbette :)
  3. Kriptex

Lbc yazlık mont etiketi üstünde

Mobilim pc ye geçince detay eklemeye çalışacağım Sıfır etiketli ürün https://letgo.onelink.me/O2PG/tj886btmdüzeltiyorum hem yazlık hem kışlık ic astarı portatif
  4. Kriptex

CBR 600 RR 2007

Marka: Honda Model: CBR 600 RR KM: 58000 Renk: Mavi Fiyat: 115₺ Açıklama: Ağır Hasar kaydı vardır İl/İlçe: Batman - Kozluk İletişim: 1025455993 (sarı site ilan numarası)
  5. Kriptex

CBR 250 R Hasar kayıtsız

Marka: Honda Model: CBR 250 R KM: 68000 Renk: Beyaz Fiyat: 45₺ Açıklama: Hasar kaydı yoktur İl/İlçe: Batman - Kozluk İletişim: 1025504808 (sarı site ilan numarası)
  6. Kriptex

hayalet sürücü :D

yarım yarım yarıldım verildimi bilmiyorum. http://www.youtube.com/watch?v=4YK7kzqPgxk hemen küçük siyah bmx bulup biyerden siyah tulum falan alıyorum :D
  7. Kriptex

bunlar hangi model?

8. Kriptex

kıyafet ve ekipman

Her ay birer ikişer tamamlamayı planladığım ekipmanlar sonrası ehliyet (zorlanacağımı sanmıyorum ilk yardım kursu almıştım sanayidede çalışmışlığım var : ) yani sınavları falan veririm inş. Bu forumda giriştiğim bir iddiadan ötürü modeli söylemiyorum ama epey büyük ve zifiri siyah bişey işimden...
  9. Kriptex

Motor almak istiyorum yaş ve kredi hakkında

S.a arkadaşlar ben 18 yaşımdayım metroda hostluk yapıyorum aylık 1.100 tl gelirim var şükür bi ihtiyacım yok eğitim hayatım pek başarılı gitmediğinden iş hayatına atıldım 2 ay sonra 19dan gün alıyorum ehliyet vs için ve bin ile bin beşyüz arası bir meblağ kredide zorluk yaşarsam gerekirse aile...

Yeni mesajlar