Arama sonuçlarınız

1. blueway2

Balıkesir Motofest Cunda 04.09.2025-07.09.2025

Datça festivali ekim ayında ve 2,000 tl fiyat açıklanmış. Ona göre yine iyi kalmış Cunda.
  2. blueway2

Tracer 7 hk.

Kalın ince bir'imiş. Yazık ömrüm çürümüş.
  3. blueway2

Tracer 7 hk.

Zevk almak isteyene hepside zevk verir. Önyargıya gerek yok.hepside mutlu eder.
  4. blueway2

Tracer 7 hk.

Bence farklı ne alırsa alsın,aklında tracer kalacaktır.İlk aklında olanı almalı.
  5. blueway2

Amortisör e wd40 sıkılır mı ?

yok ilk defa yaptım,bir daha hayatta yaklaştırmam. üzerinede biraz yumuşasın diye silikon spreyi sıkıp sildim.
  6. blueway2

Bir problem olduğundan değilde,Balata spreyinin keçeyi sertleştirip çatlattığı ve sistemi bozduğu konusunda bikaç duyum aldım.ama dediğiniz gibi kapalı sistem. 1754636769 evet otomatik zincir yağlama sisteminden amörtisöre yağ bulaşıyor.oda toz topluyor,temizleyip amörtisör kılıfı taktım.
  7. blueway2

Arka amörtisöre Balata spreyi sıkılırmı? Zararı olurmu,sıkılmışsa ne yapmak gerekir?Silikon sprey sıkılırmı?
  8. blueway2

Scorpion exo 1400 alınır mı ?

Rüzgar sesini fazla alıyor,İç kısmı konforlu ama hızlı deforme oluyor.
  9. blueway2

Orta Sınıf Motosiklet Tavsiyesi

Ben Nc alıp uzun dönem kullanıp vstrom testide yaptım ama etkilenmedim. Bariz etkileyici bir farkı olduğunu düşünmüyorum.
  10. blueway2

Honda Transalp 2025 vs Honda Nc750x Dct

Yazdığım tüm motorları kullandım Bir demedim aynıda demedim ama hissiyat anlamında aralarında dağlar yok. Bu paralara üst sınıf al farkı hisset dedim. Sonuçta yetiyor bütçesi
  11. blueway2

Honda Transalp 2025 vs Honda Nc750x Dct

O paraları verdikten sonra üst segment alınır 2. El temiz Africa,gs,tiger900 tercih edin. Orta sınıfta çok bir numara yok,bu Nc,vstrom,tracer,transalp hepside birbirine yakın motorlar.
  12. blueway2

integra 750d debriyaj balatası

Ed garaj Ergin usta namı diğer Nc profesörüdür.Yıllarca Honda'da çalıştıktan sonra kendi yerinde faaliyet gösteren değerli bir usta^dır. Sorunun kaynağı ve çözümü konusunda size yardımcı olacaktır.
  13. blueway2

kasis ve çukurlarda rahatsız etmıcek motorsiklet önerirmisiniz?

Xmax adamın belini kırar gibi vurur o kadar serttir.
  14. blueway2

Yüksek cc elektroniği az karadüzen motosiklet

Yazılan motorların çoğu öyle hart diye göremez o hızları ve koruyamazlar. Sizin beklentilerinize her anlamda en uygun motor Africa twin dct'dir.
  15. blueway2

Espresso ve Cyan'dan özür diliyorum.

Hayırlı olsun Doğru karar👍👏👏👏
  16. blueway2

Heidenau Lastik hakkında

K80 düz, direk asfalt lastiği konumunda.
  17. blueway2

Heidenau Lastik hakkında

evet lastiği 3 kişi zorla takan motor servisinin yorumuydu bunlar.Yıllardır bu işi yapıyor,anlıyordur heralde.Çok sert sen alma bu lastiği dedi bana.Başka bir arkadaşın motoruna takarken yanındaydım.
  18. blueway2

Heidenau Lastik hakkında

lastik dıştan çok sert dokununca,bu sebepten tereddüt ettim
  19. blueway2

Heidenau Lastik hakkında

Heidenau K80 lastik takımını kullanan oldumu olumlu olumsuz görüşlerinizi paylaşırmısınız?
  20. blueway2

Uzun yol için motosiklet tavsiyesi

Ekşi bir yoğurt yok zaten ortada. Olmayan,olmayacak bişeyi iddia eden var.

Yeni mesajlar