Arama sonuçlarınız

1. blueway2

90.000 km. kullanıcı yorumu

İkiside eğlencelik,sportif ve performans odaklı değilki. Yazıda ve videoda ve önceki videolarında dikkatimi çeken arkadaşımız sürekli dalga geçer ve alaycı bir tarzda Nc’yi eleştiriyor.Normal bir eleştiri değil. Kaldıki teste konu olan motorun sahibi arkadaşımızda vstrom’dan geçip ısrarla pişman...
  2. blueway2

90.000 km. kullanıcı yorumu

Amacı dışında kullanılması derken neyi kast ediyorsunuz?
  3. blueway2

Yamaha Kalite Olarak Nereye Gidiyor?

Eski kalite yok.ne blokta nede gövdede. Otomobillerdede 3 silindire döndükten sonra hepsi dökülüyor ya bloktan ya şanzımandan. Planlı eskitme planları hızlı bir şekilde devrede her alanda.
  4. blueway2

R 1200 GS almak istiyorum, yardım rica ediyorum.

Nc satılıp africa gs alınırda gayette anlamlı olabilir. Nc satılıp neden vstrom alısınki.Attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmez. africa veya gs almadıktan sonra nc'den devam etsin.
  5. blueway2

450.000 Türk lirasına alınabilecek motorlae

Mt09 iyi gider üzerine.
  6. blueway2

XL700 V Transalp mi yoksa NC700 X mi

Sorulan soruda kıyaslanacak bir durum gözükmüyor.Yeni transalp'mi deseniz yanıt değişirdi. Ama bu durumda tereddütsüz Nc tercih edilir.
  7. blueway2

21-22 Tracer 7 vs 23-25 Tiger 660?

Hayırlı olsun çok doğru tercih. Her anlamda tiger tracer'dan çok üstün bir motosiklet. Keyifle sürün.
  8. blueway2

konyada honda yetkili bayi yok

Önceden vardı Kapandı ve yerine kimse almak istemeyince tekrar bayi açılmadı.
  9. blueway2

Afyon bayisini arayıp görüşün,mobil araçla servisleride vardı hatta hatırladığım kadarıyla Konya için talep topluyordu geçen.
  10. blueway2

Size en yakın olan Afyon bayisine götürürsünüz bakıma, Yoksa garanti kapsamına giremezsiniz.
  11. blueway2

Ikinci elde Tracer 7 mi Tracer 700 mu?

50,000 km'de aldığınız ve sizin kullanımınızdan sonra satacağınız tracer700'de hem değer kaybını çok yaşarsınız ve alıcı kitleside çok daralır. 50.000 km'de orta sınıf alacaksanız vstrom yada nc alın.Hem işletim maliyetleri daha düşük hemde satarken km algısını az yaşar daha hızlı satarsınız.
  12. blueway2

Dominar satıp dominar almak

Eldeki kuş daldaki kuş'tan her zaman daha iyidir. Son derece mantıksız ve riskli bir hamle olur.
  13. blueway2

2023 Suzuki V-Strom DL650 (Fotoğraf Galerisi)

800'lüğünü almanı tavsiye ederim.Yoksa motorunu yükseltme hissiyatı anlamında çok bişey hissetmeyeceksin. İlaveten teknoloji,tork vb birçok açıdan çok üstün 800
  14. blueway2

9-12 ekim Datça motosiklet festivali

Evet pos makinaları bile var,kredi kartıyla ödeme yapabiliyordunuz.
  15. blueway2

Evet kombine 2,000 tl.9-12 ekim arası için tek bedel. Tek günü bilmiyorum.Ama geçen sene baya kalabalıktı Cuma günü akşam alan dolduğundan cumartesi çadırlı kalmalı giriş almadılar.Sadece önceden sistemden bilet alanları kabul ettiler.
  16. blueway2

Geçen senekine katıldım.Bu senede gitmeyi düşünüyorum. Geçen sene katılım bedeli 750 tl idi bu sene 2,000 tl. Geçen sene ana sponsor Honda idi bu sene Ktm. Palamutbükü mevkiinde olduğundan denizi muhteşem.Yanlız duş ve tuvaletlerden akan su pek iyi değil. Çok kalabalık olduğundan herhangi bir...
  17. blueway2

Gezi için motor önerisi

evet 2024 modellerde nakitte şu an 709.000 tl manisa bayisinde. Orta sınıf parasına üst sınıf bir motor.Herşeyiyle üst sınıf.
  18. blueway2

Gezi için motor önerisi

Moto guzzi Stelvio Kampanya var bütçenizede uygun,kaçırmayın her açıdan çok üstün bir motosiklet.
  19. blueway2

Balıkesir Motofest Cunda 04.09.2025-07.09.2025

Duş ve tuvaletlerde deniz suyu kullanılması can sıkıcı.Onun dışında gayet güzeldi geçen senede.