Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun zamandir f700gs dusunuyordum. dun bmw borusan atasehirde motoru test ettim ve sonuc; BAYILDIM. gidis mukemmel ses japonlardan cok farkli kendine has cok guzel. frenler onde cift disk BREMBO arkada tek disk BREMBO sonuc HARIKA. yani acikca soyleyim bir cok orta sinif binek aractan daha cok...
1 hafta önce ybr 125 esd aldım daha 450 km'de rodaj yapıyorum. ilk 300 km sorun yoktu ne zaman ki Uludağa çıktım indim 4 bin 5 bin devir arasında tekleme problemi başladı. Bu devrin altında sorun yok üstündede sorun yok sadece bu aralıkta olan bir durum. Yardımınızı rica ediyorum. Bu arada...
tavsiyeleriniz icin simdiden tsk..
125cc 3 yil 400cc 1 yil tecrubem var toplamda 20bin km ediyor. Yasim 25. Egitim aldim.
Simdi tecrubeli arkadaslar yorumlariniza ihtiyacim var.
1. onceligim konfor en onemlisi bu. malum turkiye yollari cukur vb arizalarla dolu bunlari kaldirabilecek guzel...
Herkese kazasız, belasız,stressiz ve keyifli sürüşler dilerim. İstanbul trafiğinden bıkmış biri olarak arabamı sattım. inşallah yakın zamanda fazer800'le motor ahalisine dahil olacağım:)