Arama sonuçlarınız

1. T

ACİLL YARDIM???

ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLAR BNM KANUNİ TREX 150 MOTORUM VAR VE KAPLAMA YAPMAK İSTİYORUM VE KARARSIZ KALDIM KAPLAMAYI YAPTIRMA SEBEBİM ÇİZİKLERİN ÇOK OLMASI VE HOŞ GÖRÜNTÜ GÖSTERMEMESİ BOYA BİLDİĞİNİZ GİBİ ZAHMETLİ VE PAHALI BNDE BUNUN İÇİN KAPLAMA YAPMAYA KARAR VERDİM ŞİMDİ SİZCE HANGİSİYLE...
  2. T

ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM???

ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLAR BNM KANUNİ TREX 150 MOTORUM VAR VE KAPLAMA YAPMAK İSTİYORUM VE KARARSIZ KALDIM KAPLAMAYI YAPTIRMA SEBEBİM ÇİZİKLERİN ÇOK OLMASI VE HOŞ GÖRÜNTÜ GÖSTERMEMESİ BOYA BİLDİĞİNİZ GİBİ ZAHMETLİ VE PAHALI BNDE BUNUN İÇİN KAPLAMA YAPMAYA KARAR VERDİM ŞİMDİ SİZCE HANGİSİYLE...
  3. T

yağ sorunu yardım!!!

kanuni trex 150cc motorum var ve yağını değiştirddim ama sonra bi sorunla karşılaştım önceleri 120km gören motor şimdi 90 km geçmiyo şimdi 10 40 yağ kattık ama önceki sahibi kaç kullanıyodu bilmiyom sizce yağın incelik kalınlığına göredeğişen bişeymi bu bi yardım edin şimdiden...
  4. T

buda benden trex 150 ısparta

sizce nasıl...yeni fotoğraflar eklenecektir Shot at 2011-07-13[/IMG] Shot at 2011-07-13[/IMG]
  5. T

150 trex kanuni motorum var ve helezon yaylarını kestirmek istiyorum sizce nasıl olur

öncelikle herkese selamlar; kanuni trex 150 motorum var ve helezonları kestirmek istiyorum iyimi yaparım yoksa kötü mü görüşlerinizi esirgemeyin ayrıca performansını artırmak istiyorum nelere ihtiyacım var şimdiden teşekkürler:pale:
  6. T

kanuni trex 150 motorum var ve sizce helezon yaylarını kestirsem nasıl olur görüşler.

önelikle herkese selamlar; trex 150 motorum var ve helezonları kestirmek istiyorum ayrıca performansı artırmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Yeni mesajlar