Arama sonuçlarınız

1. Beter1211

Kafam çok karısık

Gsx250r da düşünebilirsiniz bütçenizin oldukça altında olsa da tam olarak istediğiniz özelliklere sahip
  2. Beter1211

Mondial MCT 250 alınır mı

Çok sağ olun hocam eski model olmasını da yeniden gözden geçirip ona göre bi karar vereceğim
  3. Beter1211

Hocam 100 kilometrede 5 litre civarı yakıyormuş bi adam gördüm şimdi daha az yaksın diye motoru tek karbüratöre düşürmüş motor performansını ne kadar etkiler bi bilginiz var mı
  4. Beter1211

Yazın motor almayı düşünüyorum aslında cb250r düşünüyordum ama ilk motorum olacağı için ve öğrenci olduğum için bi süre önce daha ucuz motorlara yöneldim araştırırken bu motora denk geldim 2010 modelin üstü olmaması beni korkuttu onun dışındaysa eskiden sahip olduğum chopper sevdam tekrar gün...
  5. Beter1211

Diecast alan var mı

Motosiklet bakıyorsan Maisto'nun kaliteli modelleri var temu gibi yerlerde Türkiye'dekinin yarısı ya da üçte biri fiyata bulabilirsin
  6. Beter1211

Motor alınca güncelleyeceğim

Motor alınca güncelleyeceğim
  7. Beter1211

İlk motor için yardım

Yakıt tüketimi de az aslında bu da güzel olabilir
  8. Beter1211

İlk motor için yardım

Çok teşekkürler
  9. Beter1211

İlk motor için yardım

Zaten 2. el almayı düşünüyorum yoksa bu bütçeyle düzgün bir şey alamam 1737833227 Çok teşekkürler bu boy muhabbeti çok kafama takılıyordu izlediğim videoların hepsinde motorun 175 üstüne uymayacağı söyleniyordu çevremde de bir kaç arkadaşım bu motorun bana küçük geleceğini söylemişti ama bi...
  10. Beter1211

İlk motor için yardım

Enduro hiç düşünmüyordum ama olabilir aslında tatlı duruyor 1737830161 mt de düşündüm ama bütçeme pek uygun değildi onun yerine bütçem artarsa gsx250r almayı düşünüyorum
  11. Beter1211

İlk motor için yardım

boyum 181 ama 175 üstüne küçük gelir diyorlar daha denemeye de fırsatım olmadı sıkıntı olur mu o kafamı karıştırıyor bi de 2022 öncesi çok daha ucuz rework olayından sonra aralarında zincir sesi dışında çok bir fark var mı biliyor musun acaba
  12. Beter1211

İlk motor için yardım

Zamanında dedem öğretmişti 50sfc tarzı bir şeydi motor
  13. Beter1211

İlk motor için yardım

Yaz döneminde 18 yaşına giriyorum ve elimde hesaplarım doğruysa 150 zorlarsam 200k para olacak 9 10 senedir düzenli olarak motor süren biriyim o yüzden tam yeni başlıyor sayılmam aklımda cb250r almak var ama tam emin de olamıyorum beni yormayacak tercihen 250 cc naked racing chopper bir de...