Arama sonuçlarınız

1. umutcan_314

mondial 100cc ZİNCİR YARDIM

slm arklar motorum 100km. dün dik yokuşta kullanmak zorunda kaldım 15km civarında bir yokuştu. (mersinli olanlar varsa akyokuş denir.)yolun sonuna geldiğimde motor çook garip sesler geliyordu. bisikletteki vites değiştirir gibi bir ses.... akşam sebebini anlayamadım fazlada uğraşmadım ama sabah...
  2. umutcan_314

titreşim ve garip garip sesler ACİL YARDIM!! mondial 100cc

motorum mondial 100KM 1)70-80i geçtikten sonra çok titriyor ne yapmalıyım direksiyondaki titremeyi çözdüm fakat ayak koyduğum yerler çok feci titriyor... 2)birde motorda bi uğultu var sanki siboplar çok gevşekte salaksalak hareket ediyormuş gibi geliyor:D. 50 kere sibop ayarı yaptırmaya...
  3. umutcan_314

modifiye

modifiye yapmak için fikir istiyorum. mondial 100km[COLOR="Silver"] kademeli koltuk , koltuk kılfı...
  4. umutcan_314

MONDİAL100 KM (3aylık temiz)

daha 3 aylık bir motor. 2500kmde.mondial 100ukh ile karıştırmayınız bu motor otomatik vites. tel no:05066514731 e-mail:[email protected] fotoğrafını isteyen olursa msn den atarım
  5. umutcan_314

Yardım!! Trafik cezası yedik

geçen gün ceza yemişim. dur ikazına uymadığım için. bu ceza ne kadar? beni polis durmam için hiç ikaz etmedi bunu nasıl kanıtlarım , durduk yere ceza yemek istemiyorum. yardım LÜTFENN!!
  6. umutcan_314

Mondial 100km vites sorunu

Arkadaşlar bende 100km var. motorun vites takıcak kısmı var fakat vitesi yok yani otomatik şanzman. içinde vites yayı denen bir araç varmış. otomatik olduğu için yokuşları fln çıkmıyor 2 kişiyle. benim motorumun aynısından görmüştüm vites takmış. acaba nasıl bir sitem kullanmış... bu işlerden...
  7. umutcan_314

eksoz düdüğü

burda motorun birinin eksozunda bişey gördüm araştırdım eksoz düdüğüymüş bu nasıl bişey dir .sesi nasıldır? fiyatı nerdir gören duyan bilen varmı?
  8. umutcan_314

mondial 100km

gene ben kusra bakmayın ama gene aklıma takılan bişey var. benim motorun azami hızı 80 ama benim motorumdan başka arkadaşlardada var onlarrınki:95-100 benim mtr daha 516 kmde acaba ondan mı yavaş gidiyor. yoksa bir sorunmu var. eski scooterimde 80i geçmiyordu ne bu bendeki şanssızlık anlamıyom...
  9. umutcan_314

hangi yağı önerirsiniz?

cup mondial 100cc lik bir motor için ucuz ve yüksek performans vercek hangi yağı önerirsiniz?
  10. umutcan_314

mondial 125 Uag

mondial 125 UAG ile ilgili izlenimleriniz nelerdir? kullananlar varsa yardımcı olabilirmi? son hızını,yakıtını,yokuştaki çekişini,hızlanmasını... merak ediyorumda yardımcı olursanız sevinirim.
  11. umutcan_314

mondial 100 km

mondial100 km kullanan arkadaşlar varsa izlenimlerini söylermisiniz? azami hızı=? yakıtı=? yokuştaki çekişi=? hızlanması=? ....
  12. umutcan_314

Mondial 100 ukh -kanuni100cup

mondial 100 ukh kanuni 100cup . BU MOTORLAR İÇİN YORUMLARINIZ NEDİR. YANİ Bİ KIYASLAYABİLİRMİSİNİZ?
  13. umutcan_314

Mondial 125 uag --kanuni 125breton

SLM ARKADAŞLAR . YENİ MOTOR almaya karar verdim ama kanuni ile mondial arasında kaldım. bu iki motoru kullananlar varsa yorumlarını yazabilirlermi?
  14. umutcan_314

Mondial 1ookm

SLM arkadaşlar yeni bir mondi 100km aldım. Aramızda başka aynı motordan olan varsa bi yardımcı olsun. benim motorun azami hızı 80 yokuşa gitmiyor.sizinkide ölemi yoksa benimkindemi sorun var. yakıtıda 1lt ile 27 km yapıyor bu yakıt nasıl sizce? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

Yeni mesajlar