Arama sonuçlarınız

1. S

Kazalı motor alınır mı?

Tamamdır hocam bakicam sağolun
  2. S

Kazalı motor alınır mı?

Teşekkür ederim peki 125cclerde önerebileceğiniz motor var mı?
  3. S

Kazalı motor alınır mı?

Hocam biryerden okumuştum yetkili bayilerde direkt şase değişimi ile ruhsata işleniyormuş öyle olsada gene sıkıntı çıkar mı? Pek bi bütçem yok hem okula hem iş yerine güzel ama ucuz yollu bir motorla gitmek için araştırıyorum
  4. S

Kazalı motor alınır mı?

Hocam kazalı motorlar daha uyguna geliyor biraz masraf yapıp kazalı parçaları veya sıkıntısı olanları değiştirsem yeniletsem kullanılır mı? Birde şase yamulmuş motorları alma diyorlar alıp bayiden veya özel servislerden yaptırsam sorun çıkar mi?
  5. S

Motor Tavsiyesi Ve Sürüş

tamamdır teşekkür ederim
  6. S

Motor Tavsiyesi Ve Sürüş

aslında böyle bir liste oluşturdum ama genellikle 150 bin üstü olduğu için 125cclere o kadar para vermek istemedim onlar yerine CG tarzı alsam sizce olur mu hem ucuz hem parçaları kolay bulunur tamiride kolay
  7. S

Motor Tavsiyesi Ve Sürüş

o zaman 125 cclerde önerebileceğiniz bir motor var mı?
  8. S

Motor Tavsiyesi Ve Sürüş

aslında öyle yapıcaktım ama bir kere alınca birdaha almaya para bulamam gibi geliyor malum ekonomi ortada şuan 100 olan yarın 200 oluyor tek seferde alıp yavaş yavaş alışmayı düşünüyorum
  9. S

Motor Tavsiyesi Ve Sürüş

hocam ben şimdi 250cc motor almak istiyorum ama karar veremedim. Neden derseniz hemen açıklayayim, hocam şimdi ben mt25 almak istiyorum torku fln güzel ama cbr250r da tip olarak hoşuma gidiyor param olursa bu ikisinden biri yada böyle torku yüksek hızlı güzel bir motor önerirmisiniz. ve eğer...