Arama sonuçlarınız

1. BURAK34

4000 TL Bütçeye Scooter Tavsiyesi?

Merhaba arkadaşlar; Uzun zamandır Honda Pcx almayı planlıyordum fakat bir takım problemler dolayısı ile bütçeyi biraz kısmak durumundayım.:thumright Alacağım motor sıfır olmalı çünkü kredi kartıyla ve taksitle alacağım. Her neyse marka model konusunda çok kararsızım. Önerileriniz nelerdir...
  2. BURAK34

GHOST RT LECTOR 7700 26"

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-ghost-rt-lector-7700-26-124380880/detay ÜRÜN SIFIRDIR VE HİÇ KULLANILMAMIŞTIR BU FİYATA ALABİLECEĞİNİZ EN İYİ PROFESYONEL BİSİKLETTİR Ürün Hakkında Kadro :RT HM carbon / alloy mims SCL Maşa :Rock...
  3. BURAK34

İlk Motorum Olacak Chopper mı Scooter mı?

İLK MOTORUM OLACAK MOTOSİKLET TECRÜBEM ÇOK FAZLA DEĞİL SCOOTER VE CHOPPER ARASINDA KALDIM SCOOTER OLARAK PCX DÜŞÜNÜYORUM CHOPPER OLARAK DA 150 CC REGAL RAPTOR YADA BU AYARDA Bİ MOTOR CHOPPER KULLANIMINDA SIKINTI YAŞAR MIYIM? TAVSİYENİZ NEDİR? PCX İ FAZLASIYLA ARAŞTIRDIM BİLGİM VAR SÜRÜŞ...
  4. BURAK34

MCT 250 - Tiger 250 - regal raptor 250 ilk motorum olacak sizce hangisi?

Merhaba arkadaşlar forumda yeni değilim ama ilk kez bir konu açıyorum üye olduğumdan bu yana birçok konuyu ve cevapları okudum. Neyse konuya gireyim birkaç aydır bir motor almayı kafaya koymuştum. Ehliyet meselesini de hallettikten sonra sıra geldi kendime uygun motosiklet seçmeye. Motosiklet...

Yeni mesajlar