Arama sonuçlarınız

1. snrtrt

hyosung gv 650

arkadaşlar 2006 model 14500 km de olan motorumu satıyorum motor iyi durumda kazası yok lastik değiştirmedim. soranlara şimdiden söyleyeyim siteye eskisi kadar girmiyorum o yuzden [email protected] msn adresim mail atın yada ekleyin 8500 lira istiyorum pazarlık etmeyin kesin son...
  2. snrtrt

ufak bir kaza geçirdim

merhabalar. bayramın 2. günü ufak çapta bir kaza yaşadım. olayın gelişimi ve sonucunu yazmamın tek sebebi var benim yaptığım hatayı içimizden diğer arkadaşlar yapmasın. montum pantalonum eldivenim kaskım belliğim ... vardı ( yazın bir kaçını giymeden de çıkıyordum) ara sokakta ilerlerken...
  3. snrtrt

yazlık eldiven (kaliteli )

[img=http://img366.imageshack.us/img366/1561/eldivenfr2.th.jpg] resimdeki eldivenlerden sayılı getiricem 55 lira dır. bedeni M 10 numara ben 1,85 boyunda 72 kiloyum bana çok rahat oluyo abimde aynısını takıo o 100 kilo boylar aynı ama ona bana oldugu kadar uzun süre dayanmadı yandan...
  4. snrtrt

Köprüde Motorcu Avi ??

arkadaşlar sadece köprüde değildir herhalde kontoller artmış motorcuları durduryorlar sürekliiii ehliyete bakmıyorlar ruhsat kontrol var herkezin dikaktine
  5. snrtrt

otostop :)

geçenlerde işe giderken abim beni yolda bi yerde bıraktı. elimde kask yürümeye başladım 4.levent ten itü kampüse doğru .. otobusler o biçim kalabalık minübslerde insanlar sırt sırta hava güzel sayılrı .. elimde kaskımla yürüyorum... yanımdan bi sürü motor geçti .. içimden belki bi kurye...
  6. snrtrt

1 ekim pazar riva gezisi

fotoğraflar kalitesiz dir cep telefonu ile çektik. yanımıza kamera almayı unuttuk abim hyosung u ile ben keeway sl light ile arkamda annem ile çıktık yola ilk durak riva idi . riva yolu çok güzeldi daha yeni yapmışlar belli ve herhalde mevsim bittiğinden dolayıdır ki yollar bomboştu tam...
  7. snrtrt

dayaklık sürücüler (bozuntuları )

bu gün motorumu servise götürdüm maslak sanayide yılmaz usataya yardımcısı olan usta yağ mağ deeğiştirdi orasına burasını sıktı etti marş basmıyordu o sorunu halletti .. bence çekişte fark ediyor yağ değişimi kaymak gibi geldi bana ama belki psikolojiktir :) çıktık yola abimle onda hyosung...
  8. snrtrt

Kgs

arkadaşlar konuyu doğru yere açmışımdır umarım.. ben 2 tane kgs aldım.... ikisinden de geçerken 2.400 alıyor .. motorlara 2.100 alması gerekiyormuşşş yani soyuluyoruz.. eğer sizde böyle bir hataya düşmüşseniz hemen kgs nizi 6. sınıf kgs ye çevirin köprü bedava olması gerekirken birde fazla...

Yeni mesajlar