Arama sonuçlarınız

1. arkon

Motorcunun yüzdeliği...!

İyi bir Motosiklet sürücüsünün size göre %' si. Motorcu olmak %...... motosikleti sevmek demektir. Motorcu olmak %...... yetenekli olmak demektir. Motorcu olmak %...... eğitim almak demektir. Motorcu olmak %...... azmetmek demektir. Motorcu olmak %...... trafik kurallarına uymak demektir...
  2. arkon

Hazırlanın.!

Eskilerin dediği gibi "Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır" ama mevsimler değişmeye başladı, malûm küresel ısınma nedeniyle eski hava şartları biraz mazi oldu. Havalar ısınmaya başlıyor, motosikletçi arkadaşlar yollara dökülmeye başladı, siz şayet motorunuzu sezona yeni açacaksanız...
  3. arkon

Unutmak veya unutmayı istemek.!

Bitmeyen, bitmeyecek, hep hatırlamak zorunda olduğumuz, hatırlarsak ödüllendirilecek, unutursak hatırlatılacak günler. ( unuttuğunuz gün size özelse sürprizle, eşinize veya sevgilinize özelse sitem, gözyaşı ve küsmeyle hatırlatılıyor ) · Doğum günü Kendinizin, Annenizin, Babanızın...
  4. arkon

Selamlar

İsmim Faruk Arın, 50 yaşında 3 çocuk babasıyım, İstanbul Byükçekmecede oturuyorum, serbest çalışıyorum, 30 yılı aşkın bir süredir motosiklet kullanıcısıyım, şu an Honda Paneuropean ST 1300 dostluk ve motosiklet kültürü adına aranızdayım, hepinize sevgi ve saygılar.
  5. arkon

Selamlar

İsmim Faruk, 50 yaşında 3 çocuk babasıyım, 30 yılı aşkın süredir motosiklet sürücüsüyüm, şu anda Paneuropean ST 1300 kullanıyorum, birkaç sitede daha üyeliğim var, dostluğun ve motosiklet kültürünün olduğu her yerde olmak için buradayım. Hepinize sevgi ve saygılar

Yeni mesajlar