Arama sonuçlarınız

1. cscengiz

Çalındı Kırmızı apache

pazar günü 23:30 sıraları ümraniye mewkinden 34 sop 51 plakalı kırmızı apache çalınmıştır belirginlik olarak şase numarası olan yer kazılı hafif paslıdır ön kafanın sağ bölgesi sıyrık siyah koruma demirlidir bulan gören ark 05556062039 numaralı telefondan ulaşabilirler ---------- Mesaj ekleme...
  2. cscengiz

::..temiz::.. Honda Cbf 150

öncelikle motoru düzgün açılmış bakımları tam yapılmış 6000km geçmemiş uygun bi cbf 150 arıorum warsa satan ark yardımcı olabilirim mail adres wermek yasakmı bilmiorum ama [email protected]
  3. cscengiz

:::bunlari Biliyormusunuz:::

1. Suudi Arabistan'da bir kadın kocasına kahve yapmazsa bu boşanma nedenidir. 2. Bir köpekbalığı 100 milyon damla deniz suyu içindeki bir damla kanı hissedebilir. 3. Bır fare bir deveye oranla daha uzun sure susuzluğa dayanabilir. 4. insan midesi 2 haftada bir iç zarını yenilemek zorundadır...
  4. cscengiz

ORTA DERECE scooter NE ÖNERİRSİNİZ

Ya arkadaşlar ben motor almayı düşünüorumda böyle maddi manevi olarak orta derece önerebiliceğiniz bi motor warmı ben mondial 150 hs leri sewiyorum ama forumdakı arkadaşlar nalet etmişler galiba mondial de :queen:
  5. cscengiz

::::slm Arkadaşlar::::

Ben CengiZ ist/ümr oturuorum foruma yeni üye oldum aranızda warsa ümraniyeli falan olan warsa tanışalım --------------------------------------------------------------------------

Yeni mesajlar