Arama sonuçlarınız

1. K

N250 mi NS200 mü hangisi daha atik?

Arkadaşlar ışıklarda durudk diyelim bitane ns200 var yanımızda bizde de N250 var diyelim gaza bastik hangisi geçer? N250 mi daha atiktir kısa mesafede NS200 mü
  2. K

Bajaj Pulsar NS200 102 bin TL'ye alınır mı?

Arkadaşlar en son zam ne zaman geldi? Sizce bu fiyatta uzun süre kalır mı yoksa hemen 102 bin tl'ye almalı mıyım? En son zam ne zaman geldiğini bilmediğim için size sormak istedim. 2016 yılında almıştım, baya memnundum motordan fakat kredi borçlarını ödeyemediğim için satmıştım. Şimdi tekrar...
  3. K

Motorun servis bakimi en fazla kac km gecebilir?

450 km'de anahtar isareti cikti pulsarda. Daha 1 hafta olmadi motoru alali, kask vs. Her seyim eksik simdi birde bakima goturursem hic param kalmayacak. Kac km daha boyle bakima goturmeden surmemin sakincasi olmaz? Birde bajaj pulsar sahipleri 2016 yilinda ilk bakimda ne yapiliyor? Sadece yag mi...
  4. K

Adana'da yasayanlar yardimci olabilir mi?

Merhaba arkadaslar bulundugum sehirde kaliteli kask bulamadim. Bayramdan sonra Adana'ya gelmeyi planliyorum fakat Pazar gunu gelebilirim anca. Pazar gunu motosiklet aksesuarlari satan bir yer bulabilir miyim Adana'da? Acik olur mu? Adana'da yasayan birileri varsa iletisime gecersek cok iyi olur...
  5. K

Sanirim motoru mahfettim

Arkadaslar lutfen kizmayin bir baslik daha actigim icin ama sormak zorundayim acemiyim.. Bugun motor acildi artik basayim dedim, cevre yoluna gittim, 80-90 ile giderken vites yukselteyim derken vites dusurdum, emin olmamakla birlikte 4'den 3'e 3'den 2'ye dusurdum ard arda ve motor can cekisti...
  6. K

Arka camurlugu evde cikartsam garanti gider mi

Arkadaslar motorun arkada ki camurlugunu kendim cikartsam garanti disi mi olur? Yoksa bir sikinti olmaz mi? Vida değmiş buna falan diyip garantiyi iptal etmezler degil mi?
  7. K

Motoru süngerle silmenin zarari olur mu?

Merhaba arkadaşlar hepinizin bayrami simdiden kutlu olsun. Bugun pazar oglen 4-5 saat iznim vardi ama arife gunu dolayisiyla o izinde iptal oldu 1 saat izin alabildim eve gidip motorun 1 haftalik pisligini temizleyeyim dedim. Fazla vaktim olmadigindan ozel bezlerden alamadim. Bulasik sungeri...
  8. K

Sadece ruhsat, sigorta belgesi ve garanti belgesi var

Arkadaslar ruhsat ve plaka cikarttirdim annemin ustuneydi bize verdikleri belgelerin hepsini goturduk fakat elimize sadece ruhsat ve plaka verdiler. Birde sigorta kagidi var, garanti belgesini vermemistik zaten. Bu 3 belge yeterli mi ilerde satis vs. Yaparken yoksa faturayi falan kayip mi etmis...
  9. K

Sanirim servis anahtar takimimi calmis

Arkadaslar pulsarin koltugunun altinda anahtar takimi varmis actim baktim goremedim. Sanirim ilk aldigim yerde bana bozuk aküyü takan servis onuda çalmis. Cunku benden israrla gitmemi isteyip islerinin uzun surecegini soylemisti ama gitmemistim. Bim'e gidip biseyler alayim dedim motorun hazir...
  10. K

MSR diye bi marka duydunuz mu

500 bin nufuslu sehirde en kaliteli kask MSR buldum LS2 bile yok.. Bulamazsin dediler burda ki dogru soyluyorlar bulamam. El mahkum MSR marka kask alacagim fiyatina 160 dedi ceneden acilir mat siyah bi kask. XL olani bile kafamk sikiyor ama bu kaliteli oldugu icin boyle cin mallari gibi...
  11. K

MTS Alarmlı Disk Kilidi iş görür mü?

Bütçem sıfırlandı fakat yinede riski göze alıp 20-25 liralık kilitlere emanet etmek istemiyorum. Sizce MTS Alarmı disk kilidi işe yarar mı? Evimiz bahçeli, dış kapı demir kildi var evden çalınacağını sanmıyorum. İş yerimde de her yerde esnaf var kalabalık bir sokak direksiyon kilidini kırıp...
  12. K

150 Km yol yaptim korkudan ölecektim

Arkadaslar gece 12'de yola ciktim 150 km yol yaptim cok fazla korktum oyle boyle degil aglayacaktim. Tam sebebini bilmiyorum korkumun ama belki biraz yolsa kalirsam ne yaparim, biri gelip picaklayip moturu mu calar korkusu, yollarda bombostu aynadan arka taraf bile kap karanlik gozukuyordu...
  13. K

Bajaj pulsar 2. Gun rezillikleri

Arkadaslar dun motoru aldim bilen bilir motorda allah var cok guzel goruntusude hizida her seyi guzel fakat ilk gun servisten doldurduklari akuyu aldim eve gelene kadar bitti. Aksam servsise goturdum tekrar doldurdular, sabah hevesle kalktim calistirayim dedim gene marsa basmiyor aku yok buyuk...
  14. K

Bajaj pulsar 200ns aliyorum kesin kararim

Simdi yola cikiyorum almisken sifir olsun dedim cbr ikinci ele 8000 +masraflarla 8500 vermek yerine plakada adamdan 2016 siyah renk bajaj pulsar aliyorum sifir 8200 liraya sizce iyi secim mi baska tek sansim cfmoto denen mondialin cin mali motoru
  15. K

Servis bakimi neden yapilmamistir?

Arkadaslar ikinci el motor aliyorum, 2015 model cbr 14 bin km'de ve ustada yapilmis neden dedigimde serviste ucretler yuksek o yuzden ustada yaptirdim dedi. Ayrica motorun ilk sahibi olmadigini ogrendim ruhsati teslim almamis daha trafikten satisa hazir olsun oyle notere gel dedi. Biraz...
  16. K

Son saatlerim karar vermemde yardimci olun

8000 tl'ye 2015 model honda cbr 125 aliyorum. Yarin sabah gidip alacagim anlastik her konuda fakat bugun yolda pulsar 200rs gorunce birden arada kaldim icim sikintida uyuyamiyorum. Fiyatida uygunmuş. Sizce kararimdan vazgecip Pulsar 200RS dusunmeli miyim? Tabii ki daha guclu motor, abs var vs...
  17. K

Yarin motosiklet aliyorum korkum var CBR125

Arkadaslar yarin kismetse alacagim fakat ikinci el aliyorum korkum var. Sehirdisindan alacagim, tanidik usta yok. Motor 2015 model 12 bin km'de cizik bile yok fakat ici nasilsir bilmiyorum. Ayrica motor kendinin adina kayitli degilmis, dolandirilma ihtimalinide dusunuyorum nelere dikkat etmem...
  18. K

Sigorta yaptiramadim

Babamin ustune bile 1000 e cikarttilar. Bana 2000-2200 arasi dediler. Sigortasiz binecegim artik polistende kacarim plakasiz gezerim
  19. K

7000 civari 2013 cbr 125 bulunur mu?

Arladaslar 7000 tl civari param var, en fazla 8000 e cikar ama ikinci ele 8000 vermek istemiyorum. 7000 tl ye 10 bin kmyi gecmemis temiz cbr 125 bulabilir miyim? Piyasayi bilmiyorum pek, yenilerde almis arkadaslar daha cok arastirmistir az cok bilirler yardimci olurlarsa sevinirim. 2015 modelde...
  20. K

İkinci el 2013 CBR 125 mi Sıfır cbr 125 2015 mi

Arkadaşlar sıfır motor alacaktım fakat CBR 2015 siyah modelinin kırmızı kısımları hiç hoşuma gitmedi, çok cırtlak duruyor. Sırf görüntüsü için ikinci el cbr 2013 model alabilirim. Çok büyük bi hata mı olur sizce? Bu kırmızı honda yazısını falan söktürüp beyaz-gri renk takma şansımız yok mu...

Yeni mesajlar