Arama sonuçlarınız

1. ismetrx

2013 CBR 250 R DEĞİŞİM

ARKADAŞLAR MOTOR ÜZERİNDE Bİ KAÇ DEĞİŞİKLİK YAPTIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.. TEKERİNİZ DÜZ BASSIN ALLAH KAZA BELA VERMESİN... BU ESKİ HALİ [/url][/IMG] [/url][/IMG] BUDA SON HALİ :santa: [/url][/IMG] [/url][/IMG]
  2. ismetrx

Yanlış parça ve delinmiş PİSTON

ARKADAŞLAR HERŞEYİN ORJİNALİ EN İYİSİ BİRDE USTA SORUNU VAR TABİ HER ÖNÜNE GELEN BEN YAPARIM DİYO.. PİYASADA BİR ÇOK USTA İKİ ZAMANLI MOTOR YAPMAYI BİLMİYOR VE SONUÇ BÖYLE OLUYOR YAMAHA RX 115 YANLIŞ BUJİ TAKILMASINDAN DOLAYI YAKLAŞIK 150 KM HIZLA GİDERKEN PİSTON BU HALE GELDİ YORUMLAR...
  3. ismetrx

NGK iridyum buji

Arkadaşlar yamaha rx115 motoruma iridyum buji takmayı düşünüyorum sizce herhangi bi yararı olurmu ? Birde piyasada ngk'nın orijinal başlığı altında çakma bir sürü buji satılıyor satan kişinin istediği kadar orjinal dediğine bakmayın en garantisi ngk'nın kendi sitesinden almak
  4. ismetrx

Motosiklet korumalı Mont yardımı

Arkadaşlar aşağıdaki linkteki montu almayı düşünüyorum sizin fikriniz ne olur yada bildiğiniz başka korumalı mont tavsiyesi verirseniz sevinirim... şimdiden neden yazlık montlara bakıyorsun diyecek arkadaşlara maalesef yaza para kalmıyo :cherry: 150 liraya kadar yolu var şimdiden...
  5. ismetrx

MOTOR üzerine yazı seçimi düşünceler neler dökülün bakem :)

motor modeline özelde olabilir yamaha rx 115 neyse aklından geçen onu yaz ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ---------- ilk cevap benden olsun BU ATEŞİ HİSSET :)
  6. ismetrx

RX 115 LASTİK YARDIMI

ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA BENİM SORUNUM ŞU YAMAHA RX 115 MOTOR KULLANIYORUM ARKA LASTİK BİTME AŞAMASINA GELDİ ANCAK BEN HANGİ EBAT LASTİK ALACAK KARAR VEREMEDİM YA 3.00.18 YADA 2.75.18 SİZİN TERCİHİNİZ HANGİSİ OLURDU VE NEDEN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...
  7. ismetrx

YAMAHA RX 115 LÜTFEN YARDIM...

ARKADAŞLAR BENDE TAMAMEN ORJİNAL 99 MODEL YAMAHA RX 115 VAR.. BENİM SIKINTIM ŞU MOTORA İNİP BİNERKEN EGSOZA ZAMANLA ayak değmesi vs.. DERKEN BELLİ YERLERİNDE AŞINMA SONUCU NİKELAJLI YERLERDE MATLAŞMA OLDU DİĞER BÖLÜMLERİ PASTA İLE SİLDİM PIRIL PIRIL OLDU AMA O BÖLGE SOLGUN KALDI BEN ŞİMDİ NE...

Yeni mesajlar