Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar iki gündür dolaşmadığım yer kalmadı nettede araştırdım motosikletim için koruma takozu arıyorum etrafta bir kaç arkadaşta gördüm gittim sordum aldığımda vardı diyorlar bu takozları nereden bulabilirim şaseyi inceledim ama monte edilecek hazır bir yer bulamadım nereden temin edebilir...
Trafik ışıklarından kalkış yaparken hanımın biri geldi yandan arka taraftan dokundu makine sola yattı bende hatalıydım normalden süratli kalktım normalden sert fren yaptığım için ön tekerlekten kaydım vites mekanizması iki bağlantı yerlerinden kırıldı bir başka motorcu arkadaş geldi makineyi...
Arkadaşlar alttaki resimdeki kara kedi artık benim parasını verdim sabah teslim alıyorum hyosung seçmemin nedeni bu forumda okuduklarım ve müşteriye yaklaşım tarzları bana yardımcı olan seçimimi yönlendiren tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim içime gerçekten fazlasıyla sindi fiyat olarak 6800...
Ailemiz için arkadaşlar dikkat!
http://haber.mynet.com/detail_news/?mainPage=1&which=center&ref=haberHome&id=O1141968836964&date=10Mart2006
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Forum katilimcilari yeni bir konu basligi...
Arkadaşlar Regal Raptor Jinlun 150 cc yada 250 cc Pioner 125 yada 250 servis ve yedek parça açısından sorun yaşamayacağım birini özellikle kullanan arkadaşlar tavsiye edebilirlermi ayrıca bu tarz başka bir motorsiklet önerisi olan varmı yeni başlangıç olarak düşünüyorum Kafam allak bullak oldu...
http://www.gofastvideo.com/gallery/item/predownload/330/1
/free-racing-videos/suzuki-hayabusa-turbo---1.html
Bu ortamda bu video varmı bilemiyorum ama bakmak için hiç vaktim yok izleyin tavsiye ederim müthiş bir motor sesi var.
Ben İzmirde ikamet ediyorum ve bu çevrede jinjun Regal Raptor yada kanuni Tiger 250 satmak isteyen olursa anlaşabilirsek [email protected][/email] ciddi alıcıyım resim yollarsanız sevinirim...
Herkeze merhabalar ben İzmirden Aytaç 1976 doğumluyum yıllardır bir motosikletim olsun istedim ve sonunda bunu gerçekleştireceğim yeniyim yardımlarınızı bekliyorum...
Arkadaşlar merhabalar ben aranıza tam anlamıyla yeni katıldım motosikletler hakkında hiç bir bilgim yok satın almak yeni başlamak için araştırma yapıyorum forumları takip ettiğimde kafam iyice karıştı İzmirde çin malı bir bayiye gittim plakası ile 125 cc motosiklet için 2500 ytl istiyorlar...