Arama sonuçlarınız

1. M

KUBA SUPERLIGHT200

Merhabalar, KUBA SUPERLIGHT200 motoru almayı dusunuyorum fakat sorunları fazla cıkar gibi bir tepki aldım. Bu motora sahip olan varmıdır yardımlarınızı istiyorum.
  2. M

A1 EHLIYETI

Merhabalar a1 ehliyeti ile ilgili yeni birşey gelmiş diyorlar 11kw yi gecmedigi surece her cc motoru kullanabilir diyorlar. fakat eskiye gore 125 cc ve 11kw gecmeyen diyorlar sizce nedir?
  3. M

MOTOVLOG CEVIKKAN

Merhaba, Dostlar Vlog çekiyor arkadasim motoru Hyosung Gv250 chopper bir motordur videolarini izlemenizi tavsiye ederim trafikteki insanlari ve motor tanıtımları vardır destek veya izlemek istereniz. https://m.youtube.com/channel/UCkayd1FBg2x3khdpiWv9bMg Cevikkan
  4. M

Bajaj pulsar hakkında

Arkadaşlar bajaj pulsar150,200 ns. Motor hakkında bilgi verirmisiniz sizce iyimidir sorunlumudur almalımiyim? :P
  5. M

CBR 125 ZAM.

Merhaba, arkadaşlar bildiginiz gibi herseye zam geliyor ve cbr 125 de zam geldi 11.100lira Teknik özellikleri Motor Sıvı soğutmalı, 4 zamanlı, SOHC, tek silindirli Motor hacmi (cc) 125 Silindir çapı x strok (mm) 58 x 47,2 Sıkıştırma oranı 11 : 1 Maks. Güç (kW@dev/dak) 9,8/10.000 (13,3 PS)...
  6. M

CBR 125

Merhaba,İyi akşamlar arkadaşlar benim bu aralar hoşuma giden bir makina on farı yanakları sıkılmış bir çocuğu andırıyor cok hoş :). cbr 125 ilk 125 ile baslamak istiyorum ve makinaya alışınca r25 ve yahutta cbr250r gecmek istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olurmusunuz alma diyorsaniz...
  7. M

Motor tavsiyesi

Merhaba,arkadaşlar elimde 4-5 bin lira bakiyem var motor önerilerinizi bekliyorum yardimci olursaniz :)
  8. M

CBR 125 2006-2010 Yardım.

Merhaba,Abilerim kardeşlerim grupta yeniyim. Malum öğrenciyiz maddi durumumuz iyi değil Cbr 125 almayı dusunuyorum ama eski kasasından 2006-2010 arası bir kasa. Sizin bilginiz varmıdır motor nasıldır eski kasa sorun çıkarırmı pişman olurmuyum. Yardımcı olursanız sevinirim. [İYİ AKŞAMLAR):P...

Yeni mesajlar