Arama sonuçlarınız

1. Alper_tim

AB RH (+) Pozitif Kan İhtiyacımız Var

AB RH (+) Pozitif kana ihtiyacımız war çok yakın bi dostumun babası perşembe sabahı büyük bir ameliyata giriyor kan vermek isteyenlerin aşşağıdaki telefonlardan Ferhat TONG arkadaşımla irtibata geçmesi gerekiyor yada perşembe sabahı Taksim Alman hastanesine giderek kan verilmesi gerekiyor...
  2. Alper_tim

30 Haziran Cuma saat 20:30 bakırköy çay-kahve sefası

evt arkadaşlar oturup sohbet edebilceğimiz ve kaynaşacağımız bi çay gecesi düzenlemeye karar verdim saat 20:00 da Bakırköy Carusel önünde istanbul caddesi tarafında buluşucaz mekana saat 20:20 de hareket edeceğiz gelmek isteyen tüm MT dostları saat 20:00 da carusel önünde olmasını rica ederim...
  3. Alper_tim

Türküm Diyenler Bir Baksin

belki görmeyenler vardır işte Atamız bu gençliği düşünerek bu vatanı bize emanet etti izleyin ve sesi sonuna kadar açın yorumlarınızı bekliyoruz http://www.atillaatasoy.com/mutlakaseyredin/
  4. Alper_tim

motosiklet her amaç için kullanılır mı? böyle

her amaç için kullanılırsa böyle görüntüler oluşur haksızmıyım:queen: :queen:
  5. Alper_tim

[MT İstanbul] 17 Haziran Cumartesi Akşamı / KATHARSİS 'de Yaza Merhaba Rock Gecesi

17 Haziran, Katharsis’de Rock Gecesi Neden KATHARSİS? İstanbul’da rock bar denilince ilk akla gelen bir-kaç mekândan biri olduğu için Katharsis’i öncelikli seçeneklerden biri olarak düşündük. Her ne kadar eski kimliğini yansıtmıyor olsa da, Katharsis hala dimdik ayakta kalmayı başarabilen...
  6. Alper_tim

artçıların buluşma noktası

Artçıların buluşma noktası artık burdayız evt sayın MT üyeleri düşündüm taşındım artık bizlerinde bi topiği olmasına karar verdim çünkü artçılarında eğitimini ve artçılığın neler gerektirdiğini bilmeyen öğrenmek isteyen arkadaşlar oluyo aramızda bana gelen özel mesajlardan buna ihtiyaç...
  7. Alper_tim

kim hangi takımı tutuyor oylayın lütfen

hangi takımı tutuyorsunuz bakalım burda anket neler göstercek bize:queen: Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Trabzonspor Diğer
  8. Alper_tim

böyle bir aşk olabilir mi

muhteşem bir clip arkadaşlar seyrettikten sonra yorumlarınızı bekliyorum:salut: motorcu bi arkadaşın sevgisi böyle olur işte http://xiuke.free.fr/autre/kiss/
  9. Alper_tim

babanem yakalanmış

ben kime çekmişim işte kanıtı:queen: :queen: :queen:
  10. Alper_tim

bana acil tavsiyeler lazım

ne olur yardım edin arkadaşlar şu motorlardan hangisini tavsiye edersiniz çok kararsız kaldım birini alıcam ama size göre hangisi daha iyidir kullanıcıları varsa bilgi lütfen motorlar kanuni tiger250 [/IMG] regal-raptor250 keeway süpershadow250 jinlun JL250-5 elegance yardımlarınız için...
  11. Alper_tim

bende yeni geldim motor için yardım lütfen

arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım şu an mondial 125mt bi motorum war ama acaip döküntü bi motor şimdi yeni bi motor düşünüyorum chopper tarzı bişi olacak dün fuara gittim lütfi kırdara ama orda da çok çin motoru wardı güvenemedim bana kanuni 250tiger modeli tavsiye edildi sizler ne...

Yeni mesajlar