Arama sonuçlarınız

1. Alper_tim

[İSTANBUL MT] Necdet abimizin mezarlığına ziyarete 02/10/2008 perşembe

evet arkadaşlar ne zamandır aklımızda olan bu etkinlik için bayramın 3. günü hava şartları uygun olduğu taktirde öğümce de Necdet abimizi ziyarete gideceğiz Gelmek isteyen arkadaşlar lütfen kendilerini eklesinler mezarlık ziyaretimizden sonra belirliyeceğimiz bir mekanda sohbet edebiliriz...
  2. Alper_tim

marmaris ve side kimleri görebilirim oralarda

evet arkadaşlar salı günü marmarisde olacağım 5-6 gün orda kalıp ordan sideye geçicem gelmişken MT dostlarımı görmek isterim marmarisde BBRR barış abimle görüşeceğim side de kalırkende tubişle görüşcem sanırım antalya ya gidip başka kimleri görebilirim var mı kimse oralardan:):queen:
  3. Alper_tim

[İstanbul MT] 16/08/2008 istanbul'a veda buluşması

evet arkadaşlar salı gününden itibaren 15 gün aranızda olamayacağım son kez bi buluşma yapalım istedim önce yemek yeriz ordan da açık havada çayımızı kahvemizi içer sohbet ederiz ne dersiniz buluşma yeri : merter MC Donalds buluşma saati: 19:30 hareket saati: 20:00 gidilecek mekan : Güngören...
  4. Alper_tim

[İstanbul MT]10 ağustos pazar denize gidelim artık buluşması

evet arkadaşlar düşündük taşındık ve denize gidemedik bari bu pazar gidelim dedik:queen: şileye gitmeye karar verdik gelmek isteyen arkadaşlar listeye eklesinler kendilerini lütfen:queen: buluşma noktalarından hareket saatlerimiz belirtilmiştir geç kalınmaması önemle rica olunur:cat: İkea dan...
  5. Alper_tim

acil kan ihtiyacı bir dost için

Arkadaşlar Early Riders dan Arkadasımız Halil Ertan arkadaşımızın eşi Olga'ın ameliyatı için çok acil B (RH) - kana ihtiyaç duyulmaktadır. ***Ameliyat nedeni herhangi bir kazaya istinaden değildir.**** Doktorun söylediğine göre erkeklerin kanı daha uygunmuş, bayanlarda kan daha az...
  6. Alper_tim

[Türkiye MT] 17-20 Temmuz / Yalova Festival Katılım Listesi

evet arkadaşlar bu seneki festivale kimler geliyor kimlerle orda tanışcaz bi isim listesi yapalım artık haydi eller havayaaa:queen::queen::queen: katılıma göre cuma akşamı c.tesi sabahı yola çıkıcak arkadaşlara toplu gidiş için alternatifler yapabiliriz bu konu içinde düşüncelerinizi alalım...
  7. Alper_tim

trafik terörü bir genci daha aramızdan aldı

bizleri ne zaman fark edicekler acaba koca yolda önünde giden aracı göremeyen adamlar trafikde cirit atıyor canımızla oynuyorlar:farao: Yolcu otobüsü motosiklete çarptı: 1 ölü, 2 yaralı 2 Temmuz 2008 Mustafa DEMİRER/ÇORUM, (DHA) ÇORUM'un Osmancık İlçesi yakınlarında, yolcu otobüsü...
  8. Alper_tim

[İstanbul MT] 27/06/2008 Rumeli Hisarı dondurmam gaymak buluşması

merhaba arkadaşlar baktım yaz geldi buluşamıyoruz bari özlem giderelim dedim bu hafta cuma akşamı Rumeli Hisarında Kale Cafede buluşuyoruz gelmek isteyenler yukarıyı tıklıyorlar artık öğrendiniz herhalde:P:queen: yer Rumeli Hisarının hemen yanı zatem motorları görürsünüz :cat: mekanın karşısına...
  9. Alper_tim

kasksız motorculara uyus oluyorum

evet arkadaşlar hep bana mı denk geliyo bilmiyorum ama kask ve herhangi bi koruma takmadan yanımdan teğet geçenler,gazlayarak artislik hareketler yapanlar,trafikdeyken arkamda zırp pırt korna çalanlar trafik açılınca gazlayıp geçmeye çalışanlar ve hepde kasksız sürücüler bunların hepsine uyus...
  10. Alper_tim

[İstanbul MT]30 Mayıs Cuma Bakırköy açık hava buluşması

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır cuma akşam buluşması yapmıyorduk Bakırköy Dikilitaşın karşısında sizler için CAFE LARA yı ayarladım mekanda bizler için %15-%20 indirim sağlıyacaklar :cat: evet katılmak isteyen dostlarımız bol muhabettli bir ortamda isteyenler çaylarını yudumlarken isteyenlerde...
  11. Alper_tim

Artçı için dahamı güvenli?

korkan artçılar için bire bir ve konforlu:mrgreen: alıntı: Bir çoğumuzun motosikletinin arkasında korkan bir artçısı olmuştur. Bazıları motosiklet yolculuğundan çok hoşlanırlar ama çok da korkarlar. Düşmekten, çarpışmaktan, motorun yatmasından vs. “Bebek Kafesi” denilen aparat bu tip korkuların...
  12. Alper_tim

motorda benzin katkısı ve sonuçları

arkadaşlar regal-raptor DD250E kullanıcısıyım bildiğiniz üzere geçen gün bir alışveriş mağazasında gördüğüm benzin katkısı ilgimi çekti ama henüz almadım aranızda benzin katkısı kullanan arkadaşlar varsa marka ve katkılarını açıklarlarsa sevinirim benim gördüğüm ürün aşşağıdadır olmazsa bunu...
  13. Alper_tim

[MT İstanbul]19 Nisan C.tesi sahilde mangal nasıl olur buluşması

evet arkadaşlar c.tesi akşamıda konuştuğumuz gibi Maltepe sahilde Migros karşısındaki çimlerde mangal yapılacaktır :cat: buluşma yerine giriş sahil migros karşısındaki ışıklardan kroki:http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=40.923715,29.124568&spn=0.002594,0.006781&t=h&z=18 buluşma saati :18:00:)...
  14. Alper_tim

Motosiklet, sabit duran probleminden uzağa götürür seni

güzel bir yazı paylaşmak istedim Rauf GERZ den alıntıdır Motosiklet, sabit duran probleminden uzağa götürür seni. Onu ulaşım aracı kılan yegâne faktör budur. Motosiklette her şey sorularla başlar, sorularla biter. Birçok insandaki motosiklet sevgisi genetik koddan gelen bir çağlamanın sonucu...
  15. Alper_tim

[MT İstanbul] 05 Nisan C.tesi bahar hala niye gelemedi buluşması: 05-04-2008

evet arkadaşlar 5 nisan c.tesi akşamı fuar sonrası istanbul dışından gelen misafirlerimizi konuk ettiğimiz mekanda tekrar toplanıyoruz evet elleri görelim kimler geliyor:queen::queen: :bounce: 05 Nisan 2008 Cumartesi Akşamı Taksimde görüşmek üzere Buluşma zamanı: 05 Nisan 2008 Cumartesi...
  16. Alper_tim

kuryeyle pişti oldum

merhaba arkadaşlar dün akşam arkadaşımla beraber iki motor beşiktaş istikametine giderken emniyet şeridinde kaza yaptım:farao: önden giden arkadaşıma yetişcem diye motoru en soldan yavaş yavaş en sağa almaya başladım emniyet şeridinin yanındaki şeritteyken öndeki araç fren yaptı hemen sağa...
  17. Alper_tim

[İstanbul]E-5 karayolunda mutlu son

arkadaşlar allaha şükürler olsun ki en azından artık E-5 karayolunda minibüs terörü artık son buldu hepimize hayırlı olsun ilgili haberler http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=128131&interstitial=true http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=13.02.2008&Newsid=161852&Categoryid=7
  18. Alper_tim

yardımcı olmak isteyen olur mu

arkadaşlar rizede eski tanıdığım bi amcamız oda bizim gibi motorcu köyde yaşıyor ve bi şekilde bi motoru olmuş ayrıntısını bilmiyorum ancak ufak bi sorunu war benden rica etti kendisinin bir mont ihtiyacı varmış fuarda yada yakın zamanda mont alıcak bi arkadaş warsa yada eski montunu...
  19. Alper_tim

KOMTAN iyiki doğdun

komtanım iyiki doğdun:rendeer: nice senelere sevdiklerinle beraber nice yaşlar kutlaman dileğiyle sevgiler :rendeer: iyiki varsın:rendeer:
  20. Alper_tim

[iptal] 14/10/2007 Bayramlaşma ve Necdet abimizi ziyarete gidiyoruz.. [iptal]

[iptal] 14/10/2007 Bayramlaşma ve Necdet abimizi ziyarete gidiyoruz.. [iptal] İptal Edilmiştir evet arkadaşlar 14/10/2007 pazar günü Necdet abimizin mezarını ziyarete gidiyoruz buluşma yeri: Caddebostan-Burgerking buluşma saati:13:30 diye düşündüm hareket saati:14:00 katılım listesi ise...