Arama sonuçlarınız

1. Alper_tim

[istanbul MT] bu akşam 13 haziran sohbet muhabbet buluşması rumeli hisarı

arkadaşlar sohbet muhabbet etmek için 13 haziran cuma akşamı saat 20:30-21:00 da rumeli hisarı sade kahvede olacağım gelmek isteyen herkesi beklerim orda görüşmek üzere :wiinkk:
  2. Alper_tim

8. Geleneksel Yuvacık Gezisi duygu düşünceler

Harika bir gündü katılım gösteren tüm iki teker sevdalılarına teşekkürler ayrıca Oktay Motora servis desteğinden dolayı çok teşekkürler kazasız belasız gittik geldik aşırı sağanak yağışlı bir yol tecrübesi oldu hepimize birlikte herşeyi paylaştık teşekkürler tekerinize sağlık
  3. Alper_tim

kaybolan alışkanlıklarımız

uzun zamandır motosiklet kullanıyorum bir ara nerdeyse her motorcu birbirlerine korna çalarak veya (V) işareti yaparak selamlaşırdık şimdi ise kimse kimseye ne selam verir oldu ne de görür oldu hatta öyle öküzler türedi ki geçen hafta mecidiyeköy topkapı yönünde orta şeritte giderken sol...
  4. Alper_tim

8. Geleneksel Motosiklet.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi 1 Haziran 2014 Pazar

8. Geleneksel Motosiklet.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi 1 Haziran 2014 Pazar Merhabalar arkadaşlar geleneksel hale getirdiğimiz yuvacık gezimizi hem bir araya gelmek hasret gidermek hem yeni motosiklet aşkına başlayan arkadaşları tanımak ve güzel vakit geçirmek için tekrar buluşuyoruz...
  5. Alper_tim

kenda marka ön arka çıkma lastik

10.000km kullandığım kenda marka lastiklerimi temiz ve kullanılabilir durumda olduğundan satıyorum lastiklerin ölçüleri :120-70-15 ve 150-70-14 fiyat 100 tl
  6. Alper_tim

29 Ekim Cumhuriyet Bayram Korteji ve Şehitlerimizi Anma Sürüşü

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı korteji büyük bir çoşkuyla yapılacaktır. Turkiye Motosiklet Platformu'nun organize ettiği tüm ülkede eş zamanlı olarak aynı saatte başlayacak olan korteje motosikletlerimizi Türk bayrakları ile donatarak katılıp kutluyoruz. Cumhuriyet'in...
  7. Alper_tim

[istanbul MT] 30 Ağustos Zafer Bayramı şehitlik korteji

30 Ağustos Zafer bayramında şehitlerimizi anmak ve şehit ailelerimizin yanında olmak için Edirnekapı şehitliğine sürüyoruz motosiklete gönül vermiş siz değerli arkadaşlarımızıda aramızda görmek isteriz kortej bilgileri buluşma yeri : suadiye otel önü buluşma saati : 10:00 hareket saati ...
  8. Alper_tim

bayram tebrikleri buraya

tüm motosiklet camiasının ve MT de takılan motosiklete gönül vermiş herkesin bayramı mübarek olsun kazasız belasız sürüşler
  9. Alper_tim

biraz da gülelim eğlenelim

bayanların trafikte yaşadıkları ve yaşattıkları adam aracı satıyor ve neler gelmiş başına açıklamada anlatıyor buyrun okuyun yorum sizin :mrgreen::cherry: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-acil-satilik-132080016/detay/
  10. Alper_tim

7. Geleneksel Motosiklet.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi fotoğraf ve duygu düşünceler

merhabalar arkadaşlar güzel bir etkinliğe daha imza attık sanırım fotoğrafları ve duygularınızı düşüncelerinizi burda paylaşabilirsiniz
  11. Alper_tim

istanbul yol sulama çalışmaları

Dün gece samet abinin buluşmasından dönerken yolda bir çok yerde çim sulaması yerine yol sulaması vardı ama deli olduğum nokta aksaray yol ayrımından bakırköy yol ayrımına kadar yan yollar ve sağ şerit full yıkanmış aman dikkat edin bu şerefsizler bizlerden birilerini daha öldürmesin bu senede
  12. Alper_tim

7. Geleneksel Motosiklet.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi 19 Mayıs 2013 Pazar

7. Geleneksel Motosiklet.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi 19 Mayıs 2013 Pazar Bu seneki gezimizin 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramına denk gelmesi neticesinde Türk Bayraklarımızıda yanımıza almayı unutmuyoruz BULUŞMA NOKTASI Tarih: 19 Mayıs 2013 Pazar İstanbul Anadolu Yakası Ana Buluşma...
  13. Alper_tim

2013 Motosiklet Fuar Davetiyeleri Burada

Merhaba arkadaşlar 2013 Motosiklet Fuar Davetiyeleri elimize ulaştı ancak haftaiçi davetiyeleri mevcuttur almak isteyenleri aşşağıdaki adreslere bekliyoruz tüm motosiklet camiasına hayırlı fuarlar GKN Motors Hasanpaşa Mah. Poyraz Sk. Ertogay İş Merkezi No : 3/3 Kadıköy - İSTANBUL GELİŞİM...
  14. Alper_tim

kymco xciting powerled çakar çalışması

uzun zamandır motoruma çakar yapma isteğim vardı bende bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine aksaraydan bu çakarları alıp taktırdım buyrun resimler çakarları takmak için ön kafa grenajını söktük çakarları sinyal altındaki panjurun önüne monte ettik çakarları panjur arkasından cırtlarla...
  15. Alper_tim

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Korteji ve Şehitlere Saygı Sürüşü

Motorcu Kardeşlerimiz; Bu sene düzenleyeceğimiz Cumhuriyet Korteji organizasyonumuz 29 ekim pazartesi günü yapılacaktır. Bu sene de terörü lanetlemek, şehitlerimizi anmak ve Cumhuriyet Bayramımızı kutlamak üzere bu sürüşe siz değerli arkadaşlarımızın da yüksek katılım göstereceğine inancımız...
  16. Alper_tim

Yunus ekipleri kaza yaptı: 1 şehit 3 yaralı

Küçükçekmece’de polis memuru Sinan Aras’ın kullandığı motosiklet kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan bariyerlere çarptı. Arkadan gelen diğer yunus ekibi ise arkadaşlarının kaza yaptığı motora çarparak yan yattı. Çarpmanın etkisiyle motordan düşen Aras hayatını kaybederken, diğer 3 polis...
  17. Alper_tim

50.000 km yi geçtim tecrübeliler buraya

evet arkadaşlar motosiklet üstünde dün itibariyle 50.000 km yi bitirdim :cherry: ama hala kendimi acemi gibi hissediyorum her zaman temkinli ve çok hızlı olmadan kullanmaya çalışıyorum boşluk buldum mu hızlanıyorum o ayrı:) 3-4 tane kazam oldu ama hepside düşük süratlerde oldu :pale: viraj...
  18. Alper_tim

bu başlığa ne yazacaksın ki (KASK takmamaya devam edin)

İzmit Salim Dervişoğu Caddesi’nde meydana gelen trafik kazasında motosikletle otomobil çarpıştı. Korkunç kazada motosiklet parçalara ayrılırken sürücüsü olay yerinde can verdi. Alınan bilgiye göre arkadaşına ait hız motosikleti ile Seka Park’tan merkez istikametine gelmekte olan Mert Turan (25)...
  19. Alper_tim

6. sakarya motosiklet festivali resimler duygu düşünceler

güzel bir festivali daha geride bırakırken yeni arkadaşlıklar bol sohbet muhabbet ve uzun zamandır görüşemediğim dostlarla hasret gidermem iyi oldu :rendeer: gidiş ve dönüş yolu uzun yol özlemimi doyurdu diyebilirim ancak dönüş yolunda yağmurun azizliğiyle ölümden döndüm diyebilirim yaklaşık...
  20. Alper_tim

6. Geleneksel Motosiklet.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi Fotoğraflar Duygu Düşünceler

Fotoğrafları ve duygu düşünceleri burdan paylaşabiliriz arkadaşlar

Yeni mesajlar