Arama sonuçlarınız

1. V

istanbulda okul kütüphanesine yardım

arkadaşlar pendik fatih anadolu lisesinde matematik öğretmeniyim branşımla alakalı olmamasına rağmen kütüphaneden bir arkadaşımla beraber ben sorumluyum okulum 3 yıldır faaliyette ama okul kütüphanesinde yok denecek kadar az kitap var MT nin duyarlılığına güvenerek böyle bir fikir aklıma geldi...
  2. V

okul kütüphanesine yardım

arkadaşlar pendik fatih anadolu lisesinde matematik öğretmeniyim branşımla çok alakalı olmasada okul kütüphanesinden sorumluyum okulumuz 3 yıldır faaliyette ama kütüphane tam takır MT nin seviyesi ve duyarlılığını düşünerek böyle bi kitap yardımı düşündüm şimdiden ilginize teşekkürler...
  3. V

kanuni hussar

arkadaşlar yaza doğru model değiştireceğimden elimdeki iki motoruda satıyorum bu küçüğü diğeride aynı forumda motorum 2005 model 12500 km de bakımları düzenli yapıldı her bin km de yağı bujisi değişti 50 km evvel her iki lastik akü disk fren kutusu hava filtresi değişti fiyat 950 ytl(son...
  4. V

sym gts 250 almak isteyen arkadaşlara duyurulur

motorum 25000 de bakımları düzenli altan motorda yapıldı lastikler yeni değişti ön michelin arka pirelli 200 km oldu olmadı değişeli, motorda ses sistemi var amfı i pod falan, xenon far, havalı korna ,çakarlar biraz çizik var tabii malum istanbul trafiği yanın da kilidide verilecek ölçü uyarsa...
  5. V

tanışma victorius

arkadaşlar kaç gündür(hemen cevap 3 gündür) tanışıcam diye alakasız yerlere girmişim bu arada loli arkadaşa bi özür onun tanışma topiğinden girdim neyse 3-4 yıllık motor geçmişim var ismim muzaffer herkese selam site şahane benim gibi bilgisayar düşmanı bi adamı bile başına oturttu:)