Arama sonuçlarınız

1. O

stop lamba ve farlar

stop lamba ve farları karartmak istiorum bunu bilen varsa bana anlatabilirmi
  2. O

sizce scooter a 2+1 kolon sistemi takılırmı

sizce scooter a 2+1 müzik sistemi olurmu bugün arkadaşlarla bağladık ucunada mp3 player ı taktık inanılmaz bir ses çıktı bass vurdukça koltuktan fırlıyordum adeta bunu denemek amaçlı yaptım ve söktüm sizce tekrar takılmalımı yoksa kötümü olur bi motor için
  3. O

Arkadaşlar Motorlarım çalışmıoooo

Yağmurdan dolayı 1 aydır otoparkta duran motorlarımı dün çalıştıramadım buna buna bir çözüm bulacak arkadaş varmı (aprilia rs125 98 model,keeway focus 125)dün alış veriş yapıyım derken önce keewayi çalıştırıyım dedim marşı bitmek üzere sonra aprilia yı oda marşı basıyor ama çalıştıramadım bilen...
  4. O

Satılık Keeway Focus 125

eklimde keeway focus 125 scooter var 2006 model çok temiz 500 (beşyüz) km d e istenirse msn [email protected] anlaşalım fiyat çok uygun mondial asya çelik gibi motorlarla kıyaslamayın macar yapımı
  5. O

Keeway Focus 125

MERABA ARKADAŞLAR ELİMDE CİLLOP GİBİ BİR KEEWAY FOCUS WAR SADECE BEŞYÜZ (500) KM DE KESİNLİKLE ÇİN MALI DİİL KEEWAY İ ÖLE KÜÇÜMSEMEYİN MONDİAL LE KARIŞTIRMAYIN BU MOTORU MOTO GP YE MOTOR YAPAN APRİLİA DIR KESİNLİKLE İTALYAN ÜRETİCİDEN MACARİSTAN MALIDIR ÇİZİK KIRIK VURUK YOK DÜŞÜNENLER...

Yeni mesajlar