Arama sonuçlarınız

1. sir@disi

benzine zam :(

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), akaryakıt dağıtım ve bayi satışlarına yönelik belirlediği ''tavan fiyat''ı kurşunsuz benzinde 2 kuruş, motorin ve kırsal motorinde 3 kuruş artırdı. EPDK, 22-24 Ağustos günleri için, 95 oktan kurşunsuz benzinde bayi tavan fiyatını 3,26 liradan 3,28...
  2. sir@disi

dün akşam 14.08.09 buluşma

çorbalar cok güzeldi valla akşam akşam ii geldi... :) başka bi akşam buluşmak uzere :) esen kalın :)
  3. sir@disi

farklı bi amaç için motor :)

mct 250 ve ben :):) ama biraz amaç farklı..... [/URL][/IMG]
  4. sir@disi

bu akşam 14.08.2009

arkadaşlar,abiler ve ablalar :) bu akşam İST. avrupa yakasında buluşacak olanlar varmı... varsa saat kaçta nerde ögrenmem mumkunmu ve bende gelebilirmiyim... tabikide gelebilirim :P motorum var sonuçta gelmek kolay :) ya valla akşamları cnm sıkılıyo işten sonra biyerlerde buluşucak...
  5. sir@disi

t-shırt

[/URL][/IMG] [/URL][/IMG] kendi nick imizin oldugu yukardaki resim gibi t-shırt ler yaptırsak veya yapılsa satın alsak atıyorum parasını ödesek 7-8 gun sonra t-shırt u alsak falan olmazmı...:) ben kucuk bi çalışma yaptım fazla iyi olmadı ama ilgi olursa başkalrınada bişeyler...
  6. sir@disi

son nokta :)

[/URL][/IMG] arkcı lıkta gelinen son nokta... :)
  7. sir@disi

Help ??? hangi motoru alim sizce...?

S&T Kanuni gt 250R mı yoksa kawazaki ninja 250r mı.... bence ninja ama yinede sizin yorumlarınızıda duymak istiyorum :) ninjanın avantajından biri 6. vitesi olması...ve o yeşil rengi yokmu insanı bitiriyo :):) yorumlarınız için şimdiden teşekkur ederim :)...? ---------- Mesaj ekleme zamanı...
  8. sir@disi

slm millet....

herkeze slm ben isatanbul beşiktaştan serhat mondial mct250 kullanıcısıyım ama ay sonunda degiştirip ninja 250R alıcam.. siteye yeni uye oldum herkeze kazasın belasız ii sürüşler dilerim...