Arama sonuçlarınız

1. D

İkinci motor

Herkese iyi geceler, kafamdaki bi soru işaretini giderme gereği duydum ve sizlere danışayım dedim, başlangıç motoruyla acemilik süresini attıktan sonra sizce ikinci bir motor olarak kaç cclik bir motor almak uygun olur? Mesela ben 250 cc cruiser kullanıyodum bir süredir tabii sezonu biraz kötü...
  2. D

Ankara incek kaza

İyi geceler, daha yeni hastahaneden taburcu olup emniyetten ifade verip geldim Bugün yani pazartesi günü saat 16.45 sularında okuldan dönerken fatih sultan mehmet bulvarında incek göbeğinde orta şeritte hareket halindeydim. Sonrasında yokuş başlangıcına gelince önce yolu kontrol ettim...
  3. D

Motorun elektrik aksamı

Herkese iyi akşamlar, yine bir kaç sıkıntım ile sizlerleyim abilerim kardeşlerim. Motorumun sol sinyalini iki kere değiştirdim ikisindede kısa sürede patladı, kısa farın kablosu sürekli bağlantıdan çıkıp duruyor ne kadar takarsam takayım, sol sinyal ve kısa far pek uğraştırmıyor uzun farı...
  4. D

SuperSport Hakkında

Herkese iyi günler, belli bir süredir chopper/cruiser kullanıcısıyım ve de 1-2 ay içerisinde motor yükselteceğim fakat içimde supersporta geçişle alakalı yoğunda bir istek var, git geller yaşıyorum. Farkındayım tarz ve istek meselesi fakat bir yandanda artı ve eksilerini de tartmak istiyorum...
  5. D

Artçı varken ileri geri sallanmak

Herkese iyi akşamlar, sürekli konu açıyorum maalesef motorun sıkıntıları bir türlü bitmiyor. Bu gün motorumun bakımlarını yaptırdım subap ayarı, karbüratör temizliği, zincir temizliği ve yağlanması, buji değişimi, arka lastiğin bilyeleri ve egzozun temizliği olmak üzere. Fakat bu akşam...
  6. D

Ön tekerden gelen şıkırtı

İyi geceler herkese, pek fazla cevap alamıyorum forumda ama tekrar şansımı deneyeyim dedim. Motorum QM 250 yaklaşık 2-3 gün önce yolda giderken kör bi çukura girdim çukur çok derin değildi ama görüş açımdada değildi yolu düz görüyodum, bi süre sonra motorun ön tekerinden ses gelmeye başladı bi...
  7. D

Motorum devir düşürüp stop ediyor

Herkese iyi günler, bi süre önce qm 250 aldım (bütçem ve çevredeki motorlara göre alabileceğim en uygunu buydu) fakat motoru ilk çalıştırdığım zaman 2-3 dakika sonra devir düşürüp stop ediyor ve gaz elciğinde ara sıra takılmalar yaşıyorum. Bunların nedenini ve nasıl çözebiliceğimi ayrıca Ankara...
  8. D

Chopper Tavsiyesi

İyi geceler herkese, forumda yeniyim fakat bi süredir forumda geziyorum konu başlıklarını takip ediyorum ancak kafamdaki soru işaretlerini gideremediğim için yeni konu açma gereği duydum kusura bakmayın. Öncelikle 3.500-4.000 kadar bi bütçem var daha fazlasına çıkamıyorum ve de ilk motorum...