Arama sonuçlarınız

1. qwerter

Satılık Held airmesh 666 mont,Rev'it solar eldiven,NOLAN N84 NINJA VPS Nolan n84 kask

arkadaşlar motorumu sattığım için aksesuarlarıda satıyorum. hepsi birer kez kullanıldı yeniden farkı yok. KKargo ücretini ben karşılarım.Güvenli ticaret isterseniz gittigidiyordan sata bilirim ama bildiğiniz üzere gittigidiyorda %10 komüsyon alıyorlar bu nedenle fiyata %5 ekleriz komüsyonu...
  2. qwerter

Body armour (koruma ceketi)

Arkadaşlar body armour kullanan varmı. Genellikle cross çular kullanıyor sanırm ama bizimde canımız can değil mi? Guvenli oldukları ortada, fiyatlar makul 80-100 euro arası fakat kullanışlımı(yaz ve kış için). Yada git bunun yerine tam korumalı bir mont almı derdiniz(Derseniz model ve fiyat...
  3. qwerter

Yeni Hyosung Fiyatları hayırlı olsun.

Global motor Hyosung ların fiyatlarını güncelledi hepimize geçmiş olsun. Gt650 R------------------14.250 Ytl Gt650--------------------12.500 Ytl Gt250 R-------------------8.950 Ytl Gt250---------------------7.550 Ytl Ms3 250 S.scooter---------6.900 Ytl Super Moto Rx 125 Sm-----5.500 Ytl...
  4. qwerter

Motordan korkulur mu?

motorsiklet camiyasına katılma niyetindeyim. Birkaç haftadır bu muhteşem sitede forumlarıda ilgi ile takip ediyorum. Fakat beni korkutan bir haftada birden fazla ölüm haberi görmem oldu. Sonuçta bu sitenin 32000 üyesi olsada hepsi aktif değil ve Türkiyede bu sayının çok üzerinde motorcu var. Bu...

Yeni mesajlar