Arama sonuçlarınız

1. S

Ayvalık'ta kurduğumuz Doğa Müzemize bekliyoruz.

Merhabalar, ben de motosikletsever olarak,sizleri kendimizin kuruduğu küçük bir ortama davet etmek istiyorum. Öğrencilerimize ve yetişkinlerimize denizlerimiz ve doğada yaşayan canlılar hakkında bilgi vererek, deniz canlıları kabukları, doğal oluşumlar, ülkemizin madenleri hakkında...
  2. S

çok sevdiğim Yamaha XT 125X(2006 model) için karbürötör manifoltu bulamıyorum

çok sevdiğim motorum Yamaha XT 125X(2006 model) için karb. manifoldu arama çalışmalarım sonuçsuz kaldı. yamaha ybr ninkini sipariş verdim uymadı. forumlarda daha önce verilen numaralar da açmıyor. Ne önerirsiniz? Nerden bulurum? şimdiden teşekkürler...
  3. S

canim ulkemde dövülme tehdidi aldim.Neden mi?

Motorumla giderken yolun karşısından motoruyla gelen 40-50 yaşlarinda bir teyzeye, parmagimla kendi kaskimi gösterdim. Bu yasta bir bayanin motor kullanması çok güzel,ama kask kullanmamasi üzücü geldi çünkü. Neyse ,200 metre gittim motorun tekerinde bir sıkıntı var gibi geldi.kenara çektim...
  4. S

Kaza yapan birini gördüğümüzde nasıl bir yol izlemeliyiz?

Ayvalık'ta, Sabah 08'00 de,motorsikletimle evden işime gelirken anayolda, bir motorlu genç beni slalom yaparak solladı. aramızdaki mesafe 40 m civarındayken, yoldan dönüş yapmaya çalışan biri yolu önümüzde tam kapatınca, arkadaş tam yandan vurdu arabaya. ortalama 60-70km hızla. Kaskı olmasaydı...
  5. S

Motosiklet dengesi hakkında...

Üstatlar, Temiz ve düz bir asfaltta 50-60 km süratle giderken, motosikletin dengesine bakmak için ellerimi hafifçe bırakıyorum, ama dümdüz daha doğrusu dengeli gitmiyor, şöyleki, hafif soluma ağırlık vermem gerekiyor dengeleyebilmek için. Dimdik oturmamla olmuyor yani selede. bu durum...
  6. S

Bu cesaret neren geliyor? a)Uyuşturucudan b)Cahillikten c)Denetimsizlikten d)Diğer

Arkadaşlar bir Ayvalık örneği paylaşacağım, Okuluma arabamla giderken bir motosikletli gördüm 40-45 yaşlarında, önünde 1, arkasında 3 çocuk vardı. Yol müsait olmadığından geri dönüp durduramadım da, aklımdan da çıkmıyor bir şey yapamamam. Birisi bana lütfen izah etsin, bu cesaret nereden...
  7. S

Esnaf araçları (Sucular, tüpçüler, taksi dolmuşlar vb...)

Arkadaşlar, Ayvalık'ta, işimden evime motorumla gelirken(yamaha xt 125 x) sokak aralarında önümden giden sucu arkadaşı takip ediyorum. İçimden de bu esnaf şoförlerin ne zaman ne yapacağı belli olmaz diyordum ki, yolun ortasında durdu. Takip mesafem vardı , ben de durdum. Birden, geri vites...
  8. S

Tek elle motosiklet kullanan genci tam uyaracaktım ki ...

Arkasaından yaklaştığım, tek elle motosiklet kullanan genci tam uyaracaktım ki, boşta kalan eliyle de bira içtiğini gördüm. Kask zaten yok, elini bırakıyor ve içki içiyor. Uğradığım dumurla yoluma devam ettim. Bilmiyorum hata mı ettim. Cahillik bu seviyede olursa, denetimsizlikten mi güç alır...
  9. S

Motosikletimi işte bu keyfi yaşamak için aldım

Ayvalık'ın tadını çoğu Ayvalıklı'nın bile uzaktan görüp gitmedikleri, burası neresi diye bana sorup durdukları yere gidebilmek, derin derin tarihin ve doğanın kokusunu içime çekmek kadar keyifli ne olabilir ki... Bu zevki yaşamamda, yaptıkları bilgilendirme yardımları ile destek veren ve verecek...
  10. S

benim motora hangi çanta modelini tavsiye dersiniz?

arkadaşlar yamaha xt 125 x model motor için nasıl bir çanta modeli tavsiye edersiniz, normal arka siyah kutulardan alacaktım, satan adam bile abi gitmez buna, alma dedi..şaşırdım, almadım, çok görüntü meraklısı değilim ama genede yakışsın istiyorum motora, depo üstü için de , deponun üstü dar...
  11. S

Böyle usta düşman başına...

Yeni aldığım 2006 model yamaha xt 125 x, motorumun sinyalinin yanına, motoru aldığım kişi ikinci bir led sinyal takmış, sanırım yan taraftan görünürlüğü artırmak için, ama sanırım lehim arızasından olsa gerek, çalışmıyordu, ben de boşuna b öyle duracağına sanayiye başka bir iş için gitmişken...
  12. S

Yamaha xt 125 x LASTİK-iyi mi yaptım kötü mü?

MERHABALAR, Yeni aldığım 2006 model yamaha xt 125 x motorumun lastiklerini değiştirmek istiyorum. Hala orjinal lastikleri vardı üstünde, motor da 23.000 km.de.Neyse siparişi verdim gerçi ama iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum. bridgestone Sport Touring BT-45 siparişi verdim. yüzde 80 asfaltta...
  13. S

Ayvalık, Yamaha XT 125 X ine kavuştu

Merhabalar, Ayvalık, Yamaha XT 125 X ine kavuştu. Çok istediğim motoruma sonunda kavuştum. Şimdiden çok şey öğreneceğim tecrübeli arkadaşlara selamlar.

Yeni mesajlar