Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar motorun yeni çalındı çin malı Mondial scooter di degistirmek istiyordum ama sezon girsin diye bekliyordum şimdi yeni motor almak niyetim önemli olan önünün düz olması çünkü şehir içinde de damacana koymak olsun kasa taşımak olsun önünün düzlüğü çok işime yarıyor birde yazın...
Arkadaşlar merhaba ben aranıza bir scooter ile katılmak istiyorum :wiinkk: bana büyük tekerli 5000 tl ye kadar uzun yolda da kullanacabileceğim motor tavsiye edebilirsiniz :cherry:
Arkadaşlar sıfır olmasına gerek yok ama en az tekerlek çapı 15 inç ve artçı ile uzun yolada çıkılabilen bir scooter var mı? km de 10 binin üstünde olmasın :cherry:
Hayırlı günler arkadaşlar benim aklıma birşey takıldı 125 vitesli lifan emisol veya ybr125 ile 200-250 km yapabiliyorken çok rahat mondial veya kym nin agility büyük tekerlekli 150 lik otomatik bir motoru ile aynı yol neden yapılamıyor daha çok kısa mesafe içindir deniliyor acaba.