Arama sonuçlarınız

1. T

Kask Beden Sorunu

Merhaba yurtdışından AGV K5 kask siparişi vereceğim fakat beden konusunda kararsızım.Kafa çevresini ölçtüğüm zaman 62.5 çıkıyor.Beden tablosuda bu şekilde = XL : 61-62 CM / XXL : 63-64 CM.Siz olsanız hangisini seçersiniz ?
  2. T

Depo üstündeki taş vurukları

Merhaba depomda 4-5 adet taş vuruğu var bunlara ne yapılabilir ?
  3. T

Tapa egzoz olayı ?

CB650F sahibiyim maddi durumlar şuanda sıkıntılı olduğu için tapa egzoz düşünüyorum hemde istediğim zaman kapatabilirim motora bir zararı olur mu ?
  4. T

Hiflo marka yağ filtresi ?

Merhaba arkadaşlar CB650F motorum var oturduğum bölgede honda yetkili servisi yok bu yüzden orjinal yağ filtresi tehmin edemiyorum internettede bulamadım hiflo marka yağ filtresi var bunu kullansam bir sorun olur mu ?
  5. T

Motordan gelen bu ses normal mi ?

Merhaba 3.300 kmde CB650F im var rölantide ve 1.vites 2 bin devirde elimi sabit tuttuğumda bu ses çok artıyor daha yüksek devirlerde zaten duyulmuyor videoda ses 0.04 te başlıyor 0.08 de bitiyor sizce bu ses normal mi ? https://www.youtube.com/watch?v=D_8B8QwVxLI ---------- Mesajlar...
  6. T

Bakımı bu şekilde yapsam olur mu ? (Yağ,Antifiriz,Hidrolik)

Merhaba Honda 650f sahibiyim bütün alet edevat var boşuna işçilik ücreti vermemek için kendim bakım yapmak istiyorum.Yağ,yağ filtresini değiştireceğim,antifiriz ve hidrolik seviyeleri az onlara ekleme yapacağım. * Yağ olarak Castrol Power 1 Racing 4T 10W/50 kullanmayı düşünüyorum 3.000 km de...
  7. T

CB650F katalizörü kesmek mantıklı mı ?

Merhaba cb650f e egzoz yapmak istiyorum full sistem egzoz fiyatları çok uçuk bu yüzden katalizörü kesip ucuna ara boru ile egzoz takmayı düşünüyorum.Bunun bir zararı olur mu ve ucuna takacağım egzoz replika olsa fark eder mi ? Yoksa bilindik kaliteli bir egzoz alıp ucuna takmalıyım.
  8. T

Honda CB650F hangi numara yağı kullanmalıyım ?

Motoru yeni aldım yağını değiştiricem fakat hangi numara yağı kullanmalıyım ? Kırklarelide yşıyorum ve motoru Nisan-Kasım aralığında kullanıyorum.Servis kitapçıgında 10-30 yaziyor fakat her numaradan koyan var. 10/30 10/40 10/50 ?
  9. T

Siz olsanız hangi motoru seçerdiniz ?

32.000 TL bütçem var alacağım motorsiklet max 6.000-7.000 km de olacaktır siz olsanız hangisini seçerdiniz ?
  10. T

Yamaha XJ6 Diversion F (Üretimden Kalkan) Motor alınır mı ?

Merhaba almayı düşündüğüm motor 2015 Model 5.500 km de yaklaşık 3 sene kullanmayı düşünüyorum.Yılda ortalama 5 bin - 6 bin km civarı yapıyorum yani 20-25 bin km arasında olacak.Bilindiği üzere XJ6 üretilmiyor artık satarken zorlanırmıyım motorsikletin son sahibi olmak...
  11. T

Nolan N87 Aynali Vizör

Nolan N87 için aynalı vizör arıyorum hiç bir yerde bulamadım bulan var mı ?
  12. T

Sony AS300 mi ? Go Pro Hero 5 mi ?

Öncelikle merhaba arada youtube video atmak ve güvenlik amacıyla aksiyon kamerası almak istiyorum.1080 60 FPS olarak çekeceğimden Sony AS300 düşündüm 900 TL lik bir fiyatı var GO PRO nun ise 1800 TL lik bir fiyatı var. Sony AS300 işimi görür mü almışken iyi birşey alıp GO PRO mu almalıyım ?
  13. T

Honda CBR650F mi ? NC750X mi ?

Öncelikle herkese merhaba 22 yaşındayım rs200 den geçiş yapacağım alacağım motor 2.el olacak motoru hafta icleri 3 km işe git gel olarak kullaniyorum pazar günleri 200-300 km lik turlara çıkıyorum cbrın görüntüsü ve sesi hoşuma gidiyor nc nin ise rahatlığı ve bagaj olanakları iki motor arasında...
  14. T

Bajaj Pulsar RS200

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-masrafsiz-4.800-km-de-yeni-bakimdan-cikma-rs200-481834333/detay Sahibinden Satılık Temiz Bajaj RS200 * Motor 4.500 km'dedir. * CC yükselteceğim için satılıktır. * Kazası ve tramer kaydı yoktur. *Egzozunda ufak bir çizik vardır. *Zincir...

Yeni mesajlar