Arama sonuçlarınız

1. ugrcn

Scooter krank değişimi ve komple bakım

Herkese Selam 3 ay önce motorumun yağ akıttığını farkettim sorunun krank olduğu anladık ve değiştirmeye karar verdik 1 gün boyunca uğraşmamız sonuçunda sorunu hallettik ve eskisinden daha güzel oldu ve yağ akıtma sorunu kalmadı ve bunun masrafı 1 gün ve 50 tl arızalı krank
  2. ugrcn

Acil kan ihtiyacı yarın için

Herkese Selam bir yakınımın AZİZ ÇELİK geçireceği ameliyat dolayısıyla yarın için kan gönüllülrine ihtiyacım var kan grubu önelmi değildir eğer insanlık adına yarın 9-12 arası SİYAMİ ERSEK hastanesine gelebilirse bir hayat kurtarırsınız dediğim gibi kan grubu önemli değildir hastaneye yapılan...
  3. ugrcn

Scooter krank sorunu halledebilecek bir usta...

herkese selam arkadaşlar scooterım kranktaki bir problemden dolayı yağ kaçırıyor bu işi güvenebileceğim varsa sizinde güvendiğiniz bir ustaya yaptırmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  4. ugrcn

Sokaklardaki voleybol veya uçurtma iplerine Dikkat !!!

Bugün iş dönüşü bir sokağa girdim yavaş yavaş ilerlerken 2 ufaklığın ağaçla drek arasında ip bağladıklarını gördüm ip alcaktı ben yavaşladım tam o sırada ben geceyim diye ipi kaldırdılar havaya tam osırada ben ilerlemeye başladım ama uafaklığın biri ipi alcattı ve boynuma dolandı 1- 2 metre...
  5. ugrcn

ÇBS Motorsiklet Koruyucu Cila

Bugün alışveriş yaparken oto aksesuarları bölümünde Teflon içerikli parlatıcı, kaplama özelliğine sahip bir cilaya rastladım henüz denemedim ama yarın denicem aranızda bu ürünü daha önce kullanan varmı acaba ? motor temzileme konusunda çok titiz olduğumdan daha öncede bir kaç cila denemiştim...
  6. ugrcn

Fuara giderken yaptığım kaza...

Bugün Fuara giderken sevgili istanbulumuzun güzel yollarında yaptığım kaza!!! işte kazaya sebebiyet veren yoll !!!
  7. ugrcn

Mıchelin Pilot Sport

arkadaşlar 2 gün önce yaptığım kaza sonucu dün gittim ve scooterım için lastik aldım Mıchelin Pilot Sport Scooter Lastiklerin yol tutuşu bir harika virajlarda farkı anlıyabiliyorsunuz daha yeni olduğu için pek güvenli değil ama insana güven hissettiren bir lastik şuan üstünde silikonize bir...
  8. ugrcn

Yarın için Acil B rh (-) Kan Lazım.... !!!!

Arkadaşlar Siyami ersek hastanesinde ve yarın kalp ameliyatı olacak amcam için acil B (-) kan lazım 5 ünite kan bulduk ama ameliyat sırasında canlı kan ihtiyacı olacağı için bir kişiye ihtiyacımız var 0554 293 56 20 veya 0545 320 59 98 nolu telefonlardan bana ulaşabilirseniz sevinirim önemseyen...
  9. ugrcn

Ledli Stop Lambası FoToğraflı...

Arkadaşımın dün benim için yaptığı ledli stop lambası..
  10. ugrcn

Bizi FARKETMİŞLER!!!

http://www.xspartner.com/ XSPARTNER Emer Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından kurulmuştur. 01 Haziran 2008 tarihinde hizmete giren sistemimizin Türkiye de ve dünyada bir ilk olmasının gururunu yaşamaktayız. Temel çalışma hedefimiz sürdürülebilir rekabet ortamında üyelerimizin lehine...
  11. ugrcn

Sizede Oluyormu? :)

Sizede Oluyormu? Bir şey tamir ederken elin tamamen yağlandığında burnun kaşınır. Yere düşürdüğün bir bozuk para veya bir küçük vida ulaşılması en zor yere yuvarlanır. İnsanların seni seyretme olasılığı, düştüğün durumun komikliği ile doğru orantılıdır. Yanlış numara çevirdiğinde çevrilen...
  12. ugrcn

Bim de eski sevgiliyi görmekkk :)

Bim'e doğru yola çıktım. zaten iki adım ötesi bim. Annemin terliklerini giyip çıkayım lan dedim, kim iki saat şimdi bağcık bağlayacak. Ama olgun bir erkekte eğreti duran şeylerin başında anne terliği geliyormuş canlar, ben bunu anladım.Bim her zamanki gibi sakindi. klima çalışıyor ama...
  13. ugrcn

korkunç F1 kazası resmen ters dönmüş

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:::koop::::koop::::haapppy:::xs06::::151::::151::::151::
  14. ugrcn

Kask takmayı sevmiyorum, çünkü beni aptal gösteriyor

Halen, cadde'ye giderken kızlara hava atmak için kaskını koluna alanlardan mısınız? Bu haberimiz size göre... Uzakdoğu'da kask takmayıp da kaza yapmış 3 kişinin daha önceki sözleri, fotoğraflarıyla birlikte yansıtılıyor. Detaylı incelediğinizde durumun ne kadar vahim olduğunu göreceksiniz. Her...
  15. ugrcn

Benim çi

Buda benim çinli :)
  16. ugrcn

Herkese selam...

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım adım uğurcan yaşım 19 istanbulda ikamet ediyorum. 125 cc bir çin malıyla işe başladık bu yaz değiştiricem Allahın izniyle.. görüşmek dileğiyle.:)