Arama sonuçlarınız

1. by_ozzy

japon ve cinli

Merhaba Konuyu yanlis yere acmis olabilirim. Choppe motor alicam..1997-1998 honda rebel 74bin kmde ve 2009 keeway landcruiser 20binde. İkiside gidisinde temizliginde ii vr ikiside 4-5bin tl arasinda...bunlardan birimi?yada 6-7bin tlye sıfır çinlimi? Maddi olarak daha fazla cikamam
  2. by_ozzy

japon ve çin chopper

Merhaba Konuyu yanlis yere acmis olabilirim. Choppe motor alicam..1997-1998 honda rebel 74bin kmde ve 2009 keeway landcruiser 20binde. İkiside gidisinde temizliginde ii vr ikiside 4-5bin tl arasinda...bunlardan birimi?yada 6-7bin tlye sıfır çinlimi? Maddi olarak daha fazla cikamam
  3. by_ozzy

100cc ye kadar scooter arıyorum

ev ve iş arası kullanacagım maddi olarak benzin parasından beni kurtaracak vergiden muaf scooter tavsiyeleriniz..fiyatı fazla olmamalı butce 2000tl....Rossi'ye ozentim olmadıgından sakin ve yavas kullanılacak....gunde 5-6 km yol yapacak..önerilerinzi bekliyorum
  4. by_ozzy

Siyah Inci Kanuni Chooper-takas Olur

2004 model....4400kmde....garajda tutulan cok temiz bir motordur...üzerinde suan alev stickerleri vardır....cross bir motorlada takas olur.....umarım istedigim gibi olur ve cross motor sahibi olurum...cross için btün herseyim hazır korumalar kask vs....birtek motor kaldı insallah takasla bi...
  5. by_ozzy

motocross tattoo(dovme)

arkadaslar 2nci dovme olarak motocrossla ilgili bisey yaptirmak istiyorum...ancak ingiltere hull da dovmecileri gezdim bulamadim resmini bul gel yapalim diolar...nette aradim taradim istedgim guzellikte bisey bulamadim...bildiginiz guzel motocross cizimleri varmi?varsa gonderebilirmisiniz...
  6. by_ozzy

HYOSUNG RX125 icin yardim lutfen...

arkadaslar hyosung rx125 ile ilgileniyorum....hicbir olumsuz yazi gormedim...ogrenmek istedgim bu motor hoplayim ziplamaya gelirmi?acemiyim ama ucmak icin sabirsizlaniorum....ufak ufak baslamam gerek .... bu tip kullanmaya dayanirmi bu motor ....yada bana gore hangi motor uygun...
  7. by_ozzy

cross yada enduro yeni baslicam

yeni uye oldum.ingilterede hull da oturuyorum aslen tekirdag corluluyum ve sizlerin bilgilerinden yararlanmak istiyorum...turkiyeye donebilirim ve doner donmez bir motor almak istiyorum...ehliyetimide 2 ay once turkiyeden aldim..sabirsiizm...benim hevesim cross motorlara...nasil birsey almaliyim...
  8. by_ozzy

cross almak istiyorum

yeni uyeyim araniza katildim...ve sizlerin tecrube ve bilgilerinizden faydalanmak isterim....dusuk maliyetli ama gosterisli bir motor onerirmisiniz
  9. by_ozzy

bilgilerinize ihtiyacim var

:) yeni uye oldum.ingilterede hull da oturuyorum aslen tekirdag corluluyum ve sizlerin bilgilerinden yararlanmak istiyorum...turkiyeye donebilirim ve doner donmez bir motor almak istiyorum...ehliyetimide 2 ay once turkiyeden aldim..sabirsiizm...benim hevesim cross motorlara...nasil birsey...

Yeni mesajlar