Arama sonuçlarınız

1. oguzhancık

Görünce bir ahh çekiyorum keşkee...

Avrupa birliği ülkelerinde bütün araçlar aşırı ucuz.Bende Ebay'a gireyimde bir ah çekeyim dedim :).1000rr HRC 4200 Euro 6000F 3.900 Euro.İnşallah bir gün Türkiyede girerse belki biz belki torunlarımız nasiplenir :) Cbf150 yok zaten panigale 18.000 Euro FZR 1000 1.000 Euro :D Yine keşke...
  2. oguzhancık

Burgman An650'nin son hızı ne kadar

Burgman An650'nin son hızı ne kadar
  3. oguzhancık

İstanbul Oto Show'da Motosiklet Olacakmı?

İstanbul Oto Show'da Motosiklet Olacakmı? Olursa Birde Cbr 500'ü görebilicekmiyiz?
  4. oguzhancık

Yeni Başlayanlar Buraya Herkese göre :)

Şimdi nerdeyse 5 başlıktan biri yeni başlıcam muhabbeti.Gelelim değerlendirmeye Super.S Maddi olarak 6000TL'yi geçersen yeni başlıyorsan cbr 125,Apache Ybr 125 alabilirsin ve ekipmanlar Ben 250'lik ile başlıcam diyosan Hyosung gt 250 r veya Naked SS İlk alternatifin değilse Yada benim...
  5. oguzhancık

Gülsen mi Ağlasan mı ? Siz karar verin

http://www.youtube.com/watch?v=ToOua7slCVQ Bu kasklar artık heryerde satılır oldu.Artık şu dönerciler sucular bile bunlardan takıyor kask takıyorum demek için ama ne kask!İnsan bunu Takmasa Daha İyi Video Biraz Amatörcede olsa iyi olmuş :)
  6. oguzhancık

BMW 1200 GT İle kaza atlattım

Avcılar E-5 Civarında yan yol tarafından gidiyordum.Sağda giderken size söylediğim gibi vites değiştirirken zorlandı titredi bişeyler oldu motora bende aragazı vereyim derken öndeki arabaya hiç dikkat etmemiştim.O da yanyola girecekmiş sinyalde vermedi zaten bende aniden sola kırdım doğal...
  7. oguzhancık

BMW1200 GT:

BMW 1200 GT: Dün akşam bir uzun yol yaptım istanbuldan sakaryaya bir test sürüşü misali yola çıktım.Motor Yokuş yukarı giderken bile hiç çıt çıkarmadı ancak boşdan 2.vitese geçerken sert geçiyor ve hafif titriyor diğerleri güzeldi.lastiği zaten aldığımda Bridgestone marka lastik vardı.Başka...
  8. oguzhancık

Yeni motorum BMW 1200 GT

Arkadaslar sizce nasıl bir tercih olmuş cbr600den sonra ??
  9. oguzhancık

Motor Değiştireceğim Sizce Hangisi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-gt-650-comet-cok-guzel-naked-98429756/detay# http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-dorado-custom-made-dorado-poseidon-98655103/detay...
  10. oguzhancık

Sizce ülkemizde motora halkın bakış açısı değişirmi

Sizce ülkemizde motora halkın bakış açısı değişirmi ??
  11. oguzhancık

Mondial Loyal 100 250cc'ye çevirilirse nasıl olur ?

Bildiğimiz gibi Vespa'ya benzeyen bir sürü motor çıkarttı başka markalar Tabi vespa sevende bütçesi yetmeyince bunlara yöneliyor.Mondial loyal 100'de buna bir örnek;veya Motoran vento. Tabi ss kullanan arkdaşlar 2. motor için scooter alabiliyorlar ama 100cc az geliyor Bu motorlardan...
  12. oguzhancık

Bozcaada'da forumdan bir arkadas gordum 2gün önce montun üstünde isimlik de vardı.

O arkadas burdaysa konuşabiliriz biraz:) sanırım. F650 vardı
  13. oguzhancık

Yağmurda motorsiklet Sürmek Tehlikelimi ?

Kimileri yağmurda sürmek tehlike,Kimileri dikkatli sürersen bişey olmaz diyor sizce nasıl ?