Arama sonuçlarınız

1. A

Gözlerinize inanamayacaksınız bu kadarda olmazki!!!

Değerli motosiklet sevdalıları bizler yaşam tarzı ile hayata bakış açısı ile özgürlüğe düşkünlüğü ile tanınan ve kendimizi öyle tanımlayan kişileriz . İki tane lastik tekerleğe gönül veren herkesi bir başka seviyoruz nedense daha bir kıymetli onlar bizim için. Geçenlerde karşılaştığım bu manzara...
  2. A

Alti Ilin Motorculari çocuklar Gibi şendik

Kadirli motor sporları kulübünün davetlisi olarak Osmaniyenin Kadirli ilçesine davet edildiğimizde ilk defa biryere davet edildiğimiz için bu kadar üzülmüştüm Allah kahretsin dedim kendi kendime tamda benim misafirim olduğu birgüne denk gelmişti,neyse sağlık olsun bu seferde gitmeyiz ne diyelim...
  3. A

Bu Vatanin Sahipleri Ile Bayramlaşma...

Sevgili motorsevdalısı ikitekere sevdalanmış dağlara,yollara,virajlara,obalara sevdalanmış motosiklet tutkunu kardeşlerim her Bayramlarda biryerleri ziyaret ederiz biryerlere gideriz alışkanlık olmuştur bu bizlerde sonrada bu gezilerimizi resimler,daha sonrada zevkle itina ile sitemizde yayınlar...
  4. A

Kendimi Dağlara vurasım geldi(Gaziantep Malataya)

Sevgili motosiklet sevdalıları Pazar günü sabahın bir körü uyandım ağlayan bebenin meme istemesi gibi bir duygu galiba bu canım yol istiyor abi yolll... Bu arada üzülerek belirteyim benim iki tane velet var ben resimleri yüklmeden makinayla oynamışlar resimlerin birçoğunu mahvetmişler hepsi...
  5. A

İkitekere sevdalananlar yollara virajlara dağlara gönül verenler

Selamlar ikitekere sevdalanan dağlara,yollara,virajlara gönül veren kıymetli dostlarım Gaziantep mt den sevgili Ayıntaplı Ali kardeşim ,sevgili Salton Gökhan kardeşim, sevgili cc Ceyhun ve şu anda rumuzlarını hatırlayamadığım sevgili kardeşlerimin ısrarı sonucu bende motosiklet.net'e üye oldum...