Arama sonuçlarınız

1. E

A2 motor önerisi

Herkese merhaba a2 ehliyet aldım yeni ve motor almayı düşünüyorum önceden tvs raider vardı 1 yıllık deneyimim var onun üzerinde şuanda da 200bin tl bandında A2 uyumlu motor bakıyorum aklımda tvsnin rtr 200 modeli ve n250 var o civarlarda önerebilceğiniz motor tavsiyesi var mı acaba
  2. E

Servis öneri

Manisa merkezde yaşıyorum tvs marka motor için servis önerileriniz nerelerdir motor arıza lambası yaktı hızlıca götürmem lazımda benim götürdüğüm servis baya kötüydü adama götürdüm haftaya gel dedi
  3. E

Motor arıza ışığı

öncelikle merhaba abiler az önce şahin polis çevirdi ve ehliyet kontrolü rıtin ve aragaz vermemi istedi bende verdim dediki motorun yatak sarıcak bende şüphelendim ve bunu dedikten sonraki marşımda motor arıza lambası yaktı ve pek anlamadığım için size soruyorum aşşağıya videoyu yükliyicem bakıp...
  4. E

Tvs raider 125 sorun

Hem deneyimlerimi hemde sorunu aktariyim motorla 5bin kmdeyim suana kadar çok bi sorun yasatmadi saolsun bitek gostergesi gitti ve hala bekliyorum gelmesini ve suandada son 1 aydir motor debriyaj kasıp duruyor yolda gidiyorum vites düşürücem debriyaj kasiyor kendini sıksam bile işlemiyor veya...
  5. E

Tvs raider 125 problemleri

TVS Raider kullananlara bir sorum olacak bende şu an aktif olarak kullanıyorum motor 2.5k kilometreye geldi yaşadığım seyler sunlar ilk aldigimda 300 400 kmdeyken İzmir yolunda vites düştü şimdi de motordan motor freni kullanırken yani gaz verirken gaz kesince cok garip bir ses geliyor cizzt...
  6. E

Falcon cmax 155

Herkese selam öncellikle bu gün ailemle motor bayiilerine bakmaya gittik o sırada falcon cmax 155i gördüler biraz araştırma yapıyım dedim motor hakkında hiçbişi bulamadım bana kalsa tvs raider 125 istiyorum ama onlara bu tarz modeller daha yavaş daha güzel geliyo motor hakkında bilgisi olan...
  7. E

125 CC motor önerisi

Öncelikle merhaba 125cc motor düşünüyorum 80bin TL civarlarında daha yükseğine ehliyetim yetmiyor zaten çevremde baya bı araştırma yaptım ama hala kararsızım 125cc 80bin TL civarı vitesli motor öneriniz varsa yardımcı olursanız çok iyi olur ikinci el veya sıfır olması benim için önemli değil
  8. E

70 Bin TL 125 CC motor önerisi

Öncelikle merhabalar 70 bin TL bütçem var biraz zorlamayla belki 75 bin olabilir günlerdir motor araştırıyorum ve hâlâ düzgün bir sonuca varamadım aklıma şuanlik yatanlardan biri 2.el bı benelli 125s almak oldu ama hâlâ emin değilim problemli olur mu olmaz mı diye bu konu hakkında öneriniz var...

Yeni mesajlar