Arama sonuçlarınız

1. N

cbx piston sekman ve silindir fiyatı

arkadaşlar motorumun motorunu yedim :..( nasıl oldu diye sormayın..bende anlamadım.ankarada efe honda da 2.400 ytl gibi bi fiyat verdiler.dudağım uçukladı..dışarda bi ustada istanbuldan getiririm 1400 ytl ye malolur dedi.şaşırdım kaldımm..abartı değilmi bu fiyatlar??? bana acil olarak piston...
  2. N

motorum stop ediyor

arkadaslar iki hafta felan once aldığım cbx250 motorum ani hız düşürmelerşmde stop ediyor. bakımlarını yeni yaptırdım.yani yagı yag filtresi buji hava filtresi yeni degişti.debriyaj ayarları yapıldı.zincir yaglandı felan.. bunları yaptırmadan önce bi sorun yoktu. acaba sebebi neden olabilir...
  3. N

en sonunda aldım

sevgili site sakinleri çooook uzun çabalar ve araştımalar sonucunda bugün motoruma kavuştumm. 2003 model honda CBX250 çektim aldıma.yanında da tam koruma giysilerimi aldım.herkese çok teşekkürler, zamanında çok yardımcı oldunuz.karar verme asaması baya uzun sürdü ama olsun. honda hayat onda.. bu...
  4. N

cbf150 ybr125 adasında kaldım demiştim ama konu kayboldu

arkadaşlar bugün sabah açtım bu konuyu ama şimdi bulamıyorum o yüzden tekrar açmak zorunda kaldım acaba benmi yanlış bişi yaptım??
  5. N

tutkunlara selam yola devam :D

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. ankaradan adım sinan :) henüz bi motorum yok ama inş.en kısa zamanda olcak. herkese sagılar..