Arama sonuçlarınız

1. A

İkinci motosiklet seçimi (1 yıllık sürücü içerir)

Selamlar ilk motosikletim olan 2012 model CBR125'i askere gideceğim diye sadece 1000 Km binip sattım, sonra askere gitme işi iptal olunca yeniden motor arayışına başladım. Öncelikle cebimdeki para tam olarak 21.500 Lira, eski ekipmanlarım pek kaliteli sayılmaz onları satın alıp ardından bir...
  2. A

İsmini bulamadığım grenaj parçası

Merhabalar ufak tefek kozmetik hataları yüzünden motosikletimde değiştirmek istediğim bir kısım var fakat sahibinden yedek parçada 100 tane sayfa gezip bulamadım. Kafa grenajı ile gelmiyor, gösterge paneli ilede gelmiyor ismi nedir bu parçanın?. Motosikletim honda cbr125 2012 model...
  3. A

Mont renk seçimi

Selamlar; Honda CBR125r sahibiyim, yazlık fileli mont almayı düşünüyorum, bütçem çok geniş olmadığı için ikinci el ararken bir tane monta denk geldim. Mont beyaz renk ağırlıklı, açıkcası kaliteli marka olan ve bu fiyata bulabildiğim tek model bu oldu. Resim; Motosikletim siyah, kaskım mat...
  4. A

Piyasada sağlam motosiklet brandası yok mu?.

Öncelikle herkese merhaba; İzmirde ikamet ediyorum buranın rüzgarı falan adam uçurmaz bazen şiddetlenir, sonra durur ama benim aldığım 3 branda ortadan ikiye ayrıldı. Kullandığım branda her mağazada satılan, 50-60 lira fiyat aralığında olan gri brandalar. Motosikletin üzerine geçirirken...
  5. A

Motosikletimi sola yatırdım, virajları dönemiyorum

2 hafta önce motosikletim ile viraja gereğinden fazla hızla girdim, malum cbr125 tekerlekleri çok kalın değil fazla yatınca arka teker kaydı ve düştüm. Grenaj hafif çizildi fazla bir hasar oluşmadı fakat fazla yattığı için mi kaydı, frene mi bastım kaydı, gazı birden mi açtım kaydı kesinlikle...
  6. A

Rev'it carver h20 XL-Siyah (Sıfır)

Aliexpressden sipariş etmiştim, sonra gelmesi bir 20 günü daha bulur diye 4Riders eldiven aldım fakat ürünler biraz önce bana ulaştı. 110 lira civarına bana gelişi oldu + bekleme süresi ben ürünleri 90 liradan satmayı planlıyorum. İzmir içi satış tercihimdir.
  7. A

Kış için ekipman önerileriniz (Taze motosiklet sürücüsü içerir)

2.5 ay kadar önce tavsiyelerinize uyarak Honda CBR 125r sahibi oldum, ekipmandan önce motosikleti alınca haliyle ekipmanı çok iyi alamadım ve şuanda İzmir soğuğunda resmen donuyorum. Montum mevsimlik işini yapıyor fakat eldiven dışında pantolon, bot mevcut değil. Belliğim var, montum var kaskım...
  8. A

Honda CBR125r aldım

Merhaba arkadaşlar buradan sizlere fikir danışıp aldım aracı. İşlemleri halledince eski sahibinden evime park etmesini rica ettim, bağladım üzerini örttüm. Bugünde gittim kask, eldiven, monk, bellik, dizlik aldım eve koydum. Ehliyetim yok, motosiklet eğitimim yok. Kendi başıma ufaktan bir deneme...
  9. A

Motosiklet seçimi konusunda aşırı kararsız kaldım

Öncelikle motosiklet küçüklüğümden beri hayalini kurduğum bir araç. Hali hazırda çok otomobil değiştirdim fakat çok gerekli olmadıkça her yere metro ile ulaşım sağlarım, bir yere araba ile gitmeye kalktığımda ilk aklıma gelen park sorunu, ikinci olarak diğer şoförler/trafik. Şuanda üniversite...
  10. A

Boyuma uygun başlangıç motoru

Okulum son senesinde, ayağımı yerden kesecek 6000 lira civarına bir motor arıyorum. Üniversitesi ortamı falan derken anlayacağınız gibi scooter ilanlarına bakmadım bile :) Öncelikle boyum : 188 cm Kilom : 70-80 kg arasında çok sık değişiklik gösteriyor. Şuana kadar baktığım modeller; Honda CBR...

Yeni mesajlar